89

Анонимен

преди 2 години

Време е Тиквата да се тричи като краставо куче от пияни селяндypи!

88

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

В 09.45 (френско време) гласувах за Другарят Генерал Румен Радев и Другарката Йотова с номер 6. Гласувах в изборната секция,нахождаща се във Великият Френски град Бордо. На влизане и излизане от изборната секция поздравих членовете с приветливото обръщение "Другари..." Бе ми отговорено по същият начин с "Другарю...". Да живее Народна Република България! Да живее Комунизмът! Слава безкрайна за Българският Трудов Народ! Обичам Ви,Другари! Веселинъ Радославовъ Димитровъ ЕГН 7112136860

87

Началото на края

преди 2 години

Този, който спечели ще бъде принуден да каже истината за онези, които са го оставили на власт, така че победата му ще се превърне в загуба тогава, когато наистина спечели. Така че, не завиждайте ему.

86

Анонимен

преди 2 години

До 62Ще иде в най-мафиотската територия - германия.

85

Анонимен

преди 2 години

Имам нужда от помощ: на какво живот но бихте определили българската нация?

84

Анонимен

преди 2 години

Събрали се и играят хоро,след вота.РЗИ да ги санкционира,няма маски и дистанция.Това ки е примера ,който дават?

83

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е политиците чии интереси обслужват? Няма да са вашите, защото вие нямате необходимите инструменти за да упражнявате контрол над политиците.

82

Анонимен

преди 2 години

Колко трябва да си пр ост, за да не разбираш, че политиците са само обслужващ персонал?

81

ГЕРБ-ДПС

преди 2 години

Без ГЕРБ-ДПС във властта, България я очакват невиждани кризи и катаклизми!! Глад, мизерия, сметките за ток ще са 2000 лв. на месец!! Парното ще е 5000 лв. за една стая!! И накрая ще се стигне до канибализъм! Макединия ще ни нападне и пороби!! Витоша ще изригне!! И накрая астероид с размерите на София ще удари Сливен!! Ако неискате това да се случи върнете Борисов на власт!!

80

Анонимен

преди 2 години

Звучи страхотно, но банкянлията е прав, че материалът е лош. Аз изчезвам и смятам да го направя достойно, мълчаливо и неизбежно.

79

Анонимен

преди 2 години

Заразих се с ковид заради тоя неадекватен селянин.

78

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, не сме сами на този свят!

77

В свободен текст ли?

преди 2 години

Ще ти обясня какъв ми е проблема - 20 години тази страна я дресират като лошо куче.Бият я, крадат я, обиждат я, легализират робски интелектуален труд извършват военни престъпления, извършват и престъпления срещу човечеството легитимирайки отново Третия райх и колониален режим като позволяват на Треторайхник да си вземе Треторайхните имоти, което води до абсолютно беззаконие за хората с дебели портфейли и вие както сте си ги завъдили така и ще си ги вържете. Експресно, скандално и безжалостно!

76

Анонимен

преди 2 години

Още първия ден трябва да подаде оставка заради тоталния провал със здравната и икономическа криза,ако има достойнство. 80% не го искат.

75

Анонимен

преди 2 години

Радев е един напълно нелегитимен президент избран с под 15% от гласовете на българите.

74

Проблема ми ли?

преди 2 години

Преди седем години ме ухапа черно бясно и почти мъртво куче ... Биха ми антибясна ваксина, ама това куче май е било болно и от други болести и едно забито парче стъкло бе черешката на тортата да се развихри нещо още от ония случай. Обаче оздравях заради добра лекарка ... Ама мисълта ми е че ще кръстя един ученик Черешко!На връх на цялото меле в момента ще има претенции, че му не изнася и ще напуска!!!

73

Анонимен

преди 2 години

Употребиха го и Радев. Моля, следващите наемници! Този път не знам дали ще оцелеем.

72

Анонимен

преди 2 години

Борисов нищо не каза.. Скри се някъде. Никой незнае, сега ли ще подава ли оставка?? Радев го преби отвсякъде и то с 300. Би трябвало да се отегли, както обеща.

71

Анонимен

преди 2 години

Кокорчи и Тръпчинко са Харвардци, не са от Крим и ще слушат САЩ. Радев нищо не може да направи

70

Анонимен

преди 2 години

Радев има само думата. Управлява правителството и парламента.