24

Анонимен

преди 7 месеца

Професор и светило в медицината в България работи като редови лекар, а след това е уволнен, защото е имал неблагоразумеите да води болница по времето на управлението на политическа партия, която се оказва неудобна за напиращите ДСари комунисти. 44та? Не 2021ва? ЩЕ РЕВЕТЕ! ЯКО ЩЕ РЕВЕТЕ заради това, че си докарахте Радев и ДС отново.

23

2

преди 7 месеца

До Анонимен 11 "Усещатели как се връщат комунистите на власт." Тепърва ще става по-лошо. Между другото, да ви предупредя за най-голямата опасност: СКЛОНЯВАНЕТО. Когато комунистите дойдат на власт те се опитват да склонят тези около тях да си затворят очите за безобразията им. Много хора го правят, защото не искат да имат проблеми, или са им обещали нещо, или просто защото не са видели опасността. Съгласи ли се веднъж човек, няма измъкване. НЕ СЕ СЪГЛАСЯВАЙТЕ ДА СИ ЗАТВАРЯТЕ ОЧИТЕ.

22

Анонимен

преди 7 месеца

С реваншизъм никой не е успял. Всичко рано или късно се връща.

21

по Мартин Нимьолер

преди 7 месеца

Когато комунистите дойдоха за лекарите - си мълчах - не бях лекар, когато комунистите дойдоха за професорите си мълчах - не бях професор, когато комунистите дойдоха за профсъюзите си мълчах - не бях от профсъюзите, когато комунистите дойдоха за турците си мълчах - не бях турчин, когато дойдоха за мен - нямаше кой да каже и дума - България 2021 г.

20

ДО 15 ЕМО

преди 7 месеца

Този дето го гласят за министър от БСП Михайлов го съдят за 24милиона , а той МИНИСТЪР ЩЕ СТАВА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО.

19

12

преди 7 месеца

Утре може да няма кой да ти трансплантира бъбрек, този уволняващия, как ти беше името. Няма да забравя майката на бебенцето, което имаше нужда от чернодробна трансплантация и му даваха две седмици живот, че нямаше кой да я извърши защото кацата уволни единствения в България, който извършва чернодробни трансплантации на деца и бебета. Ако са финансово отговорни, търсете им отговорност, но ги оставете да ЛЕКУВАТ. Между другото никой не спомена бебенцето оживяло ли е.

18

Ай Сиктир

преди 7 месеца

Вие си ги избрахте.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Я ми кажи кой в България не краде на държавна служба.

16

Next Филев Юрдечката

преди 7 месеца

Браво, време беше

15

Анонимен

преди 7 месеца

Като е крал,какво да го правят.Награда ли да получи?

14

Анонимен

преди 7 месеца

Таьи статия и много други заемат позиция,което не е професионално.

13

Анонимен

преди 7 месеца

ся ше сложат радеФигурант на негово мЕсто и ще отчетат поредната си промяна. нали това е цЕлта на упражнението - промяна на паричния поток за да е към чекмеджето на радеф

12

ЕМО

преди 7 месеца

Това е пример за по-младите да видят как се е действало преди 1989г .... Такива като РАШКОВ,РАДЕВ и КАЦАРОВ се разпореждаха в лагерите на смърта..... А ТОДОР ЖИВКОВ го лъжеха, че РАЗВАЛЯЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ МОРАЛ.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Усещатели как се връщат комунистите на власт.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Промяна! Но дали към по-добро ще видим.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Не може в България да се уволняват светила в медицината заради политически пристрастия, накрая ще ни лекуват санитарките.

8

Майора

преди 7 месеца

Жалко е когато се гонят кадърни и уважавани лекари и то по политически причини! Болестта нвмс политическа пкраска и пред нев вки болни са равни! Знсе се до лакво е довел предишната си болница д-р Атанасов , но въпреки всичко е назначен на новата длъжност ! Всичко друго можеш да вземеш Кацаров , но не опита и ума и професионализма на проф. Богов!

7

Кики

преди 7 месеца

А Генчо Начев кога?

6

Анонимен

преди 7 месеца

Мотива: Пикал срещу московския президент Радев.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Дреме му на професора,отива в Германия а нас ще ни лекува Кацаров и Радев.