101

Анонимен

преди 2 години

Герб събуди се.Пепи еврото кръжи Златанов с 40 кила злато от баба им

100

Анонимен

преди 2 години

БСП събуди се.Явор Божанков има 4 апартамента ,6 лукс коли вила лукс заводче. на 30 г.Гешеф събуди се

99

Анонимен

преди 2 години

Ице,чичо Митко е.Няма референдуми само лъжи в демокрация измислена.Вота ще е за Борис три.

98

Анонимен

преди 2 години

Коото гласува за румен радев ще яде само супа с фиде.

97

Анонимен

преди 2 години

Яда си семки и хич не ми е кой гласува32г видях една страна как стана по зле от Папуа Нова Гвинея,Сенегал,Суринам,Мароко,Тунис а беше топ 6 в Европа износ

96

Анонимен

преди 2 години

АЗ НЕ ГЛАСУВАМ...ВМЕСТО ДА ТЪРСЯТ АЛТЕРНАТИВИ ЗА ХЛЯБА НА БЪЛГАРИНА,ТЕ СЕ ДЪРЛЯТ ЗА ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ-РУСКИ ЛИ Е КРИМ ИЛИ НЕ!

95

Анонимен

преди 2 години

Румен радев вече е разобличен че е ром явно ромите не обичат украинците и българите нацисти са тръгва на воина с българите и украинците.

94

Анонимен

преди 2 години

ОЧАКВАМ ДНЕС ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ОКОЛО 30 %...ХОРАТА ВЕЧЕ МАСОВО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ИЗБОРИ И ПОЛИТИЦИ,ЗАЩОТО ВСИЧКО ВЕЧЕ СЕ КОНТРОЛИРА ОТ ГОЛЕМИТЕ ПАРИ И КОРПОРАЦИИТЕ...ТЕ ТОВА ВЕЧЕ ГО ОСЪЗНАХА,НО ПОЛИТИЦИТЕ НЕ...ИЗБОРИТЕ В ТОЗИ ВИД СА ВЕЧЕ ОТЖИВЕЛИЦА И АНАХРОНИЗЪМ...

93

Анонимен

преди 2 години

Че нали най големия привърженик на руския Крим беше в правителството на Борисов.Волен с Атака.

92

П.К. инк.

преди 2 години

Нормално ли е, който и да е българин, да се самопровъзгласява за каквато и да е ВИСОКАДЪРЖАВНА ПОЗИЦИЯ, преди да е конструирано Народното Събрание, преди всички процедури за кандидатите, преди да са преминали дебатите, преди гласуването на депутатите? За това, кой ще премине успешно всички тия ситни-дребни сита на процедурата, НАЛИ СУВЕРЕНА ИМА ПОСЛЕДНАТА ДУМА? ИЛИ СЪВСЕМ НЕ Е ТАКА?ВИЕ КАЖЕТЕ.

91

Берлин

преди 2 години

Качвам се на колелото и отивам да гласувам.

90

Анонимен

преди 2 години

Е, как, нали се разпределят порциите. Този процес де нарича вече "обсъждане на политики". И ако досега, не сме чули, някои от меракполитиците да имат сносни такива.

89

реалност

преди 2 години

Разликата между проф. Герджиков и лентяя Радев е от Земята до Небето ! Герджиков е дал много на българската и световна наука , а Радев е изял много пари на България за носенето на една мазна фуражка !!! Професорът е давал и продължава д дава , Фигуранта е вземал само и продължава да взема ,без да е дал НИЩО !!!! Един пилот от селскостопанската авиация е много по-полезен в сравнение с този злобен кариерист !!!

88

Евреин

преди 2 години

Да тръгнеш на воина срещу държава 40 милиона ния сме приятелски държави това е обида за малцинството от украинци в българи срам и позор румен радев въобще не знае какво е дипломация и уважение.

87

Хюстън,

преди 2 години

Мутрите,айдуците и бухалките, вън от власта !

86

Анонимен

преди 2 години

Ице,чичо Митко е.Какава демокрация без референдуми ?Ще гласувам за Борис три

85

докога ще чакаме ?

преди 2 години

Радев и Киро ни показват нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ. Те дори са горди и продължават да се чувстват недосегаеми от закона ........ Кога най-после ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков и ментора му за престъпление по чл. 313 и чл.308 от НК ???.....Конституционния съд окончателно се произнесе по казуса !!!

84

Евреин

преди 2 години

Румен радев вече е враг номер едно на украинците следващите няколко месеца това име там ще е тема номер едно как може да кажеш че крим е руски украина е независима държава наи голямите износители на охлюви в света в българия е пълно с украинци това е обида за нас ния сме братя с украинците винаги са добре дошли в българия ще им дадеме подслон когато биеш по украинците биеш по българите ако си техен враг си враг и на българите долу лапите от украинците.

83

Анонимен

преди 2 години

Не гласувам..След 31г се видя истината.Членове на БСП гласуват за ГЕРБ в община.Край за мен всичко е нагласено .Всички играят едно и се гушат хората хляб не могат да си купят.

82

Гроби Таласомо

преди 2 години

Тази шматка Кирчо, защо ни я слагате всеки ден, вече като наш Бойко? ;))) Немаме нужда от втори Бойко;))) Бойко е един;))) Но, Кирчо е празнодумец и шматка. Сухар, както им казвахме навремето на такива. Абе, такива училищни шматки, навремето с лопата да ги ринеш;))) Бойко също е ***, но оригинален в простотата си, затова, когато е във фаза, поне раждаше бисери, на които по цял ден, можем да се смеем;)))