31

Анонимен

преди 2 години

Имотният балон се надува и става още по-дебел на фона на инфлацията и това в световен мащаб. Справка - Германия, Холандия, Белгия, САЩ...П.П. Не става въпрос за къща на село или в град от селски тип.

30

Алекс

преди 2 години

Рисковете са да живееш на зелено-на ливадата.

29

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си абсолютно ЛУД да купуваш в момента на зелено, много строителни предприемачи ще фалират и няма да построят сградите, ама на тях не им дреме, защото са ООД, дружества с ограничена отговорност, регистрирани с няколко лева капитал.Обявяват фалит и до там, личните им финанси не могат да ги пипнат.Бъдете разумни.

28

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е колко от закупилите на зелено сега плащат здраво ток на промишлени цени неколкократно повече понеже са само с Акт 15? Друго интересено е след преброяването в София колко точно са празните жилища?

27

Анонимен

преди 2 години

Голямо затишие в Днес, явно и модовете са се уморили :)) Аз не съм забелязал голямо търсене, преди години наистина имаше такова :)) Проблема е, че требва да го изплащаш с десетилетия, но всички знаем, че сигурна работа нема, освен ако не си некакъв от държавните службици :)))

26

Анонимен

преди 2 години

БАЛОНЪТ СЕ НАДУВА!

25

Анонимен

преди 2 години

ИМОТНИЯТ БАЛОН НА ЗАПАД СЕ СПУКА...ПЪК БЪЛГАРИНЪТ СИ МИСЛИ,ЧЕ ОТКРИВА ТОПЛАТА ВОДА!

24

Анонимен

преди 2 години

До до 24С ДРУГИ ДУМИ НАДУВАТЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ БАЛОНА И В СЪЩОТО УВЕЛИЧАВАТЕ БРОЯ НА БАЛОНИТЕ,КОИТО ДА НАДУВАТЕ ЗА В БЪДЕЩЕ...

23

до 22

преди 2 години

За аутосорсинга съм съгласен. Този, който сега печели 5-6К със сигурност след година-две няма да е така, а ще печели около 7-9К

22

до 24

преди 2 години

Ами някои от колегите купуват постоянно. Има хора от нашата компания, които вече 4-и недвижим имот купуват. Вероятно до края на кариерата си ще имат около 10. Аз не харесвам инвестициите в имоти и предпочитам други неща, но също съм закупил един, в който да живея. Новопостъпилите на работа при нас също се оглеждат. Говорим за хора на 19-22, които до 1-2 години ще направят тази стъпка. А и програмистите стават все повече, поради огромното търсене и добро заплащане

21

Кой купува?

преди 2 години

Добре, да речем IT-та и други високоплатени кадри купуват. Ще си купят, и ще имат. Но не са безкрайна бройка, нали? Тогава кво прайм? Кой ще купува, само мутрите ли?

20

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента за апартамента!

19

Анонимен

преди 2 години

На зелено купуват наивни провинциалисти с доживотни кредити. Следващата година удря рецесията въпреки всичките напечатани пари и ще стане весело. Аутсорсингът също ще бъде засегнат тежко и ако някой сега печели по 5-6 бона да не мисли, че ще е винаги така.

18

Taню

преди 2 години

"Повече хора искат да купят имот, отколкото да продадат" - с лъжа от самото начало.Мой приятел, корпоративен брокер потвърди, че в момента поне е балон и грандиозна спекула и само финансово неграмотни хора се натискат да стават банкови роби на тия цени. С това не казвам, че няма търсене, но то е преекспонирано. Много сeлeнчета, дето директно от университета са си ги напазарували я в някой колцентър, я в някой аутсорс - видят 1700лв заплата и вече мазератито и панелката са на дневен ред, офчuци.

17

нула качество

преди 2 години

Никой не контролира качеството. Строят ***, лъжат в площа

16

Анонимен

преди 2 години

.. всичките пари са ми в зелено ...

15

Какво нещо е Ганьо

преди 2 години

Види държавна пара и се чуди как да я свие или да намаже при раздаването на разни проекти, когато е на позиция той да ги раздава! 300 ученика 50 учители и към още 600 родители изтормози бе ***! Ганьовеца е метафора на колониалния режим и той е царски цунгъз!

14

Рископитек

преди 2 години

Рисковете са че може да попаднете на някоя ГЕРБ-аджийска фирма, а всеки знае, че ГЕРБ са некъдърници, които дори не умеят да крадат като хората.

13

Балон

преди 2 години

имотите в софия са балон. Спукването почна от Китай . Ще стигне и до София

12

заразявайте

преди 2 години

зарязавайте колкото можете повече хора с ковид. Ако сте млади ще го изкарате леко. Но много стари ще измрат и ще освободят жилища и цените им ще паднат. 40% от имотите са на хора над 70 години. Ковида ви е шанса за евтино жилище.