112

Байно ти

преди 2 години

Да, много сложни времена ни чакат, щом ГЕРБ вече не е на власт!!! Между другото, видяхме 12 години за какви хора има място, е-хе-хе-хе! Само погледни в огледалото и ще разбереш.

111

Анонимен

преди 2 години

Кораба потъва.

110

Бай Онзи

преди 2 години

Сложното те чака-на някой ром в пазарджишкия д-то ти ще му изглежда като това на ким кардашян ! Има да ти се радва.....

109

Анонимен

преди 2 години

Така е другарю Биков , чакат те сложни времена - така ще го сложно ще ги го сложат ,че ще ти усложнят живота ...

108

Бай Онзи

преди 2 години

Чака ви подсъдимата скамейка , *** ! Да ти цитирам ли какво казваш за тиквун , преди да станеш герберастче ? Точно твоите думи искаш ли да ги цитирам ?

107

ЕЙ,

преди 2 години

Биков, време е да си намериш (присламчиш) към друга партия! Нали си ПОЛИТИЧЕСКИ НОМАД!

106

Анонимен

преди 2 години

Ако Герджиков беше "клси над Радев", нямаше да загуби с тъкъвъ съкрушаваща разлика изборите! Значи Биков е загубил чувство за каквато и да било реалност, ако някога е имал такакова...

105

Анонимен

преди 2 години

Това джудже позна )че има голем проблем на герб и ДПС ,че продължат да се мачкат обръчите им

104

Мръс-ни герберасти

преди 2 години

Съд и затвор за герберастията и мутрата!!!!

103

56

преди 2 години

Я какъв парад на платени ревашинсти...класическия пример за Вуте и плевнята.Спокойно другари..мизерия иде за всички.Чешате си пръстите туа от платените компове..ама бахура иде. Сънувайте ,че тия ще ви замогнат. Ама няма как да ви видя сополивите муцуни след някоя годинка...как ше пискате. Уникална пародия без аналог.

102

Анонимен

преди 2 години

До Алекс 101 Има едно място за хигиенизтор в президентството, може да се уреди, та нали и в Америката от там почвали ....

101

Анонимен

преди 2 години

Стискам палци скоро на Биков бай Ставри да му пръсне халката.

100

Христо Христов

преди 2 години

Па'ра'зитът биков ще трябва да си търси нов господар.

99

ББ

преди 2 години

Справедливостта е основната ни ценност...заложена ни генетично...от Бог!Справедливост...или "да мрем по-добре"

98

Анонимен

преди 2 години

Тоя пък, Биков, какъв недоносен, *** е. Не е истина, какви лицемери с интелект на ***, са се нагнездили в политиката.

97

ББ

преди 2 години

Бойко Рашков Министър на МВР в Правителствата на България!или сте лицемери...единственият от 30 години Министър....ограничил купуването на гласове от мафията!Подкрепа г-н Рашков,България Ви Благодари!...Рашков ще е лакмуса...или сте с България...или обслужвате някого......изправи се срещу схемата турски гласове бре...премахване двойното гражданство на хора живеещи в държави извън ЕС...да заповядат да работят...да плащат данъци...и да уважим гласа им...останалото са зависимости...Чиста и Свята!

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78....."Ний спориме двама със дама на тема "Толупа и новото време".... Наистина вкъщи прогнозираха, че Боко ще избяга. А аз твърдя, че е толкова забележим, че няма да може да мине между два гранични стълба, без да заклещи тлъстия си дирник между тях! Ще го пипнат! Ще стане много весело!

95

Анонимен

преди 2 години

Горкият Томи, за него наистина настават тежки времена! Това да крепиш тестесите на Бойко и вече да нямаш тази блага възможност си е жива трагедия! Трябва да се рабати нещо, ама като не ставаш и за канелка за каца със зеле! Тежко!

94

ББ

преди 2 години

и боко си позволи да плаши българия с...етническият мир...300 х...ограбени,прогонени от домовете им български турци наши братя...ще им дадете пушки ли?,кого плашиш бре?българските турци не са глупави...наши братя са,строим общ дом за децата ни...докато *** агента на ДС си прави...пристанище...пазен от не българи със заплати плащани от...нас...закрихте им и булгартабак изкупуващ им тютюна...и това им отнеха пеевски и авери,мюсюлманка...след робство в испания слезе и целуваше земята хора...

93

pasito

преди 2 години

Настават,Биков, настават... За всички мазни и крадливи хамелеони като теб...