142

Анонимен

преди 2 години

До Ф.С.В. "Когато Мафията е в опасност- ТЯ се обединява-Турската мафия подкрепи гербаджийската такава" Затова ли проруските партии на ДС и Радев гласуваха повече секции в Турция?

141

Ф.С.В.

преди 2 години

Когато Мафията е в опасност- ТЯ се обединява-Турската мафия подкрепи гербаджийската такава- Но пак загуби--сега трябва да има осъдени схемаджии крадци- Много са -почти навсякъде -във всяка община -във всяка схема за кражби и източване - Трябва Съдебната система да бъде изчистена -поне 80 % от съдиите са за уволнение и съд!!

140

Гроби Таласомо

преди 2 години

До ?Турски кандидат?;))) Нидейте *** разсмива, болшевики;))) Ай, да не казвам, че Гейдвипката е радост само за м.анафите, дет порат мажки дупета, *** то и от тех има нужда, че жените много са еманципираха, искат само да командорят и кариера да праат. Колко то ДПС гласуваха за Ром Крадев? А? 38% от гласувалите от ДПС са за Крадев, което не е малко. И каква беше изборната активност в Турция? Никаква;))) Само едни младежи си направиха разходката да наруват на граничният пункт срещу Михаля;)))

139

Пpocтите радефчета

преди 2 години

Фигуранта е спечелил изборите радефчета ***, а не вие... Ха-ха-ха. Вие ще си останете бедни негови лакеи и нищо повече. А скоро ще ровите и по контейнерите от глада, който ще ви сполети. Ха-ха-ха!

138

Анонимен

преди 2 години

Райдвате се, радвайте се... ще си говорим пак на пролет!

137

Бай Кадия

преди 2 години

Искам да видя фоторепортаж / клип с участниците в Кървавото хоро! Пожелавам им това хоро да е последното в живота им! В памет на хилядите починали от пандемията, за която работиха неуморно 6 месеца. Дано да са подскачали и Кацаров и Рашков с тях.

136

Аз

преди 2 години

Явно верно хората са много прости, щом тоя *** са избрали пак

135

магазина

преди 2 години

Току що се връщам от магазина... На касата ми се дорева! И веднага ми мина радостта от преизбирането на Радев. За втори и трети път ще ми мине като дойдат сметките за ток и парно.

134

Васко

преди 2 години

Избора на президент е важен.Проблем ще е неговото правителство.Възможно е в името на бюджета и парите от Европа ПП да направят такова с къс период на съществуване и отново ще се завърти рулетката. Не мога да си представя смесени леви и десни. Пясък! Очакват ни трудни дни!

133

Анонимен

преди 2 години

Продължавам да се кефя, а и вироса се скапа като ГЕРБ, все добри новини. Задава се прекрасна седмица.

132

Къде е

преди 2 години

Къде е Бочко бе?

131

Калеко Алеко

преди 2 години

Здравейте кирчовци и мун.човци, Честита Ви пабеда !!! Радвайте се че живеете в България, единствената държава в ЕС в която се твърди че Крим е "руски" и то от най-високата инстанция ... !!!

130

Анонимен

преди 2 години

Къде са ви маските? Или само за простолюдието важат глупавите заповеди.

129

?

преди 2 години

Избора беше между Турски и Руски кандидат.Нямаше как да изберем Турския.Да видим сега Руския дали ще се справи заедно с Киро да изчистят корупцията от държавната администрация, съда и прокуратурата.

128

1

преди 2 години

Аз мисля, че загубата на Герджиков се дължи най-вече на факта, че червилото му седеше по-добре от колкото на Цецка. Щеше да е много срамно да си изберем президент като него и после да излезе един материал...

127

Анонимен

преди 2 години

Световните наблюдатели сега гледат и чакат ефективни мерки в борбата срещу корупцията. И осъдени престъпници разбира се.

126

Тихомир Гърмидолски

преди 2 години

Ахмед Доган-Доктора, знаейки много добре, че не може да преобърне вота на балотажа, даде "свободно" на своите, и сега ще разтяга локума, че всъщност те са причина Радев да бъде избран, и да се натяга на г-жа Мустафова от Кюрдистан.

125

Анонимен

преди 2 години

До До мекиците "Сам се издаде, ако живееше наистина в чужбина нямаше да пишеш за цената в лева на мекиците, които си купуваш тук в България" Човека говорещ за мекиците е друг. Аз само се съгласих, че тепърва ви чакат финансовите последици от глупостта, която направихте. Объркан си, и все по-объркан ще ставаш с времето, докато гледаш с невярващ поглед какво се случва с парите ти.

124

Анонимен

преди 2 години

Рома така ще ви го нахендри, та очите ще станат на палачинки.

123

Гроби Таласомо

преди 2 години

Ром Крадев = Румен Радев