44

Fallschirmspringer

преди 2 години

До НикогаПовечеСДС-Чума/// Да ,ама има банани ,този символ на неолибералната ,еврогеейска ,демокрация

43

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

СДС-Шайката превърна подредената ни държавица в *** и съвременно европейски сметище.А Ал Фашагата спокойно и достолепно се разхожда из Европейския парламент, без срам и без свян .

42

грешка от бързане

преди 2 години

Провинциални

41

София

преди 2 години

Най-грозната и разбита столица е нашата.Вижте ,,Витошка"-кафене до кафене,а зеленина никаква.Как мислите,колко ли са се изтърсили тези с кафенетата?Тротоари ремонтирани през месец.Има провенциални градчета с много хубав център.Тук е далаверата.Фандъкова за нищо не става.

40

Анонимен

преди 2 години

Милиарди раздавано авансово на строителни фирми,църкви и университети.Проверки,как са изхарчени и за какво тези пари?.Ето го резултата.Да не говорим за качеството на санирането.Крадене и разсипия!

39

Анонимен

преди 2 години

А бе вие изгубихте изборите,електората ви го няма,а продължавате да плюете благодарение на такива платени от вас статии!

38

До 41

преди 2 години

Гербидж..тези тротоари и цялата грозотия не са ти ги направили кирчо и асен.Последните 15г управлява мутрата от банкя.Ако искаше и можеше, щеше да направи държавата да свети. И да не ни е срам да каним чуждестранни гости тук. Че нямаме какво да им покажем, освен някои руини отпреди 10 века.

37

Анонимен

преди 2 години

Масовият Българин е крава за доене.

36

Анонимен

преди 2 години

Възмутен, преди години при разговор с чужденец, който не говори не чете и не пише на български, последният ми задава въпрос толкова ли са зле нещата с престъпността в нашата държава, че навсякъде са разлепени снимки на издирващи се бандити.

35

Анонимен

преди 2 години

Важно е промяната да продължава.. какво значение имат тук подобни мръсни пейзажи. Я не натъжавайте Кирчо и М*Ун*по. Ще вземете да ги обидите, а те с тези женствени характери в мъжки тела трудно преживяват обидите. Промяната може да продължи само без обиди и с ласки. Може и интимни ласки.

34

Анонимен

преди 2 години

До 39 - Никакву некрилози! Не може ТИ, да ми рязваляш деня,като постоянни ми навираш в лицето, *** някой бил умрял!

33

До 38

преди 2 години

Точните места са твърде малко. А специално за некролозите не е редно да се лепи един върху друг. А тези, които ги лепят получават една нижарница материали, които трябва да се виждат, че е залепени някъде иначе no payday както казват по телевизора.

32

Възмутен

преди 2 години

Не може ли да се забрани със закон лепенето на плакати и некролози на всеки стълб и на всеки ъгъл. Да се определят точни места и там да се лепи. Особено с некролозите е възмутително. Входни врати, стълбища, болници, спирки, и накъдето се обърнеш некролози . ТОВА Е ЧОВЕШКО ПАДЕНИЕ . НЕКРОЛОЗИ НА ГРОБИЩАТА . НЕ ПО УЛИЦИТЕ . ОТВРАТИТЕЛНО И ГНУСНО Е ПО ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА.

31

Разлепвач

преди 2 години

Снимка 3 определено има скрит смисъл)))

30

Fallschirmspringer

преди 2 години

До Анонимен/В София вси4ки тротоари са разбити благодарение на гербиската Фандъкова!!// Не е вярно ,разбити са само там където ги има

29

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 2 години

До Най-умните отдавна/ Имам известни наблюдения върху така наречените "еднопосочници" и малко по-различно мнение от вашето/ако малко,означама коренно обратно/.От наблюденията от командировките си в чужбина ,като цяло може да се каже,че 80%-85%,са заети в най-нископлатените работни места и то,ако няма желаещи от местните лОмпени или мигранти от Африка.Тези не подлажат на интеграция,събират се на тумби и се наслаждават на чалга.Останалите "проценти" се развиват и са ценни за България

28

Анонимен

преди 2 години

Радев ще си пази авторитета, но не забравяйте, че ние сме парламентарна република, тоест има премиер, който да е отговорен за всичко :) Иначе съм съгласен, че Радев в момента командва, ама те го предизвикаха от ГЕРБ :))

27

Анонимен

преди 2 години

Половината са сгaн. Дора не си прави труда, да говоро на Вие, вече. На жас!! !

26

Black Metal

преди 2 години

София е KOCHINA!!! Чалгаристан - още по-голяма!!! София е "столица" толкова, колкото аз съм китаец!

25

Анонимен

преди 2 години

От 26 - Ми не е ли бе! Държавя изградена от осемдесетпрожента жалки, гнусни, хленчещи, слушащи чалга,извинения за хора!!!! Непотребна и неориентирана оасмина ит безполезни безделници.