86

до таня

преди 2 години

"""""...никога няма да му изневеря. Само ще си харча парички и ще ходим по скъпи почивки""""" ------ Докато на някоя почивка не срещнеш някой Мачо и не ти се разтреперят коленете, и не вдигнеш краката! След туй вече знаеш - търси си по удобен куфар! -))))))

85

Една

преди 2 години

Направил го е от чиста злоба!!! Както казват специалистите, питал е какво ще го стане с него от тук нататък, мислил е само за собствения си г*з. Ето такива са насилниците! Няма ние, има само Аз! Да я омотае 5 пъти със стреч фолио, да я натъпче в куфар, да я изхвърли като непотребна вещ, и да се прави един месец на притеснен че я търси,това си е изпечен психопат!Кой знае как се е хилил, доде полицията я търси. Сега казва че съжалява щото е хванат на тясно, иначе изобщо не му пука!

84

каспичан

преди 2 години

много ясно, личеше си че е някакъв готин на снимките, а вътре у дома само Ети му е виждала другото уродливо лице, гнусен плъх - Пламен е доста деспотичен и в семейните си отношения е много авторитарен - а баща му хубаво го е възпитал ИМА ЧОВЕК ИМА ПРОБЛЕМ МРЪСНИ ИЗЧАДИЯ

83

Таня

преди 2 години

С какви *** съм се оправяла, някакво програмистче ще си го въртя на малкия пръст. Пък и този е красавец, не е като повечето шматки

82

Анонимен

преди 2 години

Ако и жените бяха ходили на казарма....ся нямаше да е тъй!

81

хорейшо кейн

преди 2 години

казах ви аз 99% от изчезналите жени са убити от мъжа приятеля годеника и тн, или от друг роднина,

80

Христосков

преди 2 години

Имаше едно време една народна песен навремето - Елено моме, Елено, защо ми сновеш Елено, баща ти ке ти нозе изкърши до колене и ръце до рамене изсечеме, моме Елено! Уж само на песен, ама ей ти, стана си реалност!

79

До Таня

преди 2 години

Таня, видно е, че парите му те интересуват а важно ли ти е как ще ги харчиш, когато свършиш в куфар?

78

Анонимен

преди 2 години

До Таня Като те слушам, майка му едва ли ще те остави токутъй. Не чета за готвене, чистене, шетня, а само харчене на парички мхм

77

До Таня

преди 2 години

Супер. Докато не го ядосаш с нещо друго. Ще е супер живот. И като му скимне и те светне, ще е win win за целия свят.

76

Таня

преди 2 години

Бих го взела на секундата и никога няма да му изневеря. Само ще си харча парички и ще ходим по скъпи почивки

75

Асан

преди 2 години

Искрено и лично са са разбрали

74

Мда

преди 2 години

Горката жена.. мъжа и е психопат, отгледан от такъв като него! Не само нейния живот е съсипан, живота на детето им ще бъде тежко белязан! Много съжалявам за това момиче и детенцето и!

73

До Таня

преди 2 години

Пожелавам ти да се вземете даже. Много ще е гот.

72

Мартин

преди 2 години

Трябваше да постъпят тъй с моята треньорка по свободна борба от Спортното училище - Гизера Стоянова, щеше да ги свие като топки, она беше мъж в женско тяло. Направо те разхвърля като ***!

71

Таня

преди 2 години

Дано съда е снисходителен и да постановят по-лека присъда, която да заменят с условна след 5-6 години. А баща му да лежи до живот! Ченгета под път и над път, но софтуерните архитекти са кът.

70

Искра

преди 2 години

Зашо човек с такива доходи ще му пука толкова за жена и деца? Просто ги зарязва и взима нови. При чист месечен доход от около 20 000лв би трябвало да му е все тая и да опъва която си поиска

69

ХП

преди 2 години

Абе, кво му умувате - искал и го направил!!!! Сега да лежи 20 години в пандиза и туй-то!

68

До 74

преди 2 години

Общаците ни пука за човешкия живот. И спрете с тъпите спекулации, защото никъде никой не казва, че тя е правила каквото и да е, а че е мислила да го напусне. И дори и да беше го напуснала, никой нямаше да му вземе родителските права. Ако мислеше толкова за детето си, този "специалист" нямаше да я убие и да остави малкия сирак.

67

Анонимен

преди 2 години

Най-високоплатени са прокурорите и адвокатите - я се хванеш с някой мафиот да му прикриваш мръсотиите, ще те окичи с пари за цял живооот!