109

То се знае

преди 2 години

За герББ са гласували само тези, които са участвали в лапаницата, чиновници треперещи за постовете си, финансово мотивирани и потомствени рушветчии като А.Тодоров и малко купени хъх.реци!Няма нормален човек, който да е гласувал за тях или Герджика!!!

108

Анонимен

преди 2 години

ЧЕСТИТО КОМУНИЗЪМ! СЛАГАЙТЕ БУРКАНИТЕ С ДОЛАРИТЕ...

107

Анонимен

преди 2 години

С президент комунист, светът тотално ше ни изолира!И без това България винаги е била изолирана...

106

Анонимен

преди 2 години

Отнемете му Тогата. какъв позор. никой до сега не е нанасял толко силед подпоясен удар на ГЕРБ. Никой. Тоя срина целта, смисъла и пролетта които ГЕРБ донесоха във всеки дом. Тоя целево се излагаше пред Радев. Едно разумно нещо не каза. Не се разграничи от майкасиза договора, както и от Агенция Преписвачи без Граница. Съблечете му тогата

105

Анансчо кажи си

преди 2 години

Тотална преписваческа проверка на всичко публикувано от Арпаджика. Всичко. Тотална проверка на всички договори сключени с родителите на работещите в Университета. Проверка на дареният и просперитета на децата чиито родители са донейтвали. А на нас, Ананас всичко ще си каже.

104

Анонимен

преди 2 години

Цените ще се укротят, ако проявим рационално потребителско поведение. Не толкова трудно. Доматите удариха 6 лева и минах на други салати. Онзи ден бяха 4,50. Като паднат още малко пак ще си купувам. Аз пари имам достатъчно, но винаги харча разумно.

103

Анонимен

преди 2 години

Гешев вън ! Борисов на разпит ! Веднага!

102

Анонимен

преди 2 години

Въй. .. Сега кой ще дава паро на тоа сайт да пишат глупости?

101

До пияница мистик

преди 2 години

Сега и на теб остана само да дъвчеш близалката на Борисов за утешителна награда за троленето в полза на герберунгелите. Със 200 ви опънаха яко ,но вие сте свикнали. Евнусите и ханъмите на Ердоган пришки му направихте от тва де му го държите.

100

Анонимен

преди 2 години

Пр()стият народ отново демонстрира нагледно поговорката" нека къщата гори,нали ключа е в мен".Захласнати по изчагъркването на Борисов не виждат как всички цени летят нагоре,доходите не мърдат,инфраструктурата също и за капак-международни конфликти.Не знам защо вярвате,че ПП и Радев ще ви ОПРАВЯТ.Вие за 10 месеца видяхте ли причина да повярвате? Може ли да назовете акт на правителството възпроизвело положителен ефект върху обществото?Все Борисов му беше виновен на Радев,ами сега да видим кой ще е

99

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Радкооооо

98

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Тиквата е на летището в момента и купува билет за Дубай. След обяд ще лети и Каскета

97

пияница мистик

преди 2 години

Ами то си се знаеше резултата. Всичко беше предрешено :))) Но сега идва най-интересната част. Тези, които са натигербаджии и са комунисти и пенсионери и по принцип са най-бедните в България. Те са тези които обичат да пишат глупости от рода на: "народа няма какво да яде". Сега се радват, че лошия Борисов го няма, но само гледайте какво ще им се случи при резидента комунист Фигурант и неговото правителство в коалиция с БСП :)) Даже се радвам, че така стана, защото точно комунистите най ще страдат

96

Анонимен

преди 2 години

Радев прибави 210 000 гласа към гласовете си от първия тур, а Герджиков 120 000. Ясно е кой е спечелил дебата.

95

Анонимен

преди 2 години

Гешефтът няма да го махнат веднага. Просто ще го заобикалят. Кьовеши вече не иска информация от прокуратурата, а от МВР и митниците.

94

Ангел

преди 2 години

Тиквуняка се закопа сам още преди 1 година когато разпореди на неговата хрътка Гешев да влезе в президентството . Сега цялата власт е в ръцете на Радев и по всичко личи че ще имаме така нужния ни реваншизъм .До месец два , Гешев ще е история ,Герб ще почнат да се спасяват по единично и Тиквуняка ще остане сам самичак сред глутница гладни вълци които го дебнат да му скочат на врата .

93

Анонимен

преди 2 години

Бойко избега ли вече или още чака да го арестуват и спи по анцунг?

92

Анонимен

преди 2 години

Маркс ще излезе прав, че капитализмът ще го гътнат първо в развитите западни страни. Като ви се блокира алъш- вериша поради стачки ще ви питам какво ще ядете като ви мързи да си произвеждате.

91

Анонимен

преди 2 години

Христос ни даде нова заповед: Обичай ближния си, както себе си! Схванах! Военен и любов е оксиморон! Ето затова не мога да ги дишам тези! Най-тъмно е преди разсъмване! СБОГОМ НА ОРЪЖИЯТА, ГАДОВЕ! ВИЕ ПУСНАХТЕ КОВИД, ГАДОВЕ!

90

Анонимен

преди 2 години

Схванах какво са пропуснали банкерите в рестарта на света: използвали са страха, но са пропуснали любовта. Свят в страх и изолация без любов, май ната ви, пичове, светът ви не струва!