130

Руски шпион

преди 2 години

Ние сме на всеки километър-от тук до края на света

129

<><>

преди 2 години

Ваксинирва се целия свят на 100% .....след 2 месеца отново много заболели много жертви ...защо ? Ааааа навлезе 5-та вълна и ваксините до сега са безсилни ...трябва нови ваксинации ......

128

Анонимен

преди 2 години

Що за глупости? Аз съм ваксиниран, децата ми също. Това, че не искам нещо неизпитано и неодобрено за ваксина, не ме прави антиваксър. Преболедувах, явно имам имунитет, но разни политици настояват да ме бодат от грижа за мен? Професори и лекари отрекоха това, което са учили и говорили от години, и трябва да им вярваме? Изкарват ме самоубиец, който не се ваксинира, за да заразява?

127

Анонимен

преди 2 години

При нас никой не вярва в институциите. Защо да вярваме? Излизат клипчета с премиера и нищо! Няма разследване - нищо. Сега сменяме властта и Рашков взел да разледва университети в седмицата, когато един от кандидатите е част от единия университет. При нас се наблюдава цикличност - "промяна" след "промяна", а системата е същата. Вярвам единствено, че отново ще сме губещи!

126

ХХХ

преди 2 години

Нидерландия като са 86% ваксинирани ...защо са в пълен Локдаун и има размирици , мерки пак ....много болни и не само там ? В Сомалия дали има един ваксиниран и пандемия има ли ? Ваксинирани по 2-3 пъти пак им искат ПСР-и ...маски и т.н. Адже ба защо ? Нещо логиката и цифрите се губят някъде ......за това и хората които мислят по свободно ги е страх да се ваксинират ....онези роботизираните само да им кажат и вибратор ще си пъхнат ....щом е за доброто на човечеството !

125

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

В демократична Нидерландия онази вечер застреляха двама, които отказваха да бъдат "спасени" от страшната хрема. Е, те никога вече няма да се разболеят от ковид. Дилемата "ваксина или куршум" не ме кара да вярвам в светлото бъдеще.

124

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

С тази статия напълно се потвърждава становището, че благодарение на социализма и в частност СССР в страните от Източна Европа и най-вече България хората останаха с акъла си, вместо да се превърнат в плужеста маса тип западноевропеец !

123

Анонимен

преди 2 години

Тук разпознаваме диктатурата още в зародиш. Просто вие на запад още сладко си спинкате.

122

Анонимен

преди 2 години

Ми от Източния блок знаят за какво става на въпрос, докато западняците не знаят кога ще ги излъжат :))) Тъй че Дойчето малко да се замисли над това НЕЩО :)))

121

Анонимен

преди 2 години

Просто казваш, че не искаш да се ваксинираш и медийната машина започва да те сравнява със СССР и да говори за железни завеси. Това не е нормално.

120

Т.Шак

преди 2 години

Източноевропеецът е видял и две, и двеста. Много добре различава фалша и имитацията на загриженост на политиците, които са решили да го излашкат за още нещо. Източноевропеецът не вярва на пропаганда, нито от изток, нито от запад и е принуден да мисли с главата си, което западноевропеецът със залинял политически усет и закърняло светоусещане не разбира.

119

Чудя се

преди 2 години

Кой е този Оливер Грим , който цитират ? Всеки под псевдоним може да казва каквото му скимне.

118

Анонимен

преди 2 години

"Демократичния" запад иска насила да ни боцка, така както навремето ни правеха на 100 процента комсомолци! Само че боцкането е доста по-рисково от формалното членство в някакво безсмислено ДКМС!

117

Хичо

преди 2 години

В началото искат да уплашат хората,когато започнат да се страхуват от вируса,чрез постоянно облъчване от медиите,статистики на смърт ,болни в интензивни отделения,болни от трипер и подагра....После идват добрите самаряни с безплатните ваксини,които всъщност всички ние плащаме от държавния бюджет.После ще дойдат втори дози,бустерни инжекции,четвърти дози,дози през шест месеца,но веме платени?И за какво?От страх?Цял живот ,изживян в страх?

116

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Явно протестите на мислещи хора във Виена, Ротердам, Женева и др. са поддавлението на неваксинираните от Румънияи България ! И Кремъл, разбира се !

115

Анонимен

преди 2 години

А вие в швестерия като се ваксате що вчера имате 70 000 заразени за ден? ЕС стана по-зле от СССР и ще завърши по идентичен начин, ако извратеняците не се осъзнаят навреме!!! Разрушиха семейството, религията и всички морални ценности за нормалния човек, това даже комунистите не можаха за 70 години!!!

114

чудна работа

преди 2 години

Западна Европа 30 години ни пробутва второ качество храна и продукти, сега - кой ми ср@ в гащите!

113

Анонимен

преди 2 години

Не мислете, че обидите ще накарат хората да побягнат към първия ваксинационен пункт!!!

112

Анонимен

преди 2 години

Положението в Германия, която доскоро беше една от най-стабилните страни в ЕС, се влошава с всеки изминал ден. Властите, виждайки ситуацията, започнаха бавно да подготвят германците за още по-лошо положение.

111

бедна Русия

преди 2 години

Това е четвъртата и последна криза на запада. Повече кризи няма да има. Моделът приключи и илюзии вече по този повод няма. Това не значи, че ще дойде краят на света. Просто всички ще продължават да обедняват драстично, ще има локдаун, и на всеки ще бъде дадена свободата да се ваксинира на две седмици. На запад няма толкова ресурси и енергия, че да стигне за всеки.