31

do 24

преди 2 години

Бирата води до подагра, бирата повишава концентрацията на пикочна киселина в организма, което води до болки и деформации в ставите. Аз спрях бирата отдавна, в момента наблягам на узо, метакса и червено вино, по възможност чилийско.

30

австралиец

преди 2 години

ами кат не може д пиете се наливате като америнците с бира айде сега бирта правела дълголетие -аз знам в БГ с ракия и вино хора си живеет до 110г-тая явно не са и ударили 1,2,3та доза ваксина

29

Анонимен

преди 2 години

Така си и знаех! Обаче напоследък си помислих, че тайната на дълголетието е във ваксините. С инфото за бирата ми върнахте вярата в живота.

28

До 27

преди 2 години

Ами той е бил инженер там,така че не е бил някой бачкатор на доменна помощ.

27

До Хайде

преди 2 години

Ти помниш дядо ти,пък аз помня един колега,който умря от цироза на 37 години. Остави две сирачета. Такива като дядо ти са един на 100 хиляди.

26

до 20

преди 2 години

От алкохола е било, не от дишането на гадориите в Кремиковци. Бъди сигурен.

25

Лозьо Панов

преди 2 години

До АнонименХАХАХАХ

24

Хайде, хайде

преди 2 години

Дядо, на село така ще го запомня. Става сутрин в 5:00 да оправи на животните, в 6:00 слагаше една бутилка ракия един литър на мивката в двора и почваше да тъче по градината и овошките. Колкото пъти мине край бутилката си пийваше по глътка. До вечерта ракията я нямаше. За вечеря към 7 вечерта си удряше кило вино и хайде в леглото. На 92 почина и то защото счупи тазобедрена става и се залежа.

23

Анонимен

преди 2 години

Бирата е едно от най-вредните неща за организма. Тая е пила само по едно кенче на ден,а и явно е много здрава .Но такива организми са голяма рядкост. И аз познавам една бабка на 95 години,която яде прокиснали манджи,но това не означава,че ако всички ги ядат ще са здрави като нея.

22

Кармен Златарева

преди 2 години

Някой нещо да каже за триглицеридите в тази напитка и колко вредни са те? Ще пие бира всеки ден редовно и най късно след три години ще трябва да си подменя черния дроб!!!

21

Асан

преди 2 години

Бира и суджук или джолан

20

Дедо

преди 2 години

Да каже и колко и платиха от бирената компания за таз реклама. От както свят светува хората търсят всевъзможни поводи да оправдаят алкохолизма си а производителите на алкохол се възползват от слабостта им.

19

До Не се шегувам

преди 2 години

И аз не се шегувам-преди 5 години лежах в гастроентерологията на"Исул".И до мен имаше един,който бил бачкал в Кремиковци и каза,че всеки ден пиел поне по половин литър алкохол. Това в продължение на 25 години. Нямал никакви проблеми. Но черният му дроб се беше скапал и умря на 50 години.

18

Те

преди 2 години

Наздраве!!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Значи ще живея 200г. поне

16

Не се шегувам

преди 2 години

Значи, в последните 15 години работя от дома си. Специфична ми е работата. Но нямам ден без 5 литра бира. Разбира се, това е за 12 часа. След 20:00 пия и по една-две ракийки. Само-експериментирал съм се за алкохолна зависимост, седмица без грам алкохол и нямам проблем. Та, бирата не е точно алкохолно питие. Друг е въпросът с метаболизмоста на организма.

15

Виц

преди 2 години

Купил си един бира. Нещо му се сторило странно и я пратил за изследване в лаборатория. След една седмица дошъл резултата: "Не се притеснявайте КОНЯ ви е здрав!" - Та това е моето мнение за прехвалената ви бира... Конска п.и.к.н.я

14

Химика до 8

преди 2 години

Че в коя точно бира на планетата ни няма С2Н5ОН ?! Като почнете да превъзнасяте така ставате отегчителни.

13

130 кг. бираджия

преди 2 години

По едно кенче на ден ли ?! Че аз вече съм на 921 години.

12

Анонимен

преди 2 години

Това реклама ли е ? Производителите на твърд алкохол току виж ви подпукали.