25

1

преди 2 години

До Анонимен 27 "Анастас Герджиков е първи само в област Кърджали и има по-високи резултати в Разград и Търговище. Стига с песента, че ДПС покрепя Радев." НАмираш се в статия коментираща вота от чужбина.

24

Анонимен

преди 2 години

До 1 "Това е възможно само ако от ДПС масово са глсували за Радев."__СТАТИСТИКАТА НА ЕКСИТПОЛОВЕТЕ ПОКАЗВА ЧЕ СЪОТНОШЕНИЕТО НА ГЛАСУВАЛИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ДПС ЗА РАДЕВ/ГЕРДЖИКОВ Е ОКОЛО 27% / 66%. ТАКА ЧЕ НЕ МИ Е ЯСНО КАКВО ТОЧНО ТВЪРДИТЕ!!!

23

Анонимен

преди 2 години

До 1Анастас Герджиков е първи само в област Кърджали и има по-високи резултати в Разград и Търговище. Стига с песента, че ДПС покрепя Радев.

22

Анонимен

преди 2 години

До 25 1Човек трябва да е тотално без мозък за да ръси пособнипростотии ! От чужбина не е Турция а от целия свят дето има изборни секции. А в Турция са гласували за Геджиков. Виж изборните резултати ако можеш изобщо да четеш. Между другото можеш да си сложиш край на жалкия живот от мъка по загубата

21

1

преди 2 години

Това е възможно само ако от ДПС масово са глсували за Радев. Лъсна и активното мероприятие на ДС, с измисления разрив между Радев и ДПС. ДПС подкрепи Радев, а шаранчетата пак бяха жестоко изпързаляни.

20

Анонимен

преди 2 години

който с ДПС се е хванал се е набутал. И както тая сутрин един коментатор каза, да наречеш няго в Бг про руски и анти турски настроен, по скоро му правиш реклама отколкото му вредиш, в софия може някой да се изживява като атлантик но по селца и паланки хората са про руски настроени и за това вина си имат точно атлантиците.

19

Анонимен

преди 2 години

До Бай БаяниА досега какво беше 10 год. - борихме корупцията, правихме реформи всякакви - правосъдие, здравеопазване, енергетика, разхождахме се с джипката по магистрали и паланки, строяхме всичко и навсякъде и дори се даваха пари за бъдещи строежи, младете пак си бягаха навън, заплатите и стандарта с 30% по-нисък от Руъмея вече, пандемията е преборихме миналата година, строим газопровод за кеф на Русия.

18

Анонимен

преди 2 години

До 19 Анонимендоста рано си се надрусал от мъка по загубата на изборите другарю ГерберВаксарски ! Или си си такъв след ваксината ?

17

Анонимен

преди 2 години

До 11 СинаТи направо разби живота и мечтите на гербероСедерасоДепесарите ! Сега новото правителство трябва да направи ревизия на всички сделки и да вкара в пандиза крадците "усвоители"

16

НОВИНИ ОТ БЪДЕЩЕТО

преди 2 години

ОЧАКВАМ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОГНОЗАТА МИ ЗА СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ СЛЕД 2027 ГОДИНА - ЗА ЧЕСТТА И СЛАВАТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА НЕЙНИТЕ ГРАЖДАНИ!!!

15

Анонимен

преди 2 години

Още 4 години от русифилистията на Гумен.

14

обичаме ви

преди 2 години

,,България цяла сега вази гледа.Този връх висок е,тя ще ви съзре".Успех господин президент!

13

АнонимеН

преди 2 години

СЛЕД КАТО РАДЕВ ФАЛШИФИЦИРА ПЪРВИЯ ТУР В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ В СВОЯ ПОЛЗА, ТОЙ ВЕЧЕ Е НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМЕН БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ВТОРИЯ ТУР ГО Е СПЕЧЕЛИЛ РЕАЛНО ИЛИ С НОВИ ФАЛШИФИКАЦИИ! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА ИМА РЕАЛНО ПОД 4% И ТОВА НА ВСИЧКИ ИМ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО И ТИЯ 4% СА С ГЛАСОВЕТЕ НА ВАСИЛ БОЖКОВАТА ПАРТИЯ 50 ХИЛЯДИ ОТ ОТКАЗАЛОТО СЕ БЪЛГАРСКОТО ЛЯТО!

12

Анонимен

преди 2 години

Явно резервните машини си свършиха работата...

11

Един Българин

преди 2 години

Днес, с "отнесе" показвате възпитание и култура!

10

Сина

преди 2 години

Радев отнесе Борисов, а Герджиков бе маймунката, попаднала на грешното място в грешното време!!!

9

Подлеций

преди 2 години

Отговарям на Очакване: тези българи,които са в чужбина действително н яма се се върнат в България защото бандата ГЕРБ ги прокуди. Надявам се,че американските ни възпитаници начело с президента, който също е американски летец,ще внесат нещо по добро. Светът е видял от САЩ само добри неща.

8

БАНко

преди 2 години

СВЪРШИ СЕ !!! НАРОДА ИЗХВЪРЛИ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ НА БУНИЩЕТО !!!

7

BG

преди 2 години

TOVA BE6E NAY-GOLEMIA PROVAL V ISTORIATA NA BULGARIA. ZAPO4VAT ISTINSKITE MAKI. JALKO ZA TALANTA PROFESOR GERDJIKOV. TOI 6TE TEJI NA SAVESTA NA NEGLASUVALITE.

6

Бай Баяни

преди 2 години

Следват 5 години лицеви опори, Коремното може и да не може да направи поради напредване на възрастта, но поне 4-5 набирания,показване на Шипка с изкачване на стъпалата за ръчичка с посланик Митрофанова, безсмислени речи на Нова година и споменаване на корупция,чекмеджета,как смачкахме мафията и колко България трудно ще се възстанови от кражби и грабежи. Похвали,че сме се справили с пандемията, цените, икономическата криза. Младите ще си взимат паспортите и ще напускат родината си.