113

Байно ти

преди 1 година

Да, много сложни времена ни чакат, щом ГЕРБ вече не е на власт!!! Между другото, видяхме 12 години за какви хора има място, е-хе-хе-хе! Само погледни в огледалото и ще разбереш.

112

Анонимен

преди 1 година

Кораба потъва.

111

Бай Онзи

преди 1 година

Сложното те чака-на някой ром в пазарджишкия д-то ти ще му изглежда като това на ким кардашян ! Има да ти се радва.....

110

Анонимен

преди 1 година

Така е другарю Биков , чакат те сложни времена - така ще го сложно ще ги го сложат ,че ще ти усложнят живота ...

109

Бай Онзи

преди 1 година

Чака ви подсъдимата скамейка , *** ! Да ти цитирам ли какво казваш за тиквун , преди да станеш герберастче ? Точно твоите думи искаш ли да ги цитирам ?

108

ЕЙ,

преди 1 година

Биков, време е да си намериш (присламчиш) към друга партия! Нали си ПОЛИТИЧЕСКИ НОМАД!

107

Анонимен

преди 1 година

Ако Герджиков беше "клси над Радев", нямаше да загуби с тъкъвъ съкрушаваща разлика изборите! Значи Биков е загубил чувство за каквато и да било реалност, ако някога е имал такакова...

106

Анонимен

преди 1 година

Това джудже позна )че има голем проблем на герб и ДПС ,че продължат да се мачкат обръчите им

105

Мръс-ни герберасти

преди 1 година

Съд и затвор за герберастията и мутрата!!!!

104

56

преди 1 година

Я какъв парад на платени ревашинсти...класическия пример за Вуте и плевнята.Спокойно другари..мизерия иде за всички.Чешате си пръстите туа от платените компове..ама бахура иде. Сънувайте ,че тия ще ви замогнат. Ама няма как да ви видя сополивите муцуни след някоя годинка...как ше пискате. Уникална пародия без аналог.

103

Анонимен

преди 1 година

До Алекс 101 Има едно място за хигиенизтор в президентството, може да се уреди, та нали и в Америката от там почвали ....

102

Анонимен

преди 1 година

Стискам палци скоро на Биков бай Ставри да му пръсне халката.

101

Христо Христов

преди 1 година

Па'ра'зитът биков ще трябва да си търси нов господар.

100

ББ

преди 1 година

Справедливостта е основната ни ценност...заложена ни генетично...от Бог!Справедливост...или "да мрем по-добре"

99

Анонимен

преди 1 година

Тоя пък, Биков, какъв недоносен, *** е. Не е истина, какви лицемери с интелект на ***, са се нагнездили в политиката.

98

ББ

преди 1 година

Бойко Рашков Министър на МВР в Правителствата на България!или сте лицемери...единственият от 30 години Министър....ограничил купуването на гласове от мафията!Подкрепа г-н Рашков,България Ви Благодари!...Рашков ще е лакмуса...или сте с България...или обслужвате някого......изправи се срещу схемата турски гласове бре...премахване двойното гражданство на хора живеещи в държави извън ЕС...да заповядат да работят...да плащат данъци...и да уважим гласа им...останалото са зависимости...Чиста и Свята!

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 78....."Ний спориме двама със дама на тема "Толупа и новото време".... Наистина вкъщи прогнозираха, че Боко ще избяга. А аз твърдя, че е толкова забележим, че няма да може да мине между два гранични стълба, без да заклещи тлъстия си дирник между тях! Ще го пипнат! Ще стане много весело!

96

Анонимен

преди 1 година

Горкият Томи, за него наистина настават тежки времена! Това да крепиш тестесите на Бойко и вече да нямаш тази блага възможност си е жива трагедия! Трябва да се рабати нещо, ама като не ставаш и за канелка за каца със зеле! Тежко!

95

ББ

преди 1 година

и боко си позволи да плаши българия с...етническият мир...300 х...ограбени,прогонени от домовете им български турци наши братя...ще им дадете пушки ли?,кого плашиш бре?българските турци не са глупави...наши братя са,строим общ дом за децата ни...докато *** агента на ДС си прави...пристанище...пазен от не българи със заплати плащани от...нас...закрихте им и булгартабак изкупуващ им тютюна...и това им отнеха пеевски и авери,мюсюлманка...след робство в испания слезе и целуваше земята хора...

94

pasito

преди 1 година

Настават,Биков, настават... За всички мазни и крадливи хамелеони като теб...