165

Анонимен

преди 2 години

Възмутил се от милионите жертви на ваксизма и техните семейства!

164

ДДРОнег

преди 2 години

Мда, новият фашизъм е ФАКТ !!!

163

Е как 40 000

преди 2 години

Не можаха да разоражат полицията и да намажар Рюте публично със катран и пера и да му ударят по няколко кожени ваксини ?

162

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните трябва да се бунтуват най много, за какво се изложиха на този експеримент?!

161

До Анонимен 181

преди 2 години

Това в кой сайт го прочете? Ела във Виена да провериш дали наистина е така, само си подготви по-дебела пачка, щото ще ти трябва, за да НЕ плащаш глоби.

160

смях

преди 2 години

До Анонимендо 181Така,полицията в Австрия не е отказала да глобява,а казаха,че нямат капацитет да извършват контрол.Но пък има армия.Според мой колега,чиято информация НЕ мога да потвърдя,във Франция има вече военни,които проверяват зелените книжки,ако не си набоден,директно на място си набоден.Той натърти,че това става много бързо.В същото време,мой съсед потвърди,че във ваксинационния център е имало и войници от Бундесвер.Те бяха ползвани и при първият локдаун.Това са факти.

159

Анонимен

преди 2 години

Само ,че това са новини от вчера ,поднесени културно днес. В Австрия , съюзът на военните е подкрепил протестиращите , а полицията е отказала да ги глобява.

158

смях do 176

преди 2 години

До АнонименОт поне 20,30 години се знае официално каква е целта.Аз от поне 15 говоря,че ЕС избива българи,че се разрушават целенасочено системи в запада.От 5г виждам как в Германия активно се разрушава социалната и правовата държава.Ама *** върти очи,повтарч ,че това били конспирации.Зад бежанците,ваксинациите следва и екофашизма,който вече е факт.Нямате вече здравеопазване,цоциална и правова държава.Нямате и енергия,както и храна!Е,каква е целта?

157

Анонимен

преди 2 години

Така се прави...а не като нас..заспали охлюви...дано ни се налее и на нас акъл че лиши времена ни чакат

156

Анонимен

преди 2 години

Браво народе нидерландски - това е народ за пример. Дано се обединят всички и да се опълчат срещу тази неправда

155

Анонимен

преди 2 години

До Смях: не разбрахте ли, че ваксините и "ужаса", натрапван от всички медии, са само пушилката, зад която се крие истинската цел на целия цирк? Не разбрахте ли, че щом някоя фирма от другия край на света, печелеща по 35 милиарда за 4 месеца, силно се е загрижила за вашето здраве, има нещо гнило? Не разбрахте ли, че щом не можете да ги съдите, а договирите с държавите са предимно черни линии и подписвате съгласие за информирано изззнасилване трябва да бягате със 100 от това нещо?

154

Анонимен

преди 2 години

До ьКонспирациите не възникват от нищото мой човек, все некой е проучил и дава сигнал към простолюдието :) Друг е въпроса кой ще е разбере тази информация, щото повечето си затварят очите, другите просто не я възприемат :))

153

era

преди 2 години

а тук спиме и не правим нищо. Като си седите в къщи положението няма да се промени. В същото време една малка прослойка от продажници ще продължава да ви подхвъля, като мръсни носни кърпички за еднократна употреба. Ясно се виижда, че идва времетокогато мирните протести няма да свъшат работа ии ще трябват по-крути мерки.

152

ь

преди 2 години

Спомням си преди 5-6 години любители "конспиратори" от рода на Цайтгайст, бяха снимали в ютуб десетки (ако не стотици) хиляди пластмасови черни кутии кофчези, струпани не помня в кой щат. Тогава още се питаха какво са ни подготвили.

151

смях

преди 2 години

До ЬЬЬКакви години? Те сега ваксините показват рекордни странични ефекти,а и е очевидно,че те са причината за високият брой новозаразени.Но дори това е спорно,защото властите помпат паниката ежеминутно.Не знам дали схванахте!От Февруари 2022 неваксинираните са престъпници в Австрия!Директно получавате глоба!

150

ЬЬЬ

преди 2 години

На фона на многото- десетки хиляди- ново заразени с ковид 19 в западна Европа, въпреки високия процент на ваксинирани, пак се натрапва въпроса за ваксините: каква е всъщност ползата от тях? Кой ще поеме отговорността ако след години те покажат своето необратимо въздействие върху човешкия организъм?

149

Анонимен

преди 2 години

Да 40000,приятел Австрия ми каза че са над 250 000

148

Анонимен

преди 2 години

До КОМУНДЕЛОВАКСЪРОВАЧНе е смешно! Някои хора ще ви приемат писаниците насериозно!

147

Анонимен

преди 2 години

ИИИИИИИИИИИИИИИИИИ, най-накрая и вие да дадете истинските новини!

146

Анонимен

преди 2 години

Ако сте ваксъри, погледнете бай ви Джо, преди поне можеше да говори без да заспи, би си неколко ваксинки и онемя, наложи се вицето да го замести :))) Няма как да убедиш хората, които имат поне малко умствен багаж, че тези недоказани в нищо ваксинки ще ти помогнат изобщо :)))