22

иван

преди 2 години

до като не бъдат сериозно осъдени тиквата и каскета нищоняма да се оправи.

21

Анонимен

преди 2 години

Сгрешиха, че дългото време на власт, ги направи да се самозабравят. Решиха, че държавата им е бащиния. Раздаваха едни пари на едни техни хора от народните пари и не направиха нито една реформа, народа да живее по-добре, само за да не нарушат някой интереси.

20

Анонимен

преди 2 години

До канадски р***М 22 Поплачи си приятелче, може и да ти поолекне.....

19

Анонимен

преди 2 години

Прав е професор Христов,че 80 % от българите са ***, но не съвсем 66.17 % са по последни данни на ЦИК

18

канадски р@М

преди 2 години

Грешка няма,има машинки за програмируеми вотНо нали главите са ви наврени в червените ***,как да го разберете?*** ,краварите си изиграха картите,да махнат Борисов,който им пречеше за политиката им на Балканите!Както и да прекъснат връзката, между ЕС и България !Е ,постигнаха го .Останалото ще свърши глупавият Радев!Няма случай,екзитполовете да сгрешат с 8%,през последните 15години.Защо вчера познаха,а миналата седмица сгрешиха?Радвайте се на пропадането на България!

17

Герб

преди 2 години

Къде е батко!?

16

Анонимен

преди 2 години

"За ГЕРБ битката вече е за физическо оцеляване, не толкова за запазване на постове" Ааааххаааа Ха ха ха ха ха ха! Кееееееееееееееееееееееееееееееееф!

15

Ddd

преди 2 години

Грешката им беше в това че превърнаха корупцията в официален биэнес

14

хаха

преди 2 години

Тя тази грешка е НЕчовешка и не е от днеска или вчера !! Най-голямата му ГЛУПОСТ беше да прати цялата прокуратура и онава недоразумение Гешефчето в президентството - Другото вече го знаете - ШАМАРИ и Суполи !!

13

Поетът

преди 2 години

Народ е това .А някой нахакан *** си мисли , че може сърцето му в шепа да стисне .

12

Анонимен

преди 2 години

Планът беше професор Константинов да избере професор ГЕРБжиков. Грешка беше смяната на професор Константинов и загубата на 350 хиляди недействителни бюлетини.

11

Анонимен

преди 2 години

Грешката на Боко и ГЕРБ е, че не можаха да купят избиратели, изборните комисии и да надраскат бюлетините на врага. Грешка беше загубата на професор Константинов. Грешка беше, че вече няма 350 хиляди недействителни бюлетини. грешка беше машинният вот. Грешка беше всичко.................Едни грешни честни избори не могат да се спечелят.

10

Мда

преди 2 години

Грешката на Баце беше, че не се оттегли навреме. Сега вече не се знае докъде ще стигнат нещата, но нищо хубаво няма да има за тая партия и Вожда и...

9

Анонимен

преди 2 години

Също така голямата глупост в предизборната кампания на Герджиков беше участието на Младен Маринов - човек, който е тотално компрометиран и не би трябвало да излиза на предна линия. Така Герджиков беше свързан с Гешев, корупцията, боя под колоните и т. н., разбира се неоснователно, тъй като човекът няма нищо общо с това.

8

Анонимен

преди 2 години

Тази псевдопартия (а всъщност ОПГ) трябваше да бъде обявена извън закона още щом падна от власт! Фактът, че това не се случи, за мен говори, че всички политически партии са част от една и съща мафия!

7

Анонимен

преди 2 години

Много крадене съчетано с безкрайна наглост! Затворът зове Тиквата!

6

Анонимен

преди 2 години

И най-вече ГЕРБ трябваше да се опитат да излязат от изолацията си, в която бяха натикани. Бойко не се постара да направи нищо по този въпрос. Това вещае мрачно бъдеще за ГЕРБ, защото дори и да станат пак първа политическа сила, няма да има с кого да се коалират.

5

Анонимен

преди 2 години

Грешката беше, че издигнаха непартиен кандидат. Изглежда никой от ГЕРБ не желаеше да рискува кариерата си. Но подобно отношение е несериозно и показва, че се страхуват да излязат със своя кандидатура. Така обаче хората остават с впечатление, че ГЕРБ предварително са отписали изборите. Кандидатът също не беше подходящ. Срещу Радев трябваше да бъде издигнат силен човек, а не интелектуалец "мека китка". В моменти на криза такива не се котират.

4

Анонимен

преди 2 години

Защото на. БГ народ пределно му беше ясно кой стой зад Геверджиков... Това са две парти ГРОБ и ДПС

3

Анонимен

преди 2 години

Боко най-много да каже, че избирателите са ***