87

Анонимен

преди 2 години

На този етап едно е сигурно - Мата Хари в мъж

86

Анонимен

преди 2 години

И да не му е за саперник ректор от софийския, масово във университетите се шири корупция, далавери и шуробаджанащина.

85

XXX

преди 2 години

Евала, Хайде сега разследайте и парите, които се дават за прием и изпити. Ако може да обърнете внимание и на това как спортисти взимат дипломи в други дисциплини!

84

Барбата

преди 2 години

Герджиков разби тотално Радев и показа какъв от Президент имаме необходимост: диалогичен, но и принципен, независим, но защитник на Конституцията и законите, личност около която всички се обединяват около Родината. Толкова лесно и в блиц го показа без да използва артилерия, въпреки опитите на Радев да го вкара в матрицата си за насаждане на омраза, противопоставяне, клиентелизъм и фалшиво удряне в гърдите. Успех

83

Анонимен

преди 2 години

България си има диктатор

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87Навремето съм ходил в студентски град, варненските общежития, във Велико Търново също.....аз не видях умници там, само разгонени тиинейджъри....:))) Да не говорим, че имах приятелка с цели 2 висши, дето като е взеха на работа, требваше да се учи в движение, тоест нищо не е научила......хахахаха :))) Много може да се приказва за образованието, но нема смисъл :))

81

На дебата

преди 2 години

Герджиков каза на пРезидента, че много уважава точността и организираността му, сигурно имаше предвид закъснението за концерта на Пласидо Доминго.

80

Тони

преди 2 години

Като знам кви капацитети са в това министерство.

79

Анонимен

преди 2 години

Тези университети са абсолютна пародия, няколко години загуба на време и пари, за да ти издадат бележка без никаква стойност в модерния свят. Дори не са заделили по няколко хиляди, за да си ремонтират разпадащите се сгради, потресаваща алчност.

78

Калеко Алеко

преди 2 години

След Турция и Украйна привика посланика ни да дава обяснения за думите на преЦедента. След като официалната позиция на България е че подкрепя суверенитета на Украйна и териториалната и цялост в международно признатите и гараници, нашият фигурант направи изявления, които са в разрез с позицията, критериите, принципите и ценностите на ЕС, към който уж приналежим и ние. От тълкованията му става ясно че всеки който побие байрак в пределите на нашата мила татковина ще стане собственик на държавата ни

77

Анонимен

преди 2 години

До ACDC Идеята, че ДС борело престъпността е абослютен виц. Ако става дума, ДС е ГЕНЕРАТОР на престъпност. Преди 89та, на ниво държава, а след 89та, институционална, чрез бившите ченгета. НЯМА далавера, схема или грабеж, в който да не са набъркани множество хора от ДС.

76

Анонимен

преди 2 години

Всеки честен човек от ГЕРБ и ДПС се срамува от Борисов и Пеевски. Тези, които са като тях, просто не са честни и почтени хора. Герджиков е за съжаление един от тях. Той на разчита на гласовете на Борисов и Пеевски, а не на нормалния избирател

75

Анонимен

преди 2 години

Ректорът на СУ е архикрадец, който години наред източва Алма матер, под благосклонния поглед на доскорошния министър Кр. Вълчев. Затова снощи подскачаше като бесен. Народът отдавна е казал - С каквито се събереш, такъв ще станеш. Крадецът Герджиков е при кардците от ГЕРБ!

74

Shark

преди 2 години

До ACDC А да се крадат евросредства никак не е отвратително и е много типично за страна членка на ЕС, така ли???

73

ACDC

преди 2 години

До Анонимен 77 Защо не попитате колко милиарда си раздадоха комунистите и ги изнесоха в западни банки? Нали всички сегашни олгиарси за започнали с парите на държавата, откраднати от хората на Рашков. Защо не попитате с какви пари са построени къщите на Рашков? Ще видим след изборите какви доказателства ще представи Рашков и колко осъдени ще има. Тогава ще говорим дали така се бори престъпност.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 "Аз немах и още немам нужда от висше за да работя, просто не исках" Гордеещш се с това, че си неграмотен (и не говоря за това дали можеш да четеш и пишеш). ТРАГЕДИЯ.

71

Анонимен

преди 2 години

78млн. за подобряване на битовата общодостъпна и социална среда в общежитията, че те за тези пари трябва нови общежития да построят.

70

На дебата

преди 2 години

Радев каза, че много уважавал интелигентните, сигурно тази проверка от МВР е имал в предвид

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 "Рашков показва как се бори престъпност." Дори ти не си вярваш на това, което си написал. :)

68

Анонимен

преди 2 години

Сигурно има свестни професори, но тоз Герджиков ни го промотираха от гърбавите - "най-известния българин на света", мислех че ще е Стоичков......хахахаха :))) Аз немах и още немам нужда от висше за да работя, просто не исках, ама като го гледам тоз левак, дето уж бил "интелектуалец", явно не съм пропуснал нищо :))))