42

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да добавите и полумъртво кученце в ръцето на детето, на което сте платили да позира за обичайната пропагандна снимка.

41

Анонимен

преди 2 години

Дойчето, мокрите ви сънища за широко отворените врати няма да ви се сбъднат и сега. Време е да потънете отново в забвение.

40

Анонимен

преди 2 години

До до 40---- Големи сме били това е все едно да си направиш държава до САЩ.

39

до 40

преди 2 години

Основали сме си държава на територията на Източната Римска империя. Не е необходимо да даваш обяснения на клоуна. На момчето му се плаща да работи за внедряването на вражески елементи на наша територия.

38

Анонимен

преди 2 години

Такива не трябва да имат място в Европа, докато не се цивилизоват иначе рискуваме да изпаднем като тях.

37

Анонимен

преди 2 години

пише "Дойче Веле".

36

До Талибаните

преди 2 години

И откъде точно сме избягали ние, българите бе, сладур? Дай ми малко повече исторически факти, че даже официалните историци не могат да ни проследят произхода! Да не говорим, че не сме бягали от страх, че ще ни убият, иначе нямаше да можем да превземаме територии и да основем държава.

35

Талибаните

преди 2 години

До Анонимен 33 - Какво чакаш в Европа бе приятел... Само ти ли не разбра, че от 20 века насам, всеки слаб бяга от Азия, за да не го утрепат. С какво ние българите и всички останали племена избягали от Азия сме по-различни от афганистанците бягащи от същото място, по същите причини? Европа е задния двор на Азия от 20 века насам.

34

Анонимен

преди 2 години

И тука сме виждали голяма мизерия, обаче никога не сме използвали децата си като стока. Такива оправдания че били принудени да си продават децата няма да предизвикат никакво съчувствие, а още по-голяма омраза към чал мите. Време е да зарежете темата с Афганистан, защото тук няма да ви мине номера с бежанците. Такива хора не искаме тук.

33

Талибаните

преди 2 години

Кво развитие, кви пет лева... Ако, в близките 50 години, демокрациятра не падне, човешката цивилизация ще остане само на кино лента. Пълна *** сме всички.

32

Анонимен

преди 2 години

Нещо невероятно да продават децата си докато могат с тях,с тяхна помощ да организират семейно развитие понеж те като по-млади с вижданията на новите поколения с нови представи за развитието в различни области независимо от различните ограничения наложени им там на место то света се развива и винаги едните догонват другите,а в някой случаи последните стават първи понеже са си взели поуки за своето развитие за да не изостават от другите и да са на ниво за да не им тегне наложените им предубеждения

31

Глас от изток

преди 2 години

Те и тука някои продават децата си отдавна. А интересно афганите от къде имат пари за да се придвижват от там към зап. Европа? Нали са бедни и нямат пари. Лъжат, всеки ви лъже.

30

Анонимен

преди 2 години

Е те се предадоха за един ден, сега ревели и продавали, ми не ми е мъчно, да се научат да се опряват сами!!!! и в Европа НЕ ги чакаме

29

Теди

преди 2 години

Нищо смъртта е за всички поравно няма богати и бедни там

28

SS

преди 2 години

В някой части на Азия и Африка все още съществува подобна практика ! Едно е ,че жените се купуват ,на други места дълговете се плащат с деца !

27

Анонимен

преди 2 години

До 30 и да пишеш тук никой няма да ти помогне...Пиши до висши инстанции жалби

26

Анонимен

преди 2 години

Голям праз ,голяма новина има по 5..6 и повече деца

25

Анонимен

преди 2 години

До Amr bil maruf...Абе....ти...добре ли си...явно не си...отивай там и си живей живота...неадекватният...

24

Amr bil maruf

преди 2 години

Брей, колко по-лошо стана под талибаните. А преди тях 20 години под американците, беше Земен рай. Само, че в Ракка под шериата като излезе нравствената полиция на пазара и проверява. Защо са толкова плодовете, дай да видя кантара, да не лъжеш в мерките, защо не си обявил цените? Ей, такива простички въпроси ти ги задава един брат с калашник на рамо. Да ви кажа, рядко имаше спекуланти и обирджии, за сериозни престъпници имаше моментален съд на площада.

23

Войвода

преди 2 години

На вниманието на всички фенове на исляма и шариата: това е действителността във ВСИЧКИ без изключение ислямски държави. В момента в Германия съдят саудитски принцеси, които са отишли в Германия с РОБИНИТЕ си от Филипините.