110

Анонимен

преди 2 години

Кунчев и той така мисли. Само да изплюе тръбата която джвака от месец и ще го каже .

109

Анонимен

преди 2 години

А защо на тази статия не е поставен знак за ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ???!!!

108

Русия

преди 2 години

Русия има всичко - и енергии, и ресурси, и технологии, и човешки потенциал. Русия ще бъде центърът на световната цивилизация. В страните от бившия ЕС ще се установят тотални диктатури които ще задушават всяко инакомислие, просто защото там без енергии и без ресурси ще се живее много лошо и ще бъде страшно.

107

IQ 3.14

преди 2 години

некои статии се четат само до "по информация на Дойче Веле".

106

Анонимен

преди 2 години

След 30 години американско парнтьорство България е първа по смъртност в света, бедна като страна от третия свят, задния двор на богатите, депо за евтини черноработници.

105

а Мао?

преди 2 години

А Мао дзе Дун? А Мао дзе Дун! И той, и той, и Мао! Не само СССР!

104

Анонимен

преди 2 години

Където е стъпвал руския ботуш, а се е и позадържал, на това място народа нищо добро не го чака..

103

Анонимен

преди 2 години

Личи си че пропагандната машина на Запада не е мръднала и метър в развитието си. Още използват хватки от времето на Студената война.

102

Иван

преди 2 години

Сигурен съм, че със заглавия "мързеливците от източна европа" и намеци от типа на "източна европа са прости и са манипуирани от Русия и Китай", ще се постигне обединение и прогрес в диалога в ЕС. Журналистите вече не са журналисти, те не се опитват да разберат другата страна на спора, те просто имат история, която трябва да прокарат и толкова. Журналистите вече са просто разказвачи на история, не се интересуват от истината и гледните точки.

101

Всичко наопаки

преди 2 години

В пасквилчето пропускат много срамежливо факта, че след бедността и безнадеждността на недоразвития социализъм в Русия и Източна Европа победиха не "демокрацията" и "пазарната икономика", а още по-страшната бедност и безнадеждност на твърде развития бандитизъм и корупция. Никой с поне две мозъчни гънки накръст няма никакви причини да вярва на "загрижената" за него власт на мафиоти, крадци и мошеници. Ето ви обяснението за недоверието към недоправените нови "ваксини", натрапвани истерично.

100

Анонимен

преди 2 години

България е депо за черноработници с слуги, и никой никога не е предвиждал да инвестира в България.

99

Чоко

преди 2 години

И още нещо за "демокрацията" - нито една медия вчера в Австрия не отрази огромния протест. Пълно мълчание. Хората тук с право казват "добре дошъл в Австрия , тоталитаризъм".

98

и Сталин, и Сталин

преди 2 години

И Сталин, и Сталин! И Ленин, и той!

97

Анонимен

преди 2 години

Като няма какво - СССР и 9ти септември са виновни, че в Германия, Англия, Белгия, Австрия, Чехия и навсякъде където са ваксинирани на 70-90% броят на новозаразените процентно е пъти по-голям от България.

96

Анонимен

преди 2 години

След като десните екстремисти организират протестите, не ви ли идва на ума, че фашистите са точно антиваксърите. Мисли!

95

Майстора

преди 2 години

"...навред се ширеше абсолютно недоверие и враждебност към държавата - това за ЗАПАДНА ЕВРОПА ли е написано? Където горят полицейски автомобили и улиците са пълни с протестиращи? Нещастни проповедници на глобалистките интереси? Да не сме слепи бе?

94

Демократ

преди 2 години

СССР пусна короната за да разруши демокрацията. А ние много обичаме демокрацията, защото 30 години живеем много добре в демокрацията, но СССР ни завижда, и за това пусна короната.

93

Анонимен

преди 2 години

Какви железни завеси, бе Дойчето? Нали повечето сте ваксинирани, ваксината ви пази и няма от какво да се притеснявате? Какво налага спускането на завесата ви сега?

92

Анонимен

преди 2 години

Целта на психозата Корона е да премахнат Демокрацията! Иде диктатура с информационни технологии! Не бива да се позволява това!

91

Хичо

преди 2 години

Истината е,че на алчните кукловоди,и тук,и на запад,не им пука изобщо за здравето на хората,кой ще умре от коронавирус или от мизерен живот.Тук въпросът е дали ще могат да принудят стадото да направи нещо по тяхна команда и тук идва странният проблем...В западните държави,робите са по-покорни,по-промити мозъци и лесно се подчиняват.А на изток нещо не се получава...Хората ,все още са по-свободни,мислещи,независими...