125

Анонимен

преди 2 години

Всички протести за разрешени само да за може народът да изпусне парата и да се измори. Кучето си лае, керванът си върви.Да не говорим, че има тактики за справяне с масови безредици, измислени отдавна и като цяло обикновените хора нямат никакъв шанс срещу властта. Не се заблуждавайте.След протестите за цената на тока преди години, на които във Варна бяха около 200 000 души, за града се купиха 4 водни оръдия. А цената на тока не си спомням да е падала.

124

Анонимен

преди 2 години

Чудно като се ваксинират всички и плъзне пак заразата, какво ще е оправданието тогава - климатичните промени?

123

Анонимен

преди 2 години

Ооо извинил се на ваксинираните, че ги затваря... Демек, че ги излъгаха. Пхахахах къв е тоя перко бе?

122

А къде

преди 2 години

са СИНДИКАТИТЕ, а? За 5% увеличение на заплащане или за няколко дни допълнителен отпуск, те успешно организират стачки, които блокират цели държави дори вадят от релси половината свят - като авиопревозвачите. Сега, милиони работници и служители са отстранени от работа, вкл. медици, учители и дори пожарникари (САЩ). В договорите с работодателите на тези хора, няма клаузи "ваксина" и "зелен сертификат"? Замисляли ли сте се по въпроса?

121

до 143

преди 2 години

До АнонименМного боцнати овце се активирахте нещо! Свободните хора по цял свят се вдигат, а вие ще си останете овСИ. И да, не става въпрос за здравето и живота на хората. Другаде ги стяга чипика световните "господари", ама вие си блейте де.

120

Анонимен

преди 2 години

Във Виена бяхме над 100000. Гнусни ***. Градът беше тотално задръстен. И не изкарвайте крайна десница. Имаше всякакви, много чужденци и мюсюлмани също.

119

Анонимен

преди 2 години

Описание на ФАШИЗЪМ - за плоскоглавите ваксъри, които са напълно неспособни да се информират сами за каквото и да било: Фашистките правителства забраняват и потискат критиката и опозицията към себе си и към фашисткото движение. Фашистите отхвърлят индивидуализма и личния интерес в ненамесата в частни инициативи от страна на капиталистическите правителства. ...Това можело да се постигне с форма на правителствен контрол над браншовете и работническата класа... И тн. И пак е по-добре от това сега.

118

Анонимен

преди 2 години

И блокират коментари срещу ковидфсшистите

117

Коприва

преди 2 години

До Фют. Ще чакаме! Периодично затварян игленик не е особено привлекателен еволюционен завой за човека.

116

Майстора

преди 2 години

Умолявам всички немислещи, незнаещи, неинформирани, нечетящи ковиваксъри да си отворят определението за ФАШИЗЪМ, да прочетат внимателно и да престанат ежедневно да се оскърбяват когато определяме състоянието в момента като 100% фашизъм. Толкова е лесно да потърсиш информация, да направиш сравнение... Само че ако бяхте способни на това, нямаше да сте ковиваксъри.

115

Тела

преди 2 години

Тялото си мое, правте с него каквото искате, аз съм шимейл антиваксър

114

Човек

преди 2 години

Доживотен фирмуеър и пачване, нови вируси и отрови, а дори и краш.. видяхме първите тромбози. Не благодаря - тялото си е мое и няма нужда от вмешателства на разни хахави "био инженери" :-x Не ме интересуват целите, било то депопулация, стерилизация, модификации на ДНК, корпоративна екзпанзия, фашизъм, геноцид, хибридна война или каквото и да е - ще защитавам правата си с мирни и немирни средства!!!

113

Анонимен

преди 2 години

Даваме за пример западняците, ама не осъзнаваме, че те не са имали диктатура с десетилетия, тоест лесно могат да се излъжат :))) Постепенно хората там ще разберат, че ги правят плебеи......щом в развита държава като Австрия са излезли 40 000 челяка, значи са се осъзнали :))

112

Фют

преди 2 години

Reuters - По дело за поискан инфо. от група учени. На ФДА ще са и нужни 55г години за да даде официалните данни за ваксините / смъртност, осакатяване , ефективност /.Еми ще почакаме .

111

Факт

преди 2 години

За българина не ваксина, антифриз му трябва

110

Анонимен

преди 2 години

На нашия екзалтиран и неособено умен бг антиваксър не му ли светва лампичката , че след като тия протести са организирани от десните екстремисти/ фашисти, всъщност фашистите са антиваксърите!??

109

Ракиения

преди 2 години

Българина се лекува само с ракия за тва е на това дередже

108

Да

преди 2 години

Само ваксина ще оправи нелепия български народ

107

От два

преди 2 години

месеца Европа ври и кипи - буквално. Тук там в мрежата се промуши някое клипче и бързо-бързо го трият. Сега вече от немай-къде и поради факта, че всеки от нас има близки в тези държави, нашите мис ирки леко повдигат завесата, добавяйки собствени коментари. Последните са меко казано некоректни. Акцентът е върху "вандалщина", а не върху полицейско насилие и употреба на оръжие. Правя сравнение с кампанията за афрото- доказан бандит и американските полицаи.Пробиха ни тъпанчетата с това.

106

КОМУНДЕЛОВАКСЪРОВАЧ

преди 2 години

НЯМА НЕ ИСКАМ, НЯМА НЕМОГА! ВАКСИНИРАНЕТО И ПРЕВАКСИНИРАНЕТО НЕ Е ПО ЖЕЛАНИЕ! И ЩЕ СЕ ПРАВИ КОЛКОТО ПЪТИ СЕ НАЛАГА !