27

АНОНИМЕН

преди 2 години

Децата ще ги върнат, за да оправдаят парите за тестовете!

26

Анонимен

преди 2 години

Вече е дошло времето да се обединим родители с учители! Може да се инициират сдружения, в които на добра воля или с дарения пенсионирани учители, групи от родители и всеки, който иска детето му да НЕ Е ЧАСТ от този ТЕАТЪР, да продължим НОРМАЛНОТО образование на децата ни!!! Хора, това няма да спре!!! Тепърва започва!

25

Възмутен

преди 2 години

Децата няма да се върнат на училище, защото няма да позволят броя на заразените да падне под тяхната цифра.Къде остана ротационният принцип, за който масово се тръбеше в началото на учебната година.

24

Анонимен

преди 2 години

Ще си бъркат в носа за да влязат в час. Голям капацитет е двойника на Фаучи

23

Анонимен

преди 2 години

Хора, защо позволихме такива подобия на човешки същества да ни управляват?

22

Анонимен

преди 2 години

Не знам, ама си накупих Lego Creator Expert за 2000лв. днеска на Черния петък. Като е вирус, да си строим с детето на вилата.

21

Demonaz

преди 2 години

Комунисти побъркахте децата. По-добре си седят в тях и това е. То се видя,че най-добре затворени училища и отворен бизнес.

20

Анонимен

преди 2 години

Фашисти. Побъркаха децата. На въпроса децата, защо играят навън в студа и под дъжда, този отговори само глупости. Защо той не излезе в този студ и дъжд да спортува навън?

19

Анонимен

преди 2 години

Не вижда ли, че никой не го иска! Да освобождава столчето на друг!

18

Анонимен

преди 2 години

Гестаповец! На интервюто само шикалкавеше и не даде никакъв конкретен отговор на зададените му въпроси. Вместо да пуснат децата на ротационен принцип те ги побъркват. Моето дете тотално изгуби желание да учи.

17

varna

преди 2 години

Явно ще страдат по-големите градове, защото се правят повече тестове.Децата ни минаха на задочно обучение. Поне дайте част от делегирания бюджет на децата или родителите.

16

АНОНИМЕН

преди 2 години

Такова лапане, ама ЛАПАНЕ, пада от тези тестове, че ни е бедна фантазията.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14за съжаление прав си. До зината ваканция ще я избутат някак "на парче" - ще има тестове, няма да има, има, ама закъснели доставките, ще има, ама не от тези, а от другите, някои училища ще се направят на велики и ще си платят тествоете, след това ще видят че няма да могат да продължат така. И накрая за големите ще бъде със сертификат - 2 или 3 дневен или ваксиниране. Накрая и за малките ще се окаже, че сегашните са ненаджеждни и по-добре от по-скъпите.

14

Резултати

преди 2 години

тествани 38 000 деца - положителни 5 броя, не проценти, а от тези фалшиви тествое даже едва ли са и положителни. Питайте истински математици да ви кажат че не е там проблема. Пускайте децата на училище без глупавите тестове.

13

Анонимен

преди 2 години

Истината винаги излиза наяве! Всичките приказки от рода: " Децата ще са присъствено", "Последните, които ще затворим са училищата", ВСИЧКО издиша... Ето я ИСТИНАТА: дискотеки и молове - отворени, децата - вкъщи! Има ли някой, който да вярва на поредните им лъжи??? Това, което ще се случи, според мен, е да въведат зеления сертификат за големите ученици след Нова година с обяснението, че те "могат да се faksинират"... Дано да не съм прав!

12

голЕм ученик

преди 2 години

Докато цъфнат минзухарите, ще "спадне" ли "заболеваемостта"?!

11

Анонимен

преди 2 години

Дреме му на рОшко-бухалката на мафиоза Радев за някакви си 25 хилки. Тук става въпрос за милиони кражбА.

10

Анонимен

преди 2 години

Tой е академик, колкото аз съм марсианец, нали вируса е един и за него се тества, за да се открие! Какво значение имат тестовете за малки или големи ученици, когато вируса е един и същ? Малко мозък трябва но навреме! Пак някаква сделка има 100 на 100!

9

Случаен

преди 2 години

СЗО каза в никакъв случай да не се затварят училищата, но ние отново си правим друго... Това е престъпление срещу децата и точно този човек би трябвало да го разбира

8

Случаен

преди 2 години

Веднага пуснете децата на училище мръсни фашйсти такива!