45

Стар комсомолец

преди 2 години

БРАВо! БСП знае какво прави !Тя ще намери пътя към прогрес! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДРУГАРИ!

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен47Скоро ще и ревеш, чалгарокумунистически ***...

43

Анонимен

преди 2 години

Продължавам да се кефя, а и вироса се скапа като ГЕРБ, все добри новини. Задава се прекрасна седмица.

42

ГЕРБ

преди 2 години

До Анонимен....ti 6to si anonimen be....strah li te e?

41

Ал Бънди

преди 2 години

Браво на комунистите! СЕГА ЩЕ СИ СПОМНИМ ВРЕМЕТО НА ЖАН ВИДЕНОВ, а Учиндолеца и той ще помогне с министри, като Пацо Шнорхела и Илиев Плагиата.. ВЕНСЕРЕМОС, ДРУГАРИ!!!

40

Т.Живков

преди 2 години

На комунистите,честито!

39

Анонимен

преди 2 години

До Гочев Боли ли герберчета, боли ли? Лошо ви пресече МВР далаверите в махалите с ромските гласове. По леко със злобичката!

38

1

преди 2 години

До Анонимен 34 Действителността ще ви заседне когато разберете как ДС и ДПС са ви изиграли. Договорката беше: депутатски места за ДПС срещу негласна подкрепа за Радев (съобразно нуждите). Фактът, че ДПС не призова избирателите си открито да гласуват за Герджиков е очевидния знак за това какво се случи. На гола кукичка ви хванаха и всичко се случи пред очите ви. Нямате извинение защо не сте "видели", че проруските партии на Радев гласуваха увеличение на изборните секции в Турция.

37

Анонимен

преди 2 години

САМЫ ПОДЛИННЫ ДС АГЕНТ професор ВИЛИ ЛИЛКОВ СЕ Е РАЗВИХРИЛ ПО БНР - "В СЕЛОТО НА РАДЕВ ИГРАЛИ ХОРО АГЕНТИ НА ДС..." . АМИ ТАКА Е САМО САМЫ ПОДЛИННЫ ДС АГЕНТ МОЖЕ ДА РАЗПОЗНАЕ СРОДНИТЕ МУ ЯДРЕНИ ЧАСТИЧКИ...

36

BG

преди 2 години

До В... ti si zloben glupav i sliap za mnogoto ne6ta , koito stavat okolo nas.Sami si go nabihte s toz tamno 4ervenia Radev. 6te patite mnogo.

35

Гочев

преди 2 години

Крещите навсякъде,Радев,Радев,Радев,а никой не споменава за предварително "инструкти раните " машинки как да подадат резултата - то с такава нагласа ВСЕКИ МОЖЕ ! Само наивници могат да вярват,че този човечец е спечелил благодарение на "народната любов" Ала-бала!

34

Анонимен

преди 2 години

НА САЙТА НА ЦИК МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ДАННИ ЗА ВСИЧКИ СИК В БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА И ДА СМЯТАТЕ, ДА СМЯТАТЕ... ПЪК БЕЛКИМ НЯКОЯ СМЕТКА ДОКАЖЕ СТРАТЕГИЧЕСКИЯТ ПРИНОС НА ДПС ЗА ИЗБОРЪТ НА ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ. СМЯТАЙТЕ!...

33

Мдааааа

преди 2 години

С туй ЧЕКМЕДЖЕ трудно се напредва.... https://segabg/touche/11-21-2021

32

Анонимен

преди 2 години

Е тва вече е оксиморон в политиката ни, щото радефската политика и Служебници, каквито ще има отново скоро, няма да върнат нито един имигрант! Както и не успяха да го направят за последните 6 мес с Фалби на гол шкембак, а резултатите са видими от всеки! На загубилите - честито!

31

В

преди 2 години

петък написах, че да сме живи и здрави ще коментираме в понеделник. E герджиковчета, как сте? Кофти тръпка, а? Даже и злобните нападки и агитация и то в изборния ден от страна от страна на танцуващият с чекмеджета не помогна! Хайде, лек ден и повечко успокоителни!

30

Анонимен

преди 2 години

До 1 __ЕХ МЕЧТИ, МЕЧТИ, А ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ РАЗЛИЧНА...

29

Анонимен

преди 2 години

Отнесе го като куцо пиле домат дето се казва!

28

Анонимен

преди 2 години

Чудо голямо...Независимият,защото от него нищо не зависи.По интересно щеше да бъде ако този резултат беше постигнат от БСП...Ама това там е химера...

27

1

преди 2 години

До Анонимен 28 Твърдя това, което съм написал, и то ще се потвърди от официалните резултати. След това ще остане да обяснявате защо се е случило.

26

Анонимен

преди 2 години

Дайте резултата само за Турция, че тук някакви гербаджийски кофи пишат глупости. Там ДПС наля над 25 хил за Герджика срещу 1500-2000 за Радев