187

Винету

преди 2 години

ДПС, Гроб и Херо Мустафа вън от България - мазният ректор *** "САЩ никога не се меси във делата на чужди държави..." егати продажника - президент-адвокат на САЩ не ми трябва втора Гърбава Пастирка!

186

мхм

преди 2 години

всички сме виждали студентските общежития, че са по-зле от затвор, а герб си трупа милиарди в джоба

185

до # 199

преди 2 години

Предполагсм,че все още можеш да четеш руски текст. *** в НБКМ, вземи в чит.5 Историята на Русия и ще се убедиш, че по времето на Петър I Русия е завладяла областите около Азовско и Черно море. Украйна не е била самостоятелна държава, нито е имала самодтоятелен флот и армия. По времето на Никита Хрушчов е направено разделянето на територията на СССР между съветските републики, което не е узаконено Та чак през 90-те години Украйна получи армия, е т.ч. флот, ВВС, сухопътни войски. Да говорим ли

184

Анонимен

преди 2 години

Ректорът е корумпе, зависимо от ДПС!

183

Анонимен

преди 2 години

Браво Рашков!

182

скоро

преди 2 години

ще тече проверка и на ДАМАДЖАНОВОТО мвр

181

ЬЬЬ

преди 2 години

Поредни опити на комунистическото мвр на радев и рашков да опорочат изборите за президент и да дадат още едно предимство за радев.Със становището си за украйна радев е против ЕС и всички други негови изявления по разни въпроси са само прикриване на истинската му същност.Та нали неговите съветници са бивши сътрудници на дс....и т.н.

180

Иван

преди 2 години

Елате на проверка във Варненския Свободен Универститет. Да видите чудо и приказ. Там може да си купиш диплома и за космонавт.

179

Македонеца

преди 2 години

Нека правят проверки,но точно преди изборите е малко долно,и то не от кой да е от най,най,най честния политик Бойко Рашков с доказани 19 имота,и то какви! По долен и корумпиран от тоя няма,докато беше шев на следствието се вихреше най голямата престъпност в България която няма аналог досега,разбира се не беше виновен само той,но беше в основата да се вихри безнаказано.Ако най умните и красиви нови политици от ПП го оставят дамаджаната за министър ще си вкарат огромен автогол...

178

Анонимен

преди 2 години

Явно и тук се раздават милиони авансово без да е свършена работа от нашата фирма )

177

Ирена Владева

преди 2 години

Дано да не се съсредоточат проверките само в софийските университети. Би следвало да се проверят всички подобни абсурдни 100 процентови плащания във всички университети в резултат на безумно сключени договори и проведени процедури по ЗОП!

176

Анонимен

преди 2 години

100% батак и там.

175

Мангъра

преди 2 години

До Един Българиночевидно и ти не знаеш какво е университетска автономия, понеже такава няма. Има академична, което също не ти е ясно какво е. Ама лай там, да има нещо да пишеш ...

174

баба мара

преди 2 години

имам впечатление от общежитие на ту в студ град нямам думи да опиша каквовидях на телефона си как може инженери да оставят стаята си в такова състояниеможе ли да имаш доверие на подобни инженери

173

Алоооо

преди 2 години

Що за полицейщина бее Рашкоооов, мек е ред олно червено !

172

Анонимен

преди 2 години

Имаше един Стати, ректор на УНСС, дето си построил хотел в Гърция с крадени кинти от ремонтите. Даже Боко му се беше разгневил и мрнъкаше на Братиньото. Ректорите до един са крадци, едни крадат повече, други по-малко, всеки колкото може. Герджика е топил ръце и крака в кацата с мед, не пропуснал и за мама да се погрижи.

171

Анонимен

преди 2 години

Комунистическата хунта се развихри. Лов на вещици в университета. Никой не е оцелял във власта, след като е посегне на висшите училища.

170

иво

преди 2 години

ТО , ИНАЧЕ , КАК ЧЕНГЕТА ЩЕ СЕ "ДОКОПАТ" ДО СТУДЕНТСКО ОБЩЕЖИТИЕ ? СМЕХ !

169

Анонимен

преди 2 години

Те университетите са хазаи на дискотеките. А с общесвени поръчки в българия и дете от детската градина знае че се краде.

168

Анонимен

преди 2 години

Разни професорчета ще ми стават президенти. Сега ще видят кон боб яде ри? На Рашков не му минават такива академични номера.