52

Анонимен

преди 2 години

Довиждане

51

Анонимен

преди 2 години

Биков му е сложно да смени Вожда. Никой не го иска, Вожда му ще бяга в Турция. Вожда ще затвори касата с пачките.

50

Боков

преди 2 години

Няма да има чекмедже за теб. Сори. Все едно да станеш член на Бкп 89а. Пробвай пак

49

помнещ

преди 2 години

Нищо подобно Биков! Вас ви чакат лоши времена!-:) Служебното правителство,ни прочете само заглавията в договорите! То "магистрали" " Поръчки" Нямаха време за повече! Но сега ще имат време за всичко! Договори,кой какво взел,на кого дал и прочие! По точка и запетайка както се казва! Ама много нагли бяхте бре човек! Толкова нагли,че не се усещахте даже! Тепърва всичко предстои! Как спяхте вечер бе човек?-:(( Мислиш ли че бяхме слепи 12 г?

48

Ха-ха

преди 2 години

Времена без ГЕРБ...

47

Кремвиши ГЕРП

преди 2 години

Рашков остава министър и човекоядците да му мислят

46

Анонимен

преди 2 години

Сложни и най-вече ПОСТНИ времена ви чакат вас рекетьорите, г-н Биков! Доста хора ще споделят където трябва кои от вас ежемесечно обикаляха по големите фирми да искат парса за черните каси на ГЕРБ. Сещате ли се? Да не се срещнем на едно интересно място лично с вяс в скоро време? С охота ще свидетелствам, а и мнозина други! Изнудвачи и кpaдци сте, нищо повече!

45

чистота

преди 2 години

затвор трябва, от говорене полза няма, или народна любов, другото е политика

44

Бай Гроздан

преди 2 години

Само Сидеров е загубил с повече през 2006.Този рекорд не можа да бъде счупен и това е единственият успех на опонента на Радев.

43

Лаврентий Берия

преди 2 години

Бойко има обаче още един кос в джоба си за съжаление - Биков знае много добре какъв ще е шахматният ход на Бойко - да не забравяме, че стенограмите в нарродното събрание ГЕРБ са гласували и подкрепили Кандидатурата на Шеф ДКЕВР - Иван Иванов и разни хора от ГЕРБ, които ще се заиграят с цените на тока и ще се повишат цените целта ще бъде дестабилизиране на новото правителство и в последствие искане на Оставка отстрана на ГЕРБ.

42

Анонимен

преди 2 години

Сложни ще са за продажници като Биков. Но той е лесен, сигурно ще извърти пак опашката и ще мине към друга партия. Няма да му е за пръв път

41

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е какво самоуважение трябва да имаш за да позволяваш да бъдеш използван като куче което само да лае! Ама то може и само толкова да си може! Рядко неприятен човек който веднъж нищо конструктивно не каза! Само обижда и използва квалификации и език, които само погнусяват хората!

40

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Биков , вас ви чака затвор

39

Анонимен

преди 2 години

Най-вече вас гербавите калинки

38

АНОНИМЕН

преди 2 години

Поздрави за вас от новия главен прокурор Бойко Рашков !

37

Анонимен

преди 2 години

Тоя първи щве надуе полската дуда срещу Бойко. Жал ни е за баце. Ако Парламента забрали ШаврантийтеШебецитеШуменското тоя директно ще го озаптят за двуличие спрямо Ръководителя на ГЕРБ, нека си спомним как само го обиждаше. Сметладжиски го ругаеше. И Баце да се неусети. тия като тоя първи на коченя

36

Дядо от село

преди 2 години

Със сигурност , вас ви чакат ,много сложни времена ! Бягайте докато имате време ...

35

толкова

преди 2 години

Му е капацитетът на народа, затова все ще са му сложни времената

34

ля ля

преди 2 години

особено вас ви чакат тежки времена - сганта на герб требе да бъде изсмукана от джобчета и чекмедженца и да влезне в хазната пак и при нормалните хора и тогава всичко ще е наред!

33

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

*** си Бик оф!