56

Анонимен

преди 2 години

Такива професори у нас вече с лопата да ги ринеш.А пък образованието ни на дъното.Що така ,бе професоре?

55

Анонимен

преди 2 години

Не я винете жената, просто е влюбена до уши в Бойко Борисов - брадясалия мургавелец.

54

Анонимен

преди 2 години

Комунистическата издънка Коларова е първа телячка на Тиквата, това е ясно. При това положение всички знаят точно какво ще каже. Няма смисъл от такива изтъркани плочи. Скоро ще трябва да си търси друг финансов спонсор тая , така че ще е интересно. Окавма и много като нея - социолози, политолози, всичколози, които бяха на хранилка при ГЕРБ да почнат да се ослушват и да припознаят друга партия

53

ПАРОДИЯ НА ДЕБАТ!!!!

преди 2 години

ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ!!! нищо ново! Не гласувайте! Те ще се самоизберат..... празна хазнанарода в миграциявисоки ценинизки доходикомунисти вечно на властсъдбата ни зависи от русия или турция

52

Анонимен

преди 2 години

На тази професорския труд явно й е на тема "Служа на господаря ББ". Тя освен да го хвалебства до висините и да плюе по всички други, за друго не я бива. И понеже гледам доста телевизии я канят, а тя е очеизвадно неприятна, сменям канала, когато я видя.

51

Анонимен

преди 2 години

До Когато Герджиков ... Изобщо какво си гледал, че редиш такива врели-некипели. Радев обясни достатъчно ясно кои хора са правили проект за нова Конституция, каза какво е залегнало като промяна в нея, каза също, че ще я внесе в НС когато има стабилно такова. Абе хора, наистина ли сте гледали дебата или си дрънкате колкото да не заспите?

50

Анонимен

преди 2 години

10% икономически ръст..на практика означава тук всеки ден да идват по 500 чужди фирми, а италианци, скандинавци и германци да се редят на опашка за квартири в България и да пълнят трудовите борси у нас :)))

49

gergana

преди 2 години

Радев знае много добре къде е Крим, но за разлика от Герджиков и много други, вкючително и пишешщи тук, познава историята, включително и най_новата и факта, че Елцин дде Крим на Украйна след като бе изпил бутилка водка и срещу обещанието Украйна да не влиза в Европейския съюз

48

Анонимен

преди 2 години

И двамата не стават.

47

Анонимен

преди 2 години

Радев снощи се ос..а до уши! Не беше в час нито за ковидкризата, нито за икономически мерки, излъга че учениците били по училищата, излъга, че под фуражката има нещо. Всички видяхме, че лъжата е в неговата природа.

46

Анонимен

преди 2 години

единственият, който можеше да излезе срещу радев, беше борисов. но той нямаше топки за това. и реши да се крие зад някакви полу-*** и пишман интелектуалци.

45

Анонимен

преди 2 години

естествено че нямаше желание за победа. наизустени клишета и от чорапа и от татко барба. целта беше да се покажат кой ще е по надупендрен на козяците и ще оставя херо баничарката да му бърка отзадзе с ръкавичката с която вече е минала доста хора. ПС: ицо крастата, битата карта за посланик в американистан. ама джендърчето да смени първо да е на една вълна със спецов и кокораната.

44

Анонимен

преди 2 години

Не е достатъчно да преведеш Аристотел,за да станеш президент.Трябват и много други качества и знания,които липсват на Герджиков.Но най-важното е самостоятелност в мисленето и поведението.

43

Анонимен

преди 2 години

Super debat na nivo radev besche s stil i majkar drugia si e kato student parvi kurs taka sa gerberite ot bkp isdidnali se s donosi 4engerlazi prof dr direktori vs donosnizi slugi na dc mvr po vreme na kapuza jivkov posle na dps gerb bsp vs bkp 4lenove sa bili tia mladite pak sa deza na komunjagi 4engeta s kupeni diplomi vseti ispiti po 4asni londonski uneverst.i 4asni u4ilischta v bg nekadarnizi prof. Dr bojadjii pojarnikari milizioneri tn takja kolariva e donosnik bkp zara gerb tn

42

Трогателно

преди 2 години

Чак в умиление да изпаднеш. Какъв икономически "ръст", помпан с европейски пари - и те предимно злоупотребени от гробарски приближени фирми? А после госпожата невъзмутимо приписва на Радев пълния провал на герберастията в икономическите мерки за справянето с първата година на "пландемията". Аферим, бабо, машалла, да цитирам не на място класика. И тя като мутропожарникаря щом няма какво да каже, минава на смайваща наглост.

41

Когато Герджиков

преди 2 години

каза, че президента трябва да отстоява Конституцията Радев само изхъмка. Когато го пита да покаже какво е писал в прословутата си Конституция - Радев го прати в парламента и въобще отказа да сподели кави са му намеренията.

40

Анонимен

преди 2 години

Като я видя че е гост тази функционерка, просто няма смисъл да се гледа предаването.

39

Дивак

преди 2 години

Кога България е имала годишен икономически ръст от 9,9%? И тази Румяна не знам каква си бръщолеви глупости. Не харесвам нито Радев, нито Герджиков, но още по-малко харесвам изтъпанчили се по медиите празноглави кукундрели, които хал хабер си нямат от факти.

38

съвет

преди 2 години

До Диана , бегай да събудиш калекото, че нещо се успал тъдява. Не си ври д-то където се мерят п-шки.

37

Диана

преди 2 години

Виждам, че радините *** са се активирали.Давайте покяжете колко сте глупави.