85

1

преди 2 години

До До 75/79 "Да не би да казваш, че Радев е избран за президент през 2016 година с 2063032 гласа на ДПС," Казва, че ДПС открито подкрепи Радев и Радев не обясняваше, как ДПС били статуквото или как купували гласове.

84

само

преди 2 години

де ревахте за Турция

83

Анонимен

преди 2 години

Брей тоя Рашков кога е отишъл до Лондон ,Америка и дори до Нова Зеландия да наплаши българите щото да гласуват за Радев.Само в Истанбул Ердоган не го е пуснал.

82

МЛАДО ГЕРБЕРЧЕ- ТРОЛ

преди 2 години

Значи тоа Рашков и по чужбините е ходил да плаши наште избиратели. Е те това ако не е диктатура. Освен туй, по чужбината са прости, а ний от ГЕРБ сни ентелегентни

81

джо

преди 2 години

Я сега да видим, къде са се снишили феновете на Герджика , дето шляпаха минуси на поразия когато писах, че няма как крадците , мафията и мошенниците от ГЕРБ и ДПС да спечелят.

80

Хаха

преди 2 години

РЕВВ, ред сополи ред сълзи. Хайде пийте студената вода и млъквайте. Мепокрацията е такава не може винаги да печелите изборите ГЕРБерасти. Да сте мислили през тези 12 години на управление

79

ДпС

преди 2 години

До Анонимен - мислиш ли ?

78

Анонимен

преди 2 години

Важното е,че махнахме мутрите от върховете на властта. Остана само съдебната система, вкл. Главния прокурор. Здраво се облизваха огладнелите мутродемократи, явно 12 години на крадене чрез властта им се виждат недостатъчни. Народа да се стяга да плати сметката за тези 12 години грабеж. Дебела се очертава.

77

Анонимен

преди 2 години

Май за първи път избрахме президент, срещу който гласуваха ДПС.

76

До 75

преди 2 години

Да не би да казваш, че Радев е избран за президент през 2016 година с 2063032 гласа на ДПС, а кандидатката на мутрите тогава получи 1256485 гласа. Сега на парламентарните избори ДПС имаше 341000 гласа. Къде са 2 милиона гласа за Радев, къде са 341 хиляди гласа от ДПС.

75

Лойко

преди 2 години

Важното е,че тропахме едно Дунавско хоро. Пир по време на чума. Здраво се облизват огладнелите ченгета и пенсионирани комунистически военни. Народа да се стяга да плати сметката.Дебела се очертава.

74

1

преди 2 години

До Анонимен 68 Става дума за комбинация от даването на повече власт на ДПС в българския парламент, чрез увеличения брой секции, и масивния анти-ДПС вот в полза на Радев, който докараха цирковете с "коя е вашата родина", а не забакалското ти броене на гласове за да видиш колко е разликата.

73

Анонимен

преди 2 години

Значи работиш за 100 долара или евро на ден в чужбина , но много обичаш Радев и Русия Че защо тогава не са на работа в Русия ? Това ми прилича на патология

72

До 72

преди 2 години

Защо не протестирахте, когато Радев беше избран през 2016 с гласовете на ДПС???

71

Надявайте се!

преди 2 години

Очакваме европейски стандарт? Дано, ама надали...12 години търпяхме ББ, сега 10 години ще търпим Радев, избран с под 15%...

70

Анонимен

преди 2 години

Статуквото се завърна с пълна сила! Другият отбор започва да назначава и да краде с пълни шепи! Така се редуваха СДС и БСП, после НДСВ, а ДПС им помагаше като резервен играч. Тази игра гледаме вече 32 години. После ще дойдат внуците и така до края на света! Затова под 30% отидоха да гласуват!

69

Анонимен

преди 2 години

До Знаещият k.35 Бъркаш: не Херо Мустафа, а Мустафа Карадайъ се готви да подаде оставка. Агите от Истанбул като разбраха, че МВР прави проверка на автобусите от Турция по 4 часа на кола завиха обратно към Turkeyi и оставиха помаците от Родопите и турците от Делиормана сами да се оправят. Резултатът е ясен 2: 1 за генерала и ББ загуби и този път.

68

Анонимен

преди 2 години

Отнесе го,та се не видя.Ех,къде е сега Мишо Константинов да доискусури резултата.Къде са купените ромски гласове да му вдигнат процентите?Мъка,мъкааа.И ромите вече се изхитриха.Взеха парите и се разбягаха.

67

Анонимен

преди 2 години

До ПЛАХО ДА ПОПИТАМ __ОТИШЪЛ Е ДА КОПАЕ КАРТОФИ...

66

ПЛАХО ДА ПОПИТАМ

преди 2 години

Абе къде е Баце