106

Анонимен

преди 2 години

Таня отиде да заработва пари от богатите мъже. Ще се върне пак след 10 минути.

105

Учуден

преди 2 години

За този намериха специалисти - лингвисти, разследващи, Хорейшо и топ ченгета..За бате Буци всичко публично снимки кюлчета и няма разследване...ддз

104

*

преди 2 години

Таня е компаньонка и не се занимава с домакинстване и свекърви, защото знае, че а се е омъжила и край с танците, екскурзиите и паричките.

103

12 год. ГРОБ ГЕНОЦИД

преди 2 години

Новини.бг няма ли да покажете новите снимки на Тиквата,как е засмукал чаршафа с *** си,както засмука бъдещето на милиони българи

102

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТАКА Е АЗ ТАМ(НА ГЕЙ ПРАЙДА) ЕДИН ГРОЗЕН МЪЖ НЕ ВИДЯХ...ЕДНИ ГОТИНИ И СИМПАТИЧНИ МОМЧЕТА..

101

Анонимен

преди 2 години

До ЕднаПОНЯКОГА ВИНАТА НА ЖЕРТВАТА Е ПО-ГОЛЯМА ОТ ТАЗИ НА НАСИЛНИКА...ЖАЛКО ЗА МЛАДИЯ ЖИВОТ ЗАТОВА ДВЕ МНЕНИЯ НЯМА,НО ТАЗИ ЖЕНА МНОГО ДОБРЕ Е ОСЪЗНАВАЛА С КАКЪВ ЖИВЕЕ,НО ЯВНО Е ТЪРПЯЛА ЗАРАДИ НЕЩО...ДАЛИ Е ДЕТЕТО ИЛИ ПАРИТЕ НЕ СЕ ЗНАЕ...ТРЯБВАЛО Е ДА РЕАГИРА МНОГО ПО-РАНО И ДА ГО ЗАРЕЖЕ.ИМА СОЦИАЛНИ СЛУЖБИ,ИМА РОДНИНИ,МАЙКА,БАЩА,БРАТ...ВИНАГИ ЩЕ И ПОМОГНАТ...НО РАЗБЕРЕТЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ ИМАШ ЛЮБОВНИК И ВЕЧЕРТА ДА СЕ ПРИБИРАШ В СЕМЕЙНОТО ЛОЖЕ ВСЕ ЕДНО,ЧЕ НИЩО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО...

100

Таня

преди 2 години

Мъжленца, работете с умовете си и ще имате възможност да ви забавляват красиви жени. Живота е кратък, че да го прекарвате с една и съща леличка в наследствена панелка. Урока ми по танци започва след 35 минути. Чао за сега.

99

Анонимен

преди 2 години

Бе на тоя гей-парад все хубави мъжаги, пък ние хетеросексуалните все грозни мъже....да сменим резбата, братя!

98

В.

преди 2 години

Тази Таня си е Мутреса Долно качество. Не и се ловете на глупостите. Обръщали се след нея. Ха-ха-ха.

97

Анонимен

преди 2 години

До ТаняЩО БЕ ТАНЯ...ВЕЧЕ МНОГО ГОТИНИ МЪЖЕ ЖИВЕЯТ С МЪЖЕ!!!ВИДЯ ЛИ КАКВО ЧУДО БЕШЕ НА ГЕЙ ПРАЙДА?ТАКОВА СТЪЛПОТВОРЕНИЕ НЕ Е ИМАЛО МНОГО ОТДАВНА В СОФИЯ.

96

Анонимен

преди 2 години

ЖАЛКО ЗА МЛАДАТА ЖЕНА...ТРЯБВАЛО Е ДА РАЗМИСЛИ ПО-РАНО И ДА ГО НАПУСНЕ...СЛЕД КАТО СИ ИМАШ ЛЮБОВНИК ПРОСТО НАПУСКАШ ОБЩОТО ЖИЛИЩЕ И СЕ ПРИКЛЮЧВА...ГРЕШКАТА И Е БИЛА,ЧЕ ВЪПРЕКИ,ЧЕ Е ИМАЛА ВРЪЗКА С ДРУГ МЪЖ Е ПРОДЪЛЖАВАЛА ДА ЖИВЕЕ ПОД ЕДИН ПОКРИВ С БАЩАТА НА ДЕТЕТО СИ...ТУК С ПЪЛНА СИЛА ВАЖИ ПРИКАЗКАТА ОТ ДВА СТОЛА НА ЗЕМЯТА В СЛУЧАЯ В ГОРБА...

95

Таня

преди 2 години

до 103. Бъркаш се. Живея с богати мъже от много години насам. Имам всичко нужно да омая почти всеки мъж. Аз съм от тези жени, които оглеждате когато преминават покрай вас, но знаете, че не можете да си позволите. Затова предпочитате притчата за киселото грозде и можете само да обиждате от завист. Но пари не можете да изкарвате и живеете с дебелите си лелички.

94

до таня

преди 2 години

Моме, за да тъ вземе някой с такива доходи треба да си не просто хубавичка, а красива и стройна кът тополка! Щом си готова да тръгнеш с този, значи вниманието на противоположния пол към тебе е доста слабичко и не отговаряш на основните критерии! Затуй хората са измислили виб...тора! Нищо лично, такъв е Живота - нетолерантен! -)

93

Ro

преди 2 години

За тоя и баща му само трудов лагер. Да копат камъни по цял ден, а не да ги издържаме... Иначе статията е много интересна и информативна за тези, които се интересуват как се разкриват подобни престъпления. Добре написан текст... жалко само, че е по такъв повод, но по-д0лно из4адие от човека няма, нищо ново.

92

До Кирчо

преди 2 години

Киренце, тебе баща ти ли те роди? Хаха много сте сладки! Заради вродения майчински инстинкт на жените ви гледаме сеира с търпение и леко умиление колко не сте в час, но балона се надува, докато не се спука. Колко велики мачовци съм разревала и са се влачили по корем...По същия начин и майката Земя ни търпи още да си вярваме, че сме много велики, докато не ѝ писне от нас и не ни плювне за една секунда! Който не уважава ще живее нещастно, колкото и много да има! Тялото е тленно, душата е вечна.

91

Програмист

преди 2 години

Всички програмисти са с Таня

90

психо тестове?

преди 2 години

за започване на работа , как ли се чувстват сега колегите му в голямата компания, всеки ден са говорили с него, защитаваха го... ужас..

89

до 95

преди 2 години

Видяхме днес на репортажа, говори си съвсем спокойно че нямал версии. Това е е*ати аномалията.

88

Таня

преди 2 години

Аз си знам цената и няма как да си вдигам краката насам-натам. Единственият шанс е, ако е по-богат и красив от сегашния. Но и двете условия заедно. Всичко, което имам е от мъжете с които съм живяла и с всеки от тях съм в много добри отношения.

87

и все пак

преди 2 години

е много страшно, дори да я е командвал и тн, как е би могла да знае че се е омъжила за болен психически човек, казаха бил нарцис, те не признават вина и мислят само за себе си, тъпчат и мачкат партньора. Има ги по филмите, но как би могла да знае, ужасен късмет:(