126

До 132

преди 2 години

Абсолютно. Малка територия, кактуси казваше един-Всички се познаваме .Ченгетата рекът ли да те хванат,ще те хванат

125

Анонимен

преди 2 години

Ами мъже, много добре се замислете преди да захванете любов с омъжена жена и дете, докъде ескалират нещата понякога. Преди няколко години във Варна имаше подобен случай, там съпругът уби показно жена си, любовника и, и после се самоуби. Резултатът -три деца останаха сираци...

124

Анонимен

преди 2 години

Какъв програмист? Програмист не беше ли оня, заклал майка си?! Тоест друг случай.И за тези, които се дивят как полицията си е свършила работата. Полицията има много механизми и който си мисли, че може да се укрие е в голяма грешка! Просто последните 30 години умишлено се лансира версията как полицията не може да лови престъпници. За мен просто по-скоро престъпниците имат политически чадър. И това става видно в случаи, където такъв чадър трудно има, като при битовите престъпленения.

123

Потресен

преди 2 години

Искал е, сторил го е сега да си плаща, но и бащата та дори и майката трябва да носят наказателната и всякаква отговорност за действията си!"Свато натъпках щерка ти в куфар и хвърлих в гьол, но синковеца първо я удуши", не е точно реплика за коледните семейни празници нали?

122

Анонимен

преди 2 години

Как се" вписва" любовникът(ако изобщо го има) в тая трагедия?Той е знаел че тази има съпруг и дете?!Той не извършил престъпление Но моралът,къде е?Някои ще кажат,ако не бил той,щеше да бъде друг...Но има едно" НО"

121

Анонимен

преди 2 години

Няма да плачем за една програмеса и един грешно програмиран програматор. Само Танчето ще пролее скъпа сълза срещу пари. Който каквото търсел - намерил. Програмата е такава. Имало да става в програмата. Само Програматорът може да ги съди.

120

Озадачен

преди 2 години

Към края нещо статията е объркана. Пише за Пламен, че бил авторитарен към жертвата, ама Пламен не беше ли бащата?!

119

И ЗРОД

преди 2 години

Не знам що за и з р од може да извърши такова нещо. Това никога не е било човек и никога няма да бъде. Затова и смъртното наказание е необходимо. Или поне доживот без никакви обциш

118

Анонимен

преди 2 години

Бати лиолиото, кат не си харесваш жената, ОСТАВИ Я. баааа, зна4и, ако не си харесва някой жената или мъжат, единствения изход да се премахне ??????!!!!!!

117

Кико

преди 2 години

118 : дано не се срещнем,защото и ти не си ваксиниран! За сега те е ударил covid в главата!

116

Анонимен

преди 2 години

Питам се, този човек в тандем с баща си колко хора още е затрил, от колко катастрофи е избягал и колко пъти дъртака от ДАНС е замзвал полежението, да стигно до там, че толкова нагло да прикриват зверско убийство.

115

Анонимен

преди 2 години

Веднъж ченгетата да си свършат работата. Браво!

114

Хъм

преди 2 години

Въпреки всичко не ви ли се струва прекалено плоско изпълнението със захвърления куфар? Изнасят я с куфара, но после могат да се погрижат да бъде заровен или изгорен. Не е за вярване, че човек от службите просто така ще захвърли куфар в една обрасла нива.Дали не са натопени заради информация известна на бащата покрай ДАНС.

113

Анонимен

преди 2 години

Този слабоуумен програмист сега се пита: Къде се получи бъг в програмата ми? Нищо, Танчето ще го успокоява в писмата си срещу пари.

112

Анонимен

преди 2 години

Таня надуши пари и почва да пише писма на програмиста в затвора. Хем ще го оскубе, хем няма да излезе да я утепе. Парите му ще отидат при родителите на жертвата и адвокатите. Таня ще му изсмуче последните. Този ще го затрупат с писма от програмеси в затвора.

111

Анонимен

преди 2 години

Абе кви специалисти, кво разследване? "В своето самопризнание Пламен каза, че е признал на жена си какво се е случило." Ето така се е разплел случая. Нашата полиция така работи - някой трябва да й каже. Иначе щеше да действа с такива специалисти и разследвания и в други случаи и щеше да има много по-висока успеваемост! А тоя бащата от данс е тотал щета! Ако такива са ни дансаджиите, та един труп не могат да скрият, то кво очакваме?

110

Анонимен

преди 2 години

Има ли информация дали убиецът е ваксиниран, защото напоследък се наблюдава вълна от психопатско поведение у такива пациенти? Наблюденията са в цял свят, поинтересувайте се!

109

Анонимен

преди 2 години

Такава и е била програмата на Евгения - да умре с няколко цикъла на опаковъчно фолио. Никой не може да промени програмата. Програмата се изпълнява: вкарай в куфара, качи на колата, обади се на татко...........Такава и е била програмата.

108

Анонимен

преди 2 години

Програмесите да внимават. Програмата не прощава.

107

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Учуден --- Баце крадваше нормално, въпреки че и крадците му даваха по нещо за "съучастие". Не е трепал хора, я !