69

Анонинем

преди 2 години

Почват ги скоро с тестове и ваксини. Все пак е важно младите да са стерилни, не възрстните.

68

Анонимен

преди 2 години

*** НПО-та в акция за прокарване на тестове и ваксини.

67

Анонимен

преди 2 години

Два дена от седмицата тестване с намалени часове. Останалото време обсъждане на тестовете и резултатите им. Реално време за обучение - 15 минути. Проверено от първа ръка :)

66

Анонимен

преди 2 години

Който иска детето си в училище, няма реална представа какво представляват днешните училища отвътре - бар.даци, инку.батори, развлекателни центрове, в които учебният процес е на последно място. Дори оран.гутан от дървото да доведеш, ще го избутат с диплома. Умните родители отдавна сме го разбрали и не разчитаме ТАМ да се научи нещо.

65

Анонимен

преди 2 години

За учениците от 5 клас нагоре не е никакъв проблем онлайн обучението. Те са вкъщи, на топло, с домашна храна, не губят време за транспорт, урокът протича в тишина и всички чуват, а не само първите чинове. При пускане на контролно в рамките на часа оли.гофрените няма как лесно да препишат отговорите, както в клас и да изкарват тройките без да си мраднат пръстта. След часовете остава много свободно време - за спорт, разходки, хоби. НО мамите трябва да готвят, чистят -няма на ти 20 лв. и купи си..

64

Калашников

преди 2 години

Платени продажни май.муни, това не са никакви майки! Връщането в училище ще е или срещу ваксина или тест 2 пъти седмично. Първите 2 седмици с плюнка,после с клечките с графена в мозъка. Ако децата им са мало.умни, нашите не са. Присъствието в училище не дава никакъв по-голям плюс освен свалки, дефиле на модни дрешки, фукане с нови джаджи, уговорки за купони и т.н. Половината време обсъждане на тестовете и усмиряване на СОП-а, хиперактивните, нахалниците, въдворяване на дисциплина, надвикване...

63

Анонимен

преди 2 години

#69 А през лятото, какво правиш, когато приятелите ти са по родните градове, пак ли мрънкаш, че някой друг ти е крив? В 21 век, много хора рабатят онлайн, ако се наложи и ти да работиш така, пак ли ще се оплакваш, впрочем едва ли си студент, все едно е писано от петокласник на който му липсва внимание и приятел, на студентите приоритетите са други.

62

Анонимен

преди 2 години

До 65: Когато приятелите са от университета и през останалото време всеки си е по родния град, то тогава да - само присъствено се виждаме. А отделно, че когато си стоял 8 астрономически часа пред компютър, после си толкова изморен, че нямаш силите да ходиш да се размотаваш вечерта по улиците, като осмокласниците, които само щракат с пръсти при това онлайн обучение.

61

Жиб.

преди 2 години

Прави са хората- при такова правителство виновникът винаги се крие зад гърбовете на гвардейците!

60

Симо

преди 2 години

Имам две деца - в първи и осми клас! Контактувам с множество родители и почти не се сещам за някого ,който иска детето му да е онлайн . Тук таме някой наплашен индивид дето се страхува за здравето на детето си. Тези си ги е страх по природа . И без Ковид са си затворени . Искат тишина и дистанция и п(л) андемията им осигури оскотяващо живуркане. Нормалните хора искат децата им да са здрави - психически и физически. Единственото място това даже така е училището!

59

Анонимен

преди 2 години

Боко ли така ви нареди?Лелеее,колко е прозрачен тоя.И колко ви е акъла на вас.

58

до 63

преди 2 години

Излизайте, никой не ви е ограничил, разхождайте се, спортувайте, срещайте се с приятели, тук целта е да няма струпване на големи групи хора в затворено пространство, не да стоиш само в дома си. А социалните ви контакти само помежду лекциите в университета ли са?

57

Анонимен

преди 2 години

Прави впечетление, че една и съща госпожа си позволява да злоупотребява и говори от името на "родителите", тя е организатор на така наречените протести, дори я слушах по тв, как обясняваше, че децата й като са в къщи, искала да се крие в банята. Заради подобен протест от 30 съмнителни "родители" преди 15.09., децата вместо да започнат онлайн, промениха на присъствено. Досега щяхме да забравим за ковид вълната, ако Денков не обръщаше внимание на разни НПО-та със съмнителни цели и лични облаги!

56

Анонимен

преди 2 години

С ежедневно главоболие, почти никакво излизане, никакви социални контакти, стоене от 8 до 17 плътно пред екрана, и аз искам да се върна присъствено в университет, но тях май ги забравят и че съществуват.

55

S

преди 2 години

Най-опасната пандемия е тази на наивните, глупаците, заблудените и страхливите! И най-вече на дълбоко заспалите.

54

Анонимен

преди 2 години

Ученичка в 8 клас крещи и изтерясва, че учи в онлайн? Ха. А не крещи ли, че не може да се дупи пред момчетата, да пуши зад училище и да се заяжда с нормалните и учените, за това че знаят и не искат да й дадат да препише домашното, а? Май за друго креши осмокласничката. Не е заради ученето в къщи. Друго й липсва. И то не е учене.

53

Анонимен

преди 2 години

Абе тая такива глупости говори.Ученичка в 8 кл и ще вика- ама нали уж беше за малко? Ученичките в 8 клас НЕ се държат така.!! Тая изобщо не си познава детето! Никой от по- големите ученици не се държи и не говори !

52

Анонимен

преди 2 години

За малките я по добре да са в училище, но за големите имам мнение който му се учи ще учи и онлайн и в космоса да го пратят пак ще учи. Имам дете 5 клас и се справя добре слуша и испълнява всичко като има нужда ние му помага. А относно общуването те общуват и се виждат на вън и играят. Но не са затворени и не ги тестват. Така че не е виновно онлайн обучението а родителя и ученика

51

Анонимен

преди 2 години

Има надежда.Ваксинацията набира сила.Споко,скоро ще се пречупи вируса.Спасението е във ваксините !Разберете го !

50

1234

преди 2 години

Факт е, че по-малките ученици имат нужда от грижи и надзираване, но по-големите от 6 клас нагоре не виждам никакъв проблем. Ако има нормално ментално развитие, не трябва да има нещо да му пречи да си сипе ядене, да слуша в час и тн. Аз лично предпочитам онлайн обучение, защото няма кой да шуми и да пречи, не пътувам и се наспивам(доказано е че недоспиването пречи на мозъчното развитие и различнити възрастови групи заспиват по различно време).