44

иво

преди 7 месеца

ПОПИТА СЪВЕТНИКА НА радефф И ГО ВЪРНА ! ЕПА , ОБЪРКАЛ СЕ !

43

До д-р

преди 7 месеца

Извънземен или земен това не пречи да е крал извънземно много.

42

д-р

преди 7 месеца

Богов е извънземен лекар, не ми го побира главата за какъв се е взел този едноклетъчен организъм Кацаров. Мисли се за безсмъртен ли, мисли си че никога няма да отиде на лекар ли? Съсловието го презираше и преди да стане министър, но вече чашата преля.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Кацаров е комплексар, тормозен едновремено от чувства за малоценност и за величие! Системното уволняване на лекари професори говори, че Кацаров мрази хора с титли, защото преди, някога като по-млад се е провалил в кариерата. Сега му е паднало да се прояви. А когато го виждаме и слушаме как е преборил у нас ковид епидемията, става ясно как се ласкае сам от "величавите" си действия! Пази Боже България от овластени пpo cтa ци!

40

Случаен минувач

преди 7 месеца

Виж ти, къде било гербавото сборище! Аз ги търся из целия нет да ги питам за кого ще гласува Герджика в неделя, а те се събрали тук да реват.

39

ГЕРБ

преди 7 месеца

СЛЕД УБИЙСТВЕНИЯД ДВУБОЙ РАДЕФ - ГЕРДЖИКОВ АКО РАДЕФ МИ ГО ПИШАТ ЧЕ Е СПЕЧЕЛИЛ НА 21.11. ТОВА ЩЕ ПОКАЖЕ НА ХОРАТА ЧЕ МАШИНЕН ВОТ + ВОЕННА ХУНТА=НА ДИКТАТУРА А?

38

Доц. Симидчиев

преди 7 месеца

Безобразията на шайката на Фигуранта нямат край. Посолство на ул. Козяк сътвори български Пиночет.

37

Анонимен

преди 7 месеца

мухобоиков човек

36

хюстън,

преди 7 месеца

Еми такива са шефовете на повечето болници !....Яка заплата,че жените са им мн.алчни !....а той може би да не е чак толкова алчен !

35

Куранага

преди 7 месеца

Поредния гербав крадец?!?

34

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 32 "Няма как да се чяка ,като е установено че е крал яко." Не е установено такова нещо. "Въртрешния одит" на МЗ е поръчан и проведен от политическите противници на ГЕРБ. Прокуратурата е казала, че няма данни за престъпление. България се превърна в комунистическата дупка след 44та: щом ДС и комунистите напишат един компромат, и той вече става "истина". Ние не сме демокрация. В мометна има бясна червена диктатура и ще става все по-зле.

33

Анонимен

преди 7 месеца

До Да си припомним "1945 та , когато беше обезглавена българската интелигенция ..." Същия процес наблюдаваме и в момента. С очернящи кампании за партийни принадлежности водещи лекари, професори и т.н. биват уволнявани, за да отстъпят място на "наш човек". Още не са започнали с НАроден съд само защото съветската армия не е на терен, но ще има разчистване на сметки по други начини, помнете ми думата.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Няма как да се чяка ,като е установено че е крал яко.С Ангелов са злоупотребили с над 50 милиона лева .

31

Анонимен

преди 7 месеца

ГЕРБ са УР..О..Д..и и докато не махнат всички от ръководни постове ще сме зле.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Ако не искат да изглежда, като предизборна политическа репресия, защо не изчакат няколко дена?

29

Анонимен

преди 7 месеца

Не уволнен е защотоне крал в името на партията.Кога ли ще разберете ,че всичко свързано с ГЕРБ е апаш,крадец и престъпник.

28

Да си припомним

преди 7 месеца

1945 та , когато беше обезглавена българската интелигенция ...

27

До 25

преди 7 месеца

Благодаря за отговора и жалко за бебенцето.

26

ааа

преди 7 месеца

Мда, хората на Радев правят яко чистка. Само дето като уволнят всички свестни лекари не разбирам кой ще остане в болниците да лекува?

25

До 19

преди 7 месеца

Бебето почина, защото този който го оперира е коремен хирург и нищо не разбира от трансплантация, майката зовеше да го оперира проф Спасков но Кацаров го уволни и не даде