53

Анонимен

преди 1 година

Довиждане

52

Анонимен

преди 1 година

Биков му е сложно да смени Вожда. Никой не го иска, Вожда му ще бяга в Турция. Вожда ще затвори касата с пачките.

51

Боков

преди 1 година

Няма да има чекмедже за теб. Сори. Все едно да станеш член на Бкп 89а. Пробвай пак

50

помнещ

преди 1 година

Нищо подобно Биков! Вас ви чакат лоши времена!-:) Служебното правителство,ни прочете само заглавията в договорите! То "магистрали" " Поръчки" Нямаха време за повече! Но сега ще имат време за всичко! Договори,кой какво взел,на кого дал и прочие! По точка и запетайка както се казва! Ама много нагли бяхте бре човек! Толкова нагли,че не се усещахте даже! Тепърва всичко предстои! Как спяхте вечер бе човек?-:(( Мислиш ли че бяхме слепи 12 г?

49

Ха-ха

преди 1 година

Времена без ГЕРБ...

48

Кремвиши ГЕРП

преди 1 година

Рашков остава министър и човекоядците да му мислят

47

Анонимен

преди 1 година

Сложни и най-вече ПОСТНИ времена ви чакат вас рекетьорите, г-н Биков! Доста хора ще споделят където трябва кои от вас ежемесечно обикаляха по големите фирми да искат парса за черните каси на ГЕРБ. Сещате ли се? Да не се срещнем на едно интересно място лично с вяс в скоро време? С охота ще свидетелствам, а и мнозина други! Изнудвачи и кpaдци сте, нищо повече!

46

чистота

преди 1 година

затвор трябва, от говорене полза няма, или народна любов, другото е политика

45

Бай Гроздан

преди 1 година

Само Сидеров е загубил с повече през 2006.Този рекорд не можа да бъде счупен и това е единственият успех на опонента на Радев.

44

Лаврентий Берия

преди 1 година

Бойко има обаче още един кос в джоба си за съжаление - Биков знае много добре какъв ще е шахматният ход на Бойко - да не забравяме, че стенограмите в нарродното събрание ГЕРБ са гласували и подкрепили Кандидатурата на Шеф ДКЕВР - Иван Иванов и разни хора от ГЕРБ, които ще се заиграят с цените на тока и ще се повишат цените целта ще бъде дестабилизиране на новото правителство и в последствие искане на Оставка отстрана на ГЕРБ.

43

Анонимен

преди 1 година

Сложни ще са за продажници като Биков. Но той е лесен, сигурно ще извърти пак опашката и ще мине към друга партия. Няма да му е за пръв път

42

Анонимен

преди 1 година

Интересно ми е какво самоуважение трябва да имаш за да позволяваш да бъдеш използван като куче което само да лае! Ама то може и само толкова да си може! Рядко неприятен човек който веднъж нищо конструктивно не каза! Само обижда и използва квалификации и език, които само погнусяват хората!

41

Герберски СмЪрдел

преди 1 година

Биков , вас ви чака затвор

40

Анонимен

преди 1 година

Най-вече вас гербавите калинки

39

АНОНИМЕН

преди 1 година

Поздрави за вас от новия главен прокурор Бойко Рашков !

38

Анонимен

преди 1 година

Тоя първи щве надуе полската дуда срещу Бойко. Жал ни е за баце. Ако Парламента забрали ШаврантийтеШебецитеШуменското тоя директно ще го озаптят за двуличие спрямо Ръководителя на ГЕРБ, нека си спомним как само го обиждаше. Сметладжиски го ругаеше. И Баце да се неусети. тия като тоя първи на коченя

37

Дядо от село

преди 1 година

Със сигурност , вас ви чакат ,много сложни времена ! Бягайте докато имате време ...

36

толкова

преди 1 година

Му е капацитетът на народа, затова все ще са му сложни времената

35

ля ля

преди 1 година

особено вас ви чакат тежки времена - сганта на герб требе да бъде изсмукана от джобчета и чекмедженца и да влезне в хазната пак и при нормалните хора и тогава всичко ще е наред!

34

дядо Йоцо гледа,

преди 1 година

*** си Бик оф!