135

Алексей плаши Юнака

преди 2 години

Бойко Борисов имаше желание да се яви като кандидат на отминалите презиидентски избори, но се уплаши. Изглежда си е спомнил предупреждението на сегашния председател на българската федерация по карате Алексей Петров, бивш политзатворник по време на първото правителство на ГЕРБ, че той ще се яви на президентските избори, ако Борисов се осмели да направи това.

134

ля ля

преди 2 години

кой смее да глоби Бойко! само като кажеш Бойко и настръхват в администрацията - пък той си намери и друг от който да ги е страх също - па Бойко ама Рашков :) Рашков ще оправи нещата!

133

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен: "По силата на закона, няма правно основание да глобят Борисов". И защо? Това си беше агитация точно в деня на президентските избори. И докато Кирил Петков каза само за кого е гласувал, бат'ти Бойко приказва поне едно 2-3 минути и все политически спекулации срещу президента Радев. Това е чудо, невиждано досега, никога не се е случвал в деня на изборите. Ако Бойко не го глобят, и други ще започнат да го правят и ще кажат: "А защо Бойко Борисов не го глобиха". И ще бъдат прави.

132

Анонимен

преди 2 години

Само да отбележим за протокола: Радев освен кандидат, е и действащ президент. По силата на закона, няма правно основание да глобят Борисов. За разлика от него, Петков публично назова номерата на кандидатите, за което отнесе глоба. Крайно време е онези които искат промяна, да седнат малко и да се ограмотят, а не само да крещят по площадите.

131

Анонимен

преди 2 години

Много чегъртане трябва още, защото гербопитеците са проникнали много надълбоко в държавата...

130

Хм

преди 2 години

А Киро Лъжльото глобиха ли го миналата седмица когато каза,че е гласувал за Радев. Не съм ни грам фен на Баце, ама с Кирчо и Кокорчо и ментора има Радефф сме от трън на глог, че по-висок.

129

Не може ден без...

преди 2 години

чичковото червенотиквеничковчото

128

АНОНИМЕН

преди 2 години

ИЗВИНЯВАЙТЕ СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ, ЗАГЛАВИЕТО НЕ СЪОТВЕТСТВА НА КАЗАНОТО ОТ ЕДИН ЗАГУБИЛ ПАРТИЕН ЛИДЕР! ТОЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ СУБЕКТ ПРОСТО ПРАВИ АНАЛИЗ НА ОБСТАНОВКАТА , ТЪРСИ ОПРАВДАНИЕ ЗА НЕПРЕЖАЛИМАТА ЗАГУБА, И НИЕ НЕ СМЕ ДОСТОЙНИ ДА ПРОУМЕЕМ ЗА КАКВО НИ РАЗЯСНЯВА , ЗАЩОТО ТОВА Е НЕГОВИЯ ПРЕВОД ОТ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК, КЪДЕТА Е НАУЧЕН НА ПЪРВИ ТУР! ТЕ ПОЛИТИЦИТЕ СИ ИМАТ СВОЯ ВАКСИНА И ПОЛИТИЧЕСКО ОПРАВДАНИЕ Т.Е. ПОЕМАТ ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ ЗА ДУМИТЕ СИ.СИЛНИТЕ ХОРА СЕ НАМИРАД СРЕД ХОРАТА, В ПАРЛАМЕНТА,

127

Анонимен

преди 2 години

Да напомня на тези, дето след изборите явно са побеснели, че Пеевски и Хр.Бисеров искаха да тикнат ББ в затвора още 2013-та. Цацаров също бе доста ентусиазиран, а той е един от най-ерудираните юристи в България. И за тези дето на помнят водещие лица на ДПС от една страна, и ДСБ и БСП от друга се скараха и кабинета"Орешарски" падна. А един от "вкарачите в затвора" Хр.Бисеров му се наложи да си спасява"кожухчето". Лошото е, че ние отново ще плащаме сметката заради беса на други.

126

Анонимен

преди 2 години

Тukвyн в ЗАТВОРА ...

125

анализатор

преди 2 години

Ще му се даде възможност на Тиквунии Банкянски, много скоро за започне агитация в затвора.

124

Анонимен

преди 2 години

Време е Тиквата да се тричи от властта, така както краставо куче се тричи от пияни селяндypи!

123

Кеца

преди 2 години

*** бегай далече, че времето ти изтече

122

Даа

преди 2 години

Дори и сънародниците ни , които не знаят Български , колкото и да им помагаха , се усетиха , че Герджиков представлява една банда айдуци , заради която те също страдат !!

121

Господ

преди 2 години

голям неблагодарник излезе. След такова кръстене и лигавене на икони и попски ръце накрая какво стана?! А това далеч не е краят, той ще бъде зрелищно жалък.

120

избирател

преди 2 години

До Motherfucker - Е нас точно това ни притесни , че еинтелектуалец , избран от друг "интелектуалец" , който пък не успял да дочете дори Винету !!

119

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега всички за ръчички към Бойко Борисовата градина !!

118

ПП

преди 2 години

Боци , и да се обадиш на Паци терасата , хич да не се връща , а направо ще се срещнете в ЮАР или Дубай - *** и то е до време ! Оппа - Не в Дубай , че там Ви чака оня черепа , пък Дубай не е толкова голям за всички Ви !!

117

Пак по опорката?

преди 2 години

До а за тези - МЪЛЧАНИЕ: Със или без мълчание, случаят с бившето вече двойно гражданство на Кирил Петков няма да върне на власт бат'ти Бойко. А и никой не го е грижа за това. Не е така обаче с корупцията, в която гербаджиите се бяха толкова усъвършенствали. Махнат ли Гешев и Бойко ще бъде кандидат за Централният Софийски затвор.

116

ББ

преди 2 години

До а за тези - МЪЛЧАНИЕбоко три години несе яви в парламента ни,управляваше и купуваше през джипката...та да гоорим за Конституция която дпс-гроб не спазват от десетилетия...и свърши се,скоро и отговорност...в САЩ дават присъди от десетилетия...за дребни...за милиардите ограбени от дпс-гроб...за предателствата...за геноцида над Народа ни...мораториума за смъртното трябвада се отмени...лицемерие е да си "човеколюбив"към убиващи по жесток начин Човеци...Народи!