43

иво

преди 2 години

ПОПИТА СЪВЕТНИКА НА радефф И ГО ВЪРНА ! ЕПА , ОБЪРКАЛ СЕ !

42

До д-р

преди 2 години

Извънземен или земен това не пречи да е крал извънземно много.

41

д-р

преди 2 години

Богов е извънземен лекар, не ми го побира главата за какъв се е взел този едноклетъчен организъм Кацаров. Мисли се за безсмъртен ли, мисли си че никога няма да отиде на лекар ли? Съсловието го презираше и преди да стане министър, но вече чашата преля.

40

Анонимен

преди 2 години

Кацаров е комплексар, тормозен едновремено от чувства за малоценност и за величие! Системното уволняване на лекари професори говори, че Кацаров мрази хора с титли, защото преди, някога като по-млад се е провалил в кариерата. Сега му е паднало да се прояви. А когато го виждаме и слушаме как е преборил у нас ковид епидемията, става ясно как се ласкае сам от "величавите" си действия! Пази Боже България от овластени пpo cтa ци!

39

Случаен минувач

преди 2 години

Виж ти, къде било гербавото сборище! Аз ги търся из целия нет да ги питам за кого ще гласува Герджика в неделя, а те се събрали тук да реват.

38

ГЕРБ

преди 2 години

СЛЕД УБИЙСТВЕНИЯД ДВУБОЙ РАДЕФ - ГЕРДЖИКОВ АКО РАДЕФ МИ ГО ПИШАТ ЧЕ Е СПЕЧЕЛИЛ НА 21.11. ТОВА ЩЕ ПОКАЖЕ НА ХОРАТА ЧЕ МАШИНЕН ВОТ + ВОЕННА ХУНТА=НА ДИКТАТУРА А?

37

Доц. Симидчиев

преди 2 години

Безобразията на шайката на Фигуранта нямат край. Посолство на ул. Козяк сътвори български Пиночет.

36

Анонимен

преди 2 години

мухобоиков човек

35

хюстън,

преди 2 години

Еми такива са шефовете на повечето болници !....Яка заплата,че жените са им мн.алчни !....а той може би да не е чак толкова алчен !

34

Куранага

преди 2 години

Поредния гербав крадец?!?

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32 "Няма как да се чяка ,като е установено че е крал яко." Не е установено такова нещо. "Въртрешния одит" на МЗ е поръчан и проведен от политическите противници на ГЕРБ. Прокуратурата е казала, че няма данни за престъпление. България се превърна в комунистическата дупка след 44та: щом ДС и комунистите напишат един компромат, и той вече става "истина". Ние не сме демокрация. В мометна има бясна червена диктатура и ще става все по-зле.

32

Анонимен

преди 2 години

До Да си припомним "1945 та , когато беше обезглавена българската интелигенция ..." Същия процес наблюдаваме и в момента. С очернящи кампании за партийни принадлежности водещи лекари, професори и т.н. биват уволнявани, за да отстъпят място на "наш човек". Още не са започнали с НАроден съд само защото съветската армия не е на терен, но ще има разчистване на сметки по други начини, помнете ми думата.

31

Анонимен

преди 2 години

Няма как да се чяка ,като е установено че е крал яко.С Ангелов са злоупотребили с над 50 милиона лева .

30

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са УР..О..Д..и и докато не махнат всички от ръководни постове ще сме зле.

29

Анонимен

преди 2 години

Ако не искат да изглежда, като предизборна политическа репресия, защо не изчакат няколко дена?

28

Анонимен

преди 2 години

Не уволнен е защотоне крал в името на партията.Кога ли ще разберете ,че всичко свързано с ГЕРБ е апаш,крадец и престъпник.

27

До 25

преди 2 години

Благодаря за отговора и жалко за бебенцето.

26

ааа

преди 2 години

Мда, хората на Радев правят яко чистка. Само дето като уволнят всички свестни лекари не разбирам кой ще остане в болниците да лекува?

25

До 19

преди 2 години

Бебето почина, защото този който го оперира е коремен хирург и нищо не разбира от трансплантация, майката зовеше да го оперира проф Спасков но Кацаров го уволни и не даде

24

Анонимен

преди 2 години

Професор и светило в медицината в България работи като редови лекар, а след това е уволнен, защото е имал неблагоразумеите да води болница по времето на управлението на политическа партия, която се оказва неудобна за напиращите ДСари комунисти. 44та? Не 2021ва? ЩЕ РЕВЕТЕ! ЯКО ЩЕ РЕВЕТЕ заради това, че си докарахте Радев и ДС отново.