182

анонимен 192

преди 2 години

До Анонимен 191 по-добре селски аристократ,отколкото квартален тарикат

181

Анонимен

преди 2 години

Избори при 22% избирателна активност НЕ трябва да се приемат за законни. Трябва задължително гласуване и опция "НЕ ПОДКРЕМ НИТО ЕДИНИЯ", ако не се избере никой на изборите следва да се остави поста празен и да не се "назначава" никой, правят се нови избори след 3 месеца и така на година можем да правим по 4 пъти избори. За да се улесни гласуването може да става ОНЛАЙН! Ако мога да си плащам сметките онлайн, да си плащам данъците онлайн и прочие няма причина да не мога да гласувам ОНЛАЙН!

180

Изборите доказаха

преди 2 години

че опцията НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО трябва да придобие много по- реално материално измерение. Примерно за парламентални избори - ако вота НЕ ПОДКРЕПЯМ надхвърли 4 % бариера - той влиза в парламента и това са празни депутатски столове, така ще напомним на депутатите, че трябва да работят за да не им изстине стола. А при президентски избори, ако не подкрепящите са повече от подкрепящите победителя - да се предоставят НОВИ КАНДИДАТИ докато някой накрая не получи НАИСТИНА мнозинство.

179

Анонимен

преди 2 години

БЪДЕЩЕТО Е НА СВЕТОВНИТЕ КОРПОРАЦИИ И ГОЛЕМИЯТ КАПИТАЛ И ЗАТОВА ИЗБОРИ ОТ ТОЗИ БЪРЗО СЕ ПРЕВРЪЩАТ В АНАХРОНИЗЪМ И НЕЩО ОТ БЛИЗКОТО МИНАЛО...ГОЛЕМИТЕ ПАРИ ДОКАЗАХА,ЧЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО В БЪДЕЩЕ НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ ПОЛИТИЦИ КАТО ТЕЗИ НА СНИМКАТА...ХОРАТА ГО ОСЪЗНАХА И ЗАТОВА ЕДВА 30 % СЕ РАЗХОДИХА ДО УРНИТЕ.НАДЯВАМ СЕ,ЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ ВЕЧЕ ОСЪЗНАХА,ЧЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО МОЖЕ И БЕЗ ТЯХ.

178

Лекар ихтиманец

преди 2 години

Плачете ***!

177

НЕ ГЕРДЖИКОВ!

преди 2 години

Господ да беше, политическо неграм.отното население пак щеше да гласува за Радев, защото комунизма е не лечимо дем..онично обсебване. Такъв народ не е за Европа, а за ада и там му е местото.

176

Диана

преди 2 години

До Анонимен202 Не забравяй, че победихте Герб с удари под кръста, а това съвсем не е победа! Ковида не е ГЕРБ обаче и не можете да го удряте под кръста - или лекарство или смърт, значи...Тъй като у нас всичките ни учени са все БСПарски мекерета, не само няма да намерят лекарство, не само ще изпотрепат сума ти народ като опитни мишки на разни откриватели зад граница, ами и 100% ще става по-лошо и по-лошо отвсякъде...

175

67 процента от

преди 2 години

населението са доволни от инфлацията, двойните цени на горива и ток и налагането на зелени сертификати. 64 процента могат да понесат още от това. 67 процента нямат проблем за налагане на каквото и да е с репресии в стил Рашков. 67 процента от българите нямат против предателство, нямат против нарушаването на Конституцията и законите, нямат против попълването на лъжливи декларации. Те гласуваха доверие за продължаване на този стил на управление. Това е красотата на демокрацията.

174

Диана

преди 2 години

Герджиков не е известна личност на народа и не вдъхва много доверие с мазното си поведение, но така ще да е докато съсипваме истинските си политици! Докато такива като Петков и Василев тъпчат и мачкат наоколо...Смейте се БСПарски ***! ще ви видим утре в магазините как ще си броите стотинките! Когато човек остава други да мислят вместо него, така става, нема как! Ум царува, ум робува, ум патки пасе...

173

Анонимен

преди 2 години

Сега да видим, как ще се справят със здравната криза и инфлацията, и др кризи. Че ако я карат както до сега ще има март месец пак избори.

172

Анонимен

преди 2 години

Победихме ГЕРБ, ще победим и ковида. Хайде наздраве на немския коледен пазар

171

Анонимен

преди 2 години

уморените коне ги убиват

170

Анонимен

преди 2 години

До всички Радевци тука дето сте се удървили НЕ забравяйте че 30 % избирателна активност останалите 70 % ви чакат да ви изметът за пореден път Въпрос на време е червени мутри ясно?

169

кои сме ние?

преди 2 години

То щом Байдън е президента на сащ, кои сме ние?

168

Анонимен

преди 2 години

До 666 """"""""""" сата нато не спи!

167

бомбите

преди 2 години

Ха-хааа и си мислите, че си е отишло по-голямото зло? Наивници!

166

Анонимен

преди 2 години

Каква мазна червена слуз се спуска по стълбите на снимката Комунистите се връщат на власт Господ да пази България .. Амин..

165

666

преди 2 години

6-ТИ ПРЕЗИДЕНТ, С 6-ТА БЮЛЕТИНА, НА 6 -ТАТА СИ ГОДИНА ЩЕ ВИ ГО ............

164

Бай ставри

преди 2 години

Платените *** в днес.бг скоро ще трябва да си търсят истинска работа.

163

Анонимен

преди 2 години

СТАДОТО Е В РЕМИСИЯ!