79

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До До 54 --- О, йе! 48 процента висшисти от овенните училища плюс Симеоново и 47% среднисти от милиционерското училище в Пазарджик и овенните школи за сержмонти. Към тях ще добавя и изкукуригалите пенсии, стъпили с единият крак в гроба.

78

антигербероседерас

преди 2 години

До 75 ОптимистАах , мъкааа мъка мъка ти е а ? Сложи си край на геребероседерасодепесарския наркозависим живот да направиш едно добро за бъдещите поколения.

77

ДНЕС-мафиотски сайт

преди 2 години

Много се кефя на лавината от тpoлове на Тиквата. Това значи, че мафиотите са се капсулирали и нямат планове да влезнат в други партии (естествено ако ги приемат), а също шайката чака чудо, че след някаква криза народа ще гласува и ще върне мафията отново. Кефя се, че парите на мафията се пръскат за пpocтoтии като тpoлове, а и Тиквата няма друг ход. Това ще направи по-лесно проследяването на средствата и окаушването на мутрите.

76

Анонимен

преди 2 години

Четвърто тъй като всички сделки с фирми по времето на ГЕРБ на хартия са изрядни, България ще бъде осъдена от бизнесмени в европейските съдилища за милиони.

75

Череп

преди 2 години

Браво г-н Череп ! Досега бяхте милиардер , вече може и билионер да станете ! Хайде народе почвай отново да търкаш билетчета ;)

74

Анонимен

преди 2 години

Радев печели...както Борисов,Станишев,царя,Костов и Жан...Те все борвха корупцията.Кой ли ще бори и корупцията след Радев?

73

Анонимен

преди 2 години

аааа ха ха ха хааааххххх ! Сбогом герберодепесариииии. Очаква ви съд и затвооооооррр. Оня да си подадеоставката като ректор

72

Анонимен

преди 2 години

От първия тур игрите започнаха в секциите само техни хора а за другото да не говорим тоя път бяхте добре организирани явно но тия на повечето умни хора не минават

71

Анонимен

преди 2 години

Трето парите на данъкоплатците ще бъдат инвестирани в нерентабилни сделки и прахосани заедно с изтеглените заеми.

70

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До От 32 години ---- НЕ съжалявай НИКОГО !!! Това е карма. От нея НИКОЙ не може да избяга. Не е случайно, че българин НЕ иска да види българин на Запад, камо ли да му помогне, а за това има много сериозни причини. Живеещите в странство от дълги години разбират перфектно за какво говоря. :)

69

Оптимист

преди 2 години

Позор е да легитимираме комуниста радеф. Много скоро ще съжалим за избора си...

68

Рушофилски трол

преди 2 години

ПоздравявамГаню с песента на Cinderella...Long Cold Winter.

67

Анонимен

преди 2 години

Крупция, юмруци, глупости Мая, търкол по паветата, яйца, Бажкофф, пак глупости и тюрлюгювечи. Рашкоф и внесени от машините на Мадуро дето с тях печели вече 10 години а народът му измира от глад. ТАКА СПЕЧЕЛИ РАДЕВ РУБЛАТА ЧОВЕКА НА ПУТИН И РЕШЕТНИКОВ. Да ви е честит. Глад и мизерия винаги идват когато комунисти вземат власт. ДЕМОКРАЦИЯ, А?? През крив макарон.

66

До 63

преди 2 години

Ама тези пари и правнуците ти ще връщат с лихвите.

65

Анонимен

преди 2 години

Второ ще си продадат бизнеса почти всички чужди инвеститори.

64

До 54

преди 2 години

Май ти не си гледал данните.48% висшисти и 47% със средно образование са гласували за Радев.Къде виждаш роми?

63

До 63

преди 2 години

Така е. Но НИЕ ще ги плащаме. Не те!!!

62

Анонимен

преди 2 години

Се сте ни правили *** чак така не сте успех.Със здраве и късмет

61

Анонимен

преди 2 години

Първо ще фалират няколко банки, защото нормалните бизнесмени ще си изтеглят парите от БГ банки.

60

Анонимен

преди 2 години

С машините на Мадуро спечели. Нали видях протокол от 24 МИР с 23 гласа за ПП, а машината ги изкарала 103. Тези машини имат на дънната платка wifi direkt. Управляват се офлайн и може да си копаят гласове как им пуснат през порта. Имат и интернет изход. БАЛАМУРНИЦИТЕ гласуваха. Умните хора знаеха резултата и не си загубиха деня.