49

Анонимен

преди 2 години

Като нямат стимул - кебапче, кюфте, ромите не гласуват. Може би за това част от политическия ни елит искат да имат за гласоподаватели само роми. Евтино ще ги държат на власт.

48

имам обяснение

преди 2 години

Защо любимият на всички бургаски кмет...беше непобедим...защото всички роми гласуваха за него....Браво Рашков. Изведнъж се оказа, че за Тиквата и неговите ллииижааччччи гласуват само роми и турци, аутсайдерите в живота и сбъркани неграмотници и простаци. Има шанс родината....

47

Анонимен

преди 2 години

Сега най късно Баце трябва да е разбрал и да разбере, че вече е късно за спасение! Никой няма да идва да го спасява и то най вече от ЕС Е.Н.П. И сега на него с двеста! Той се оказа наистина не умен, защото можеше да духне и да си харчи откраднатите кюлчета и банкноти в някоя дестинация, дето не предават посетителите си! Неговия легендарен нюх на съхранение му изигра тук гадна шега!

46

Sadiata

преди 2 години

Още по добре да не отиват аман от неграмотни *** да отиде първо да изкара поне 8 клас тогаз да гласува ако бяха им дали бакоматна карта щяха да отидат да изтеглят пари ама няма кой да им предложи мангизи и затуй не гласувах . Боже доживяхме един път да чуя че неграмотни роми не са гласували браво на господин Рашков Расказа им играта и Боко тиквата за туй загуби изборите

45

Тест

преди 2 години

Дайте им банкомат и дебитна карта, па да видим дали са неграмотни.

44

Вярно

преди 2 години

До АнонименНа опашка се редят пред ДСК за помощите

43

БПФ

преди 2 години

Неграмотните не трябва да имат право да гласуват.

42

Ха ха!!!

преди 2 години

Една жителка на Столипиново си каза - " ами то за без нищо - защо да гласувам"???

41

Лили Иванов

преди 2 години

Отделянето на определен етнос в гета , заграждането със жандармерия , арестуването на кметове , откриването на списъци е картина от Венецуела, Никарагуа, Колумбия, Зимбабве ,но не и на страна член на Европейския съюз. Наличието на всичко това говори,че определени хора и партии извършват антидържавна и терористична дейност ,спрямо България и българският народ.

40

Активист на БСП

преди 2 години

Ромите са наши братя и трябва да ги подпомагаме парично!!! Венсеремос БСП!

39

Анонимен

преди 2 години

Герберуги пишете бря ,Ко става умря ли коня

38

Радослав

преди 2 години

Махнете и цифрите пред имената на партиите и всеки път когато машината зарежда списък, да са разбъркани местата на партиите! Тогава няма да има платен вот! Ако направите и избирателните списъци да се подават от НАП и да имат право на глас само данъкоплатци, тогава всичко ще е отлично! Няма да има мъртви души, избирателната активност ще е по висока, няма да има купен вот и няма да има етнически партии на чужди държави в парламента!

37

Анонимен

преди 2 години

Рома професор обърна резултата ,гад духай супата

36

?

преди 2 години

Браво на полицията. Борбата с купения глас трябва да е неуморна.

35

Тормози ги

преди 2 години

Липсата на толерантност.

34

Да бе

преди 2 години

*** не прави нищо безплатно, елементарно, Уотсън!

33

Анонимен

преди 2 години

Така печелеше избори едно пълно момченце 12 години. За това и нищо не се правеше

32

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, на Бойко ще му се наложи да връща милиардите .. и в панделката

31

Анонимен

преди 2 години

Явно никой не им платил

30

Анонимен

преди 2 години

И как ще гласуват като има полицейски проверки в махалата. Хората се страхуват.Ако нямаше такива проверки всички щяха да се изредят.