65

Анонимен

преди 2 години

До 1"Действителността ще ви заседне когато разберете как ДС и ДПС са ви изиграли." __ХАЙДЕ СЕГА МИ КАЖЕТЕ КАК ДС И ДПС СА НИ ИЗИГРАЛИ, КАТО ВЕДНЪЖ ВЕЧЕ СА ДОБАВЕНИ В СМЕТКАТА, А ОТГОРЕ НАТОВА ТРЯБВАТ ОЩЕ ДВА ПЪТИ ГЛАСОВЕТЕ НА ДПС?!! ДА НЕ БИ НАРОДА ДА Е ИЗМАМИЛ *** ВИ АНАЛИЗАТОРИ?!!!

64

Анонимен

преди 2 години

До 1__"Действителността ще ви заседне когато разберете как ДС и ДПС са ви изиграли."НА 14.11.2021 ГЛАСУВАЛИТЕ СА 2 687 307. КАТО ДОПУСНЕМ НАМАЛЕНИЕ НА АКТИВНОСТТА НА 21.11.2021 С 25% ПОЛУЧАВАМЕ 2 015 480 , РАЗПРЕДЕЛЕНИ 66%/32% В ПОЛЗА НА РАДЕВ, КОЕТО ПРАВИ 1330216/644954 ГЛАСА В ПОЛЗА НА РАДЕВ. СУМАТА НА ГЛАСОВЕТЕ ОТ 14.11.2021 ЗА КАРАДАЙЪ+ГЕРДЖИКОВ Е 547 479, А ЗА РАДЕВ 967 203. РАЗЛИКИТЕ (14.11-21.11) Р.Р./К+Г СА 363 013/206 144 , А СУМАТА ИМ Е 569 157. ХАЙДЕ СЕГА МИ КАЖЕТЕ КАК ДС И ДПС СА НИ

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен...mai si mngo prav.

62

Анонимен

преди 2 години

До Пич "Уж им предричаха да са сигурна първа политическа сила пък паднаха от новодошлите?" ДС не са "новодошли". ИСкаше да кажеш "новодокараните" от ДС ПП, на мястото на ИТН. Вече е време да почнете да се ориентирате: ГЕРБ не са във властта от 7 месеца. А положението в страната става все по-лошо.

61

Анонимен

преди 2 години

До Случаен минувач.....Sram me e 4e sam Bulgarin

60

Случаен минувач

преди 2 години

Ние сме си виновни. Народът ни е пасивен. Радев наруши Конституцията поне 2 пъти - никой не се интересува, муха бръмнала. Защо съдебната власт не го почна веднага? В друга държава, ако действащ президент наруши конституция - ще го смачкат!

59

Пич

преди 2 години

А сега ще има ли оставка на Борисов в ръководството на ГЕРБ? Задето загубиха 2 пъти на изборите и то позорно? Уж им предричаха да са сигурна първа политическа сила пък паднаха от новодошлите? А после и Радев отнесе позорно кандидатът им за президент? Хайде, някой да поеме политическата отговорност, да потърси причините, да завалят оставки. Стига все сте се крили като страхливи зайци по джиповете и вили.

58

Анонимен

преди 2 години

Не че не съм съгласен с резултатите, но този сайт все повече заприличва на долнопробна футболна агитка!

57

закривай

преди 2 години

Заключение-турците са демократи,българите са комунисти.

56

радевщина в действие

преди 2 години

Има ли цивилизована държава по света, упълномощила частна фирма безконтролно да брои изборните гласове? Явно участвахме в договорен мач с купен рефер.

55

БАНко

преди 2 години

АМЕРИКАНСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ СЕ ИЗБИРА С ОКОЛО 30 % ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ !!! ЕГАТИ ШЕФА НА СВЕТА !!! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ХАОСА И МАШИНИТЕ ??? НАРОДА ВИ МРАЗИ , ПОДПОРКИ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ

54

Анонимен

преди 2 години

Когато властта е в ръцете на един човек, той е диктатор. САЩ, чрез Херо Мустафа, управляват България. Румен Радев се опитва да играе двойна игра, с Русия и САЩ и когато служиш на двама господари падаш от стола. Радев не е президента, които ще защитава българските интереси. Тези, които гласуваха за него ще го разберат, но дано не е фатално късно.

53

Анонимен

преди 2 години

Нашенецът е доста неориентиран и объркан. Факта, че 32 години се люшка от "спасител" на спасител и т.н. Дано сега ПъПъ да му донесе дългоочакваното благоденствие.

52

реалист

преди 2 години

ЧОВЕК ОЦЕНЯВА ТОВА КОЕТО Е ИМАЛ, КОГАТО ГО ЗАГУБИ. ЧЕСТИТО НА ПОБДИТЕЛИТЕ.

51

Анонимен

преди 2 години

До Гочев 52 Гочев, Гочев, приятелю - навървиха ти го 5 ката, ако не беше шавал толкова, можеше с по-малко да се оттървеш, а сега..... плачи, приятелю, понякога помага. Това да ти е за урок, следващия път ще си знаеш...

50

Един от митинга

преди 2 години

До В Промит мозък , платен *** , незавидна злоба и умствена изостаналост в едно мекотело!ТОВА СТЕ ВИЕ !

49

Знаещият

преди 2 години

Абсолютни манипулатори , защо не пишете колко хиляди и какъв процент са гласували? Радев не е моят президент ! При 28-29,5% гласували , това е НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ!Искате да върнете времето на комунизма и съветската власт!Няма да стане!!!НИКОГА!!! Херо Мустафа подаде оставка !

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 "Продължавам да се кефя, а и вироса се скапа като ГЕРБ, все добри новини. Задава се прекрасна седмица." След пиянството следва ИЗТРЕЗНЯВАНЕТО. Скоро ще разбереш колко е "прекрасно" бъдещето. Дано си свикнал с мизерия, защото това те чака.

47

1

преди 2 години

До Аз Гигантски анти-ДПС вот имаше. Това беше част от плана на ДС и ДПС, за да гарантират на Радев победата: заради това бяха изпълненията на Рашков с автобусите, заради това беше сценката с Карадайъ с "коя е неговата родина". ДПС получи каквото искаше -депутатските места. В замяна на това оставиха ДС да съчинява историйки, за да докарат вота за Радев. ДПС хем предизвика анти-ДПС настроения, за да подкрепи Радев, хем даде на Радев достатъчно гласове, за да не се застраши избора му. Изиграха ви.

46

Аз

преди 2 години

До 42Тъпичък си. 75% от електората на ДПС гласува за Герджиков и без да им го казват директно по телевизията. Ако Карадайъ му беше казал името, кученцето на Мутрата щеше да предизвика гигантски анти-ДПС вот в полза на Радев и разликата щеше да е още по-голяма. ДПС и целия си електорат да бяха активизирали, както направиха преди седмица за депутатските места, резултатът щеше да загуба. Защо да хабят ресурси излишно? Май много те е жал за Мутрата? Плачи си, не ни пречиш.