170

Анелия

преди 2 години

Много обичам хора, които никога през живота си не са стъпвали в БГ да ни обясняват живота в БГ.

169

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който вярва в Ковид измамата след 2 години цирк, трябва да бъде ваксиниран няколко пъти и да освободи нормалните хора от присъствието си!!!

168

Анонимен

преди 2 години

Явно обитателите на психиатрията днес са в отпуска и пишат в днес.бг

167

Анонимен

преди 2 години

Ловният сезон е открит,пита се,тая седмица западните "демократи" къде ще пуцат по противниците на ваксините?

166

До 170

преди 2 години

Ти луд ли си!? Ха ха ха

165

До 169

преди 2 години

Виж бе балък, "прецаканият антиваксър" може утре да се ваксинира. Ти можеш ли някога да се откачиш от бустерите и да откупиш обратно живота, съдбата, душата и волята си от пфайзер? Ти вече си едно незначително притежание на едни дилъри, които те държат жив докато решат какво да те правят.

164

Анонимен

преди 2 години

Прецаканият антиваксър никога да признае, че се е вързал и са му промили мозъка. Да го оставим да си живее с мисълта, че е революционер. :)

163

Скоро

преди 2 години

Ще мине не само завеса.Върха на слабоумието е да се сравнява политическата репресия от времето на желязната завеса със ковид политиката.Източният блок добре разпознава симптомите на диктатурата, па макар и прикрити зад ковид пандемия и естествено се съпротивлява.Горко на вас, които сте живели охолно и се радвате на примката която се затяга около шията ви.

162

Манипулация

преди 2 години

Само като стигнах до Дойче Веле и спрях да чета.По колко ви плащат за да им публикувате манипулациите?

161

до 165

преди 2 години

Ако се бях ваксинирал, щях да ги говоря същите като теб. Когато здрав човек, направи простотията да се "ваксинира" срещу болест с незначителна смъртност с нещо, което дори не е тествано, а по-късно разбере каква чутовна глупост е направил и как фактически животът му вече не му принадежи, а е собственост на корпорация, единственото, което му остава за да не полудее е да се самозалъгва, че е постъпил правилно и да подмами и други, за да смекчи социалната присъда, че е пълен *** и роб.

160

Анонимен

преди 2 години

Десните екстремисти са организаторите на сегашните протести. Това казва всичко! А руските *** ви промиха мозъците и сега умирате като мухи.

159

Анонимен

преди 2 години

Добре, че са тик ток и другите социални мрежи да разберем истинските мащаби на случващото се, че иначе... Днес в Австралия над милион протестиращи и 20 ваксъра зад оградата на някакво министерство, в новините го представиха като "протест и антипротест".

158

Анонимен

преди 2 години

В Индия 75% от населението е получило поне една доза. Според Индия. Не се сравтявайте с Индия или с Африка. В цивилизацията България е на първо място по смъртност и последно по ваксинация . Фактите са железни. Доказано е , дори Русия не го отрича, че руската пропаганда против западните ваксини повлия на бившите соц . Не предвиждаха това да окаже катастрофално влияние и върху руския народ, но така е , това е бумеранг. Сега славяните ***, бившите соц се задъхват. Бившата ГДР е неваксивираната

157

Анонимен до 80

преди 2 години

През 80те имаше салами!!! Такива нямаше 1991г когато имаше купони и министъра каза-" За бога, братя, не купувайте"! Ето така тръгват легендите, че не е имало нищо! Сега като не носиш дънки "Панака" , по-щастлив ли си?? Не вярвам! Звучиш омерзено, депресарски и злобно!! А уж би трябвало да си спокоен, безметежен и верикодушен!

156

1984

преди 2 години

Текстът е пример за пропаганда и дезинформация. Умелите дезинформатори от Гестапо биха завидяли за тази кампания. Борбата за свободен избор се окачествява като деструктивен процес, привнесен от външен неприятел. Браво! Хайл, Урсула!

155

Анонимен

преди 2 години

Само като видя "дойче веле" и няма смисъл да чета нататък

154

БрюкселскиСатанисти

преди 2 години

Благодаря за Вашата Заглиженост, но не Благодаря - аз Избрах Живота, прекарал съм КОВИД имам Естествен, даден ми от Господ като Рожделно Право, Имунитет, не ви искам Химийте!

153

Анонимен

преди 2 години

Защо в България и останалите страни, в които думата навремето имаше СССР, хората масово не искат да се ваксинират?Защото вече дори главното западно медицинско списание обясни, че от ваксините няма смисыл, понеже набодените разнасят вируса и се заразяват: https://thelancet/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02243-1/fulltext

152

Эврапэйскый Союз

преди 2 години

Статистиката Ви е Вярна, ама Значението й е Огледално на Вашето - при СССР нямаше не искам! сега така е при ЭСССР!! за тома хората били под Терора на СССР - нормално се борят срещу Тиранията на Централната Комунистическа Брюкселска Власт!

151

Ъ

преди 2 години

Имам два въпроса..След като Делтата идва от Индия., а те са само 28.1% ваксинирани и те ли са бивши комунисти?И след като в Индия се справят в момента доста добре с вируса, особено за мащаба си, защо не следваме тях за пеимер, а такива като Израел и Англия?