295

Гледам

преди 2 години

И не вярвам на ушите си! Пиар Севи като за последно яко е развързала кесията на шефа си!!! Всичкото калинка на барикадата!

294

Анонимен

преди 2 години

Много хубаво, не е на хубаво...

293

Анонимен

преди 2 години

Жалко. Още 600,000 лв на вятър. Ниско IQ

292

Well done

преди 2 години

И Гьобелс би завидял на ходовете на другаря. Купи си машини, създаде си партия, изведе я първа, после те му бутнаха едно рамо, и си върза гащите съвсем. И как точно променихте авоторитарното управление на ГЕРБ и Бойко с този президент и на власт неговата партия? До края на мандата ще си прокара и конституцията и дано ви забрани и да гласувате. Не за друго, не можете, защото мисленето не ви е сила.

291

Анонимен

преди 2 години

Ще вържете и цъфнетеее.

290

323, братята си ги

преди 2 години

Търси в ромските, рмейски махали

289

(-_-)

преди 2 години

А, и имайте в предвид, че това, което днес случва в страната не е плод на няколко месечно служебно правителство, а резултат от управлението на едно абсолютно некомпетентно, брутално управление на една банда неграмотници. Дано новите някак овладеят строителното потъване на кораба..

288

Dj

преди 2 години

Landslide victory. Както нашите съюзници биха казали. Сега очакваме от Херо Мустафа, да каже кой е корумпирания герберски водач и г-н Рашков да му приложи някои стари ДС прийоми. По-голям кеф от свалянето на ТЖ.

287

Анонимен

преди 2 години

Да ви е честита победата братя! Сега ще вържете и цъфнете само гледайте

286

дядоЙоцо гледа иказа

преди 2 години

Президент на Р България за следващите 5 год.се казва РУМЕН РАДЕВ,точка ! ПОБЕДА!!!

285

Мъдуро

преди 2 години

Венсеремос дон Раде, напред с картела ,,протестъри" към големи финансови завоевания!

284

Герберите се жалват

преди 2 години

Кво стана бе герберчета, пуделчетата на бойко, нали *** щеше да си ходи. Споко, вашто не се губи. Пак ще си завъртите дрника за пари.

283

Анонимен

преди 2 години

Майкооо какъв глад иде хахаха честито българи

282

Fax from Kazan

преди 2 години

Не знам кой аутист би гласувал за поредното комунистическо отроче, и то за втори мандат, но да ви е честито българи!!

281

Анонимен

преди 2 години

На такъв народ такъв президент!

280

А

преди 2 години

До Анонимен 312 Мен какво ме интересуват избори 2017, или пък ГЕРБ? Мен ме интересува факта, че този човек така разедини българите /погледнете си коментарите/, че точно той не може да ги обедини, като държавен глава!

279

Анонимен

преди 2 години

Глyпаците, които гласуваха за Чорапа са, като запалянковците на футболен мач. Избраха по симпатии и без грам разум един бивш шапкар, за сметка на бъдещето на България. Пфу!

278

Турчин

преди 2 години

Сега спокойни ли сте? Турция не ви избра президент, а и никога не е имала такива намерения. Джафкате се с нас, делите се на гербери и протестъри. А да ви кажа ли какво трябва да ви занимава? Вижте празненствата от селото на Радев. Ами на хорото няма бели хора. Има само от етноса, онзи етнос. Така е в цялата провинция. Излезте от София. Това трябва да ви замисли на какво ще прилича тази държава след 10-15 години. И дали било протестъри, било гербери ще им се живее тук. Това трябва да ви занимава!

277

Анонимен

преди 2 години

Сега следва люта, фигурантска зима. Да видим, колко радефчета ще оцелеят. Ха-ха-ха!

276

Анонимен

преди 2 години

Избори 2017 година. Герб 33,5% при активност 55%. Това прави около 18-19%. Велика победа. Фанфари, победа и т.н.Сега - за Радев около 64 % при активност 34%. Някъде около 21-22 %. Позор, загуба, срам за Радев и т.н.Уточнете си сметките и опорките. Много е смешно отстрани.