76

Анонимен

преди 2 години

Не знам какъв политолог е госпожата , но явно нищо не разбира от икономика . След прочитането на първите няколко реда ми стана ясно , че статията няма смисъл да се чете .

75

Анонимен

преди 2 години

А тази на заплата от руското посолство ли е?Активираха всички руски агенти.

74

Анонимен

преди 2 години

Уверено вървим към нова национална катастрофа под "мъдрото" ръководство на пpocтия Фигурант.

73

Анонимен

преди 2 години

Радев трябваше да попита СУ на кое място в света се намира. С купуването на дипломи. Гей скандали в СУ.

72

Истина

преди 2 години

Гкедай болния си съпруг да не се загуби отново и от политиката далеко защото не ти е ясна С брътвежите си показваш че дипломата ти е харизана и друго яко те одарил в главата Не ставаш за нищо освен слугиня на Банкяра

71

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за Герджиков,получаваш Ердоган.

70

SS

преди 2 години

да де, ама мнението и брътвежите на таа добре платена от ГЕРБ "професорка"-тарикат-интересчийка (меко казано) изобщо не са меродавни. Будещето ще го покаже (съвсем скоричко)

69

Анонимен

преди 2 години

Тази "професия" не я разбирам. Каква полза и за кого?

68

House M.D.

преди 2 години

Quosque tandem abuterae, Rumka, patentia nostra!!! - ето това трябваше да каже професорът, но явно се страхува, и с основание, че неговият опонент не е достатъчно интелигентен.

67

Проданов бе

преди 2 години

Има ли значение кой контролира вота в Турция, след като тяка или иначе гласуват за ДПС? Кой гледа зъбите на харизан кон... Що се отнася до Коларова, тя се изявява повече като пиар на Борисов, а не като обективен политически анализатор.

66

Герджиков

преди 2 години

попита Радев нужно ли е да променя Конституцията щом така или иначе не я спазва. хахах

65

Анонимен

преди 2 години

Мнението на Коларова е мнението на провалилия се бивш президент Плевнелиев. А той е пуделът на Борисов. Така, че правете си изводите!

64

Анонимен

преди 2 години

не се хабете да словоблудствате анти Радев, първо тук ви четат и а няма до 1000 човека и второ самия дебат е имал твърде малка гледаемост.

63

Анонимен

преди 2 години

Радев говореше само лъжи.

62

Дивак

преди 2 години

И тази Румяна щъркела я кълве. Изкара ни, че сме били "азиатски тигър" при предишното управление. Някой забеляза ли го?

61

gergana

преди 2 години

"Важният въпрос, който трябва да се зададе на Радев, е защо в резултат на неговото управление икономическият ръст на България се е сринал от 9,9% на 0,4%."Едно малко уточнение госпожо, Радев не управлява икономиката!България не е президентска република и президента не взима икономически решения, не управлява бюджета и т.н. За спада в икономиката заслугата е на "великия" политик ББ и неговите министри!

60

до Като се разправях

преди 2 години

относно кутията на разбития Миг , повярвай ако можеха някоя от страните да я разчетат така както беше повредена щяха да го направят. Само че за жалост чаркалаци за кутии има само в Раша.

59

До Когато Герджиков

преди 2 години

"Моят проект е на голям екип от хора, част от академичната общност в СУ също участва. Мога да ви успокоя, че в него няма плашещи постановки за демокрацията. Той разширява гражданските права - дава достъп до конституционно правосъдие, да участват в законодателния процес, разширяване на ролята и правомощията на местната власт и разбира се съдебна реформа" "Нямаше как да го внеса досега. Очаквам създаването на устойчиво парламентарно мнозинство и ще го внеса там, където трябва", уточни Радев.

58

Радев каза

преди 2 години

че няма никакъв контрол върху служебното си правителство и държавата е на свободно падане. Всеки си прави каквото си иска. Оправда се естествено с международното положение и чекмеджето на Бойко , слава богу не са захвана с розовия презерватив иначе излагацията щеше да е пълна. Герджиков го помоли да слезе от облаците на земята. Общо взето класическата "Приказка за стълбата".

57

банда разбойници

преди 2 години

мафиотска държава! Който е луд нека да гласува...