105

конфуций

преди 2 години

Какво благоденствие е да живееш в интересни времена. Кеф ти Луканова зима, кеф ти Видинова и Радева зими, кеф ти ти коалиции: 3-5-7, а сега 4-2-2-1. Комунистическата мафия е прокълната да плюска до преяждане...

104

Кръстев

преди 2 години

Е и какво от това ?! Голем праз! Ами като му се радвате толкова много направете му па метник / то е характерно за диктаторите преживе да се прави / ,целувайте му подметки те,канете си го в къщи на гости ,въобще радвайте му се - нали е вашият президент ?! Се га той ще взема още ПЕТ годинки дбелата заплата,ще гледа отвисоко и ще се подсмива на всички ви ,нещастници,а вие си карайте едвам свързващи двата края! Защото в ника къв случай Радев не е моят президент !!!

103

ЕлатеПоуече

преди 2 години

Не само в чужбина, и тука е пълно с оли гоф рени, радеви избиратели!!!

102

Анонимен

преди 2 години

Тuквaтa май е зачезнал ... Зад граница ... Грухти и рие .. Да вueбa Вожда ..

101

Анонимен

преди 2 години

Рев .. Герберунгели .. Рев ...

100

Анонимен

преди 2 години

Рев ... Гербери ... Рев ...

99

Анонимен

преди 2 години

Да, спечелил е на балотажа, но да се казва "отнесе" при 20 процента избирателна активност не е сериозно приятели. Отнесохте се напълно!

98

Илия

преди 2 години

Вчера казахме : " Лека нощ ,България! Добро утро Задунайская губерния!"

97

Анонимен

преди 2 години

НЕЩО МНОГО ЧУВТСТВИТЕЛНИ СТАНАХА НА ТЕМА ТУРСКИ ГЛАСОВЕ РАДЕВИСТИТЕ И ПЕТОЛЪЧКИТЕ. НЕКА ДА ПРИПОМНИМ, И НИКОГА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ НА ВТОРИ ТУР ПРЕЗ 2016Г. ЗА РУМЕН РАДЕВ СА ГЛАСУВАЛИ 70% ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ, КОЕТО Е 220 000 ГЛАСА СРЕЩУ 22% ЗА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА. НЕКА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ И ЧЕ РАДЕВ БЕШЕ ИЗДИГНАТ ПРЕДИ 5 ГОДИНИ ОТ ПАРТИЯ, ТРИ ПЪТИ УПРАВЛЯВАЛА С ДПС, ДВА ОТ КОИТО ТУРЦИТЕ БЯХА MAНДАТОНОСИТЕЛИ...

96

Анонимен

преди 2 години

Какво значи отнесе като бръмбър сламка ли да считаме по каруцарския сленг на днесбг?

95

Анонимен

преди 2 години

Радев е абсолютен отличник, когато от малък си си такъв си го караш цял живот.

94

анонимен

преди 2 години

А защо не пишете, че Беновска се опита да подари Конституцията на Радев, да си я чете и да знае?! Иначе отнесъл, ама с колко процента спечели?

93

Анонимен

преди 2 години

Голямо отнасяне в Чикагото...

92

ПреписДоговорБюджет

преди 2 години

Пурпурната ехидна усмивка на Муцката ще остане за дълго до преди НГ в сърцата на тези които преписваха, докопаха до роднински договори и окрадоха Буджета на Университета.

91

Анонимен

преди 2 години

Абе че го отнесе,отнесе го ама кой ще го върне защото оставка трябва да дава и червеното расо да връща тойа Сладуран,Муцката на Прехода от раз към единение. Муцка земи една льопата и де що видиш тиква на земят клъцай гя майна-те те орезилиха.НО!Но немой грях да си правиш надземните тикви да дотепваш с лопата.Там важи закона на Неприкоственостт.Ти слезни в мазето на СУето да почистиш старата тиня от отпадните канали;да подмениш тръби и кранове-защото МВРто само питат къде е Бюджета на Университа

90

Беновска пипа

преди 2 години

Радев ще остане в историята като президентът избран с най-малко гласове. След И. Костов, Царят, Б. Борисов дълго време не се виждаше нов месия на хоризонта. Появи се старата мутра Слави и получи шанс. Проигра го. Сега намериха две куклички, усмихнати, млади и голяма част от гласуващите се вързаха. А зад тях стоят кукловодите - агенти на ДС, старите комунисти. Има ли някой, който вярва, че Р. Гечев, Мая Общата, Б. Рашков, Татяна Почтената, К. Нинова и тн ще правят промяната :)

89

Анонимен

преди 2 години

До джо Mlak

88

Комунист

преди 2 години

Сега са налице всички условия да бъде ликвидиран герб. Дано ПП оправдаят гласуваното им доверие. Смърт на корупцията, СВОБОДА за народа !!!

87

избирател

преди 2 години

Герджиков беше употребен и с е подлъга с това д а се направи малко популярен и приключи завинаги ако реш да влезе в политиката .Радев не напразно настояваше Борисов като популярна личност с претенции и лидер на партия да излезе на двубой с него -явно е предчуствал какъв ще е резултата

86

Анонимен

преди 2 години

А, бе администраторе, нали завзехте, пардон откраднахте властта, що ми триеш постовете, още ли сте в уплах?