12

Nqma Bg kalviatura

преди 2 години

До Анонимен nomer 4tri li si. Nqma da legalizirat skoro. Trqbva da se setish che tova znachi - napliv na MNOGO chujdenci,m migranti, FULL s turisti, prestupnost. A za ne6to takova, policiqta VINAGI trqbva da e gotova i da e podgotvena pone 1 godina predvaritelno. Kato vi zarabotat mozacite, she se svetnete. Inache i az sum ZA legalizaciq, i ne vqrvah kato mi kazaha che pechelqt poveche kato e NElegalno.

11

Анонимен

преди 2 години

"От дома му са иззети растения и изсушена маса" . Абе само маса ли имаше, а някой изсушен стол случайно?

10

До 10

преди 2 години

Декриминализацията е наложителна за да се прекъсне едно от най-големите пера на корупцията в България. От 10 човека в районно 7 са там за марихуана. Главно младежи на 15-30 години, които след това унижение стягат багажа и тръгват за запад. Края на полицейския произвол и джебчийство спрямо пушещите не е привилегия, а признак за осъзнатост на демократичните общества. От забраната печелят единствено фигури от сивия сектор, а парите отиват в нечие нощно шкафче, но не в моето, нито в твоето.

9

До 11

преди 2 години

Тревата и сега е леснодостъпна. Шизофренията е по-скоро следствие на това, че те определят като престъпник докато самия ти виждаш, че половината свят си пуши спокойно, а тук те принуждават да си пазаруваш от хора, които иначе би разминавал. Да те наричат престъпник докато си избрал да стоиш в една от най-слабо развитите икономически държави в Европа е психическо разтройство, което малко хора могат да изтърпят. Много пушещи трева напускат България преди да навършат 30 за да си опазят психиката.

8

До 6 и 7

преди 2 години

Акцизи да си вадят хората на които им се търгува с трева, но повечето пушещи искат да си гледат трева за да не си дават парите на дилъри. В Канада, САЩ, Испания, Португалия, Уругвай, Холандия и къде ли не в добре развитите демокрации всеки си гледа сам в къщи и никой не се занимава с разни дилърщини. Не забравяйте, че тревата я криминаризира шайката на Борко тиквата 2004та. Същите, които я разпространяват към днешна дата.

7

До 7:

преди 2 години

Еми след като си намерил, че пича мисли повърхностно, нека да ти пожелаем твоите дъщери и внучки цял живот да печелят от възможностите за легална проституция, а всичките ти деца и внуци да пафкат легална марихуана редовно. Аз не искам тези привилегии нито за мен, нито за моите деца.

6

въпрос

преди 2 години

2,5 метра височина, това да не са овощни дървета?

5

7

преди 2 години

До До 4:Агресията ти е излишна и демонстрира доста повърхностен процес наподобяващ мисловна дейност. Ако е легализирано ползването ще е легално и производството и ще се облага всичко с акциз. Проституцията също би била доходна за държавата професия, но за сега не им е изгодно.

4

До 4:

преди 2 години

Нито цигари, нито алкохол, НИТО трева! Отивай си във Виена - прав ти път! А между другото, в която и да е държава да те хванат, че произвеждаш, ще те окошарят дори да е разрешена марихуаната ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА ДЪРЖАВЕН АКЦИЗ, но на теб мозъка ти е пихтия и не можеш да го осъзнаеш. Аман от деградирали наркоманчета!

3

коко

преди 2 години

Е кво да отглежда човека.,домати ,боб или картофи.С тези култури нищо не може да се изкара.Хващате дребни рибки,а едрите акуликоито се знаят кои са си работат без проблем.

2

Хага

преди 2 години

Кога ще започне разследване на ДАНС, МВР и прокуратурата за един собственик на т.н. фармацевтични фабрики в България, приближен до мафията и голям инвеститор във футбола? Според злите езици, фабриките на този "бизнесмен" са произвеждали амфетамини, които са били продавани на Ислямска Държава чрез нелегални канали през Турция. Естествено всичко е ставало със знанието на институциите в Бг и Турция. Така главорезите от ИДИЛ са били дрогирани и са рязали глави на жени, деца и християни.

1

Анонимен

преди 2 години

А канабиса пуснахте ли го