47

S

преди 2 години

Защо не сте го организирали по-отрано това, г-н Денков? Там сте от половин година и знаете, че ще има вълна, защото е умишлено предизвикана, но това е друга тема. Сега докато си чакате доставките с комисионните щ свърши учебната година. Но ние си ви знаем. Намерили смд си частни учители и ще си образосам децата сами. Българинът знае как да се оправи сам! Западняците да му мислят, там са послушковци!

46

Анонимен

преди 2 години

Най-после едно правилно решение, а не да мъчат децата с разни тестове!!! Да учат онлайн засега!

45

Държава Цингаманга

преди 2 години

Мизерна държава, мизерни управници и народ живеещ мизерно.

44

Анонимен

преди 2 години

Министре де намерите фирми за тестове с капитал 300 лв .))които отгоре избягали )

43

АРЕСТ ЗА МИНИСТЪРА

преди 2 години

След включване на видео терора пред екрана се формира мощно черно чумно обемно терористично РАДИОАКТИВНО ПОЛЕ>>>Снимано е вкл от компютъра на учителката..Допустим престой в такова черно чумно поле до 20 секунди ..НАд 30 секунди ЖЕРТВИТЕ ПОЛУЧИХМЕ Трайно пресканиращи увреждания вкл на ОЧИ ,глави,сърца,полови органи и ГЛАВЕН МОЗЪК>УВрежданията се лекуват чрез къпане веднага след завръщане у дома вкл с добавка на ХУМА и кисело мляко за масаж на глава и тяло.

42

JJIvanov warnings

преди 2 години

STOP Anti BUlgarian Children ON LINE Black death video TERROR>.ОБсебени от масови убиици на власт в София са увредили тежко ТРУДНО ЛЕЧИМО ВСИЧКИ БЪлгарски ДЕЦА И МЛАДЕЖИ>Терористите ползват подставени на власт в МОН вкл временни МИНИТЪРЧЕТА като ТОЗИ.ПО време на тестове днес БЯХМЕ ПОРАзени от черно умно тежко терористично облъчване от ЛАПТОП на ученик от четвърти клас.УЧеника цяла седмица уврежда тежко работно помещение след включване на он лаин програма.Уврежданията по ученика са ТЕЖКИ.

41

Анонимен

преди 2 години

Недай Боже заболесвоемостта да падне, преди биг фарма да се е изказала. Никакви природни лениа-шарлатани. Савмо природата в капсули.

40

Анонимен

преди 2 години

Условията за частните и държавни училища трябва да са еднакви, министър Денков, не делете децата или си подавайте оставката!!!

39

Pet

преди 2 години

Затваряне на бизнеси, погубване и на малкото останало от икономиките, и най-важно- образованието е навряно в най-тъмния ъгъл на човечеството. Целта на поредната сътворена световна криза - остават само елитни икономики и стабилни общества, които развиват тези икономики, а такива като нас- остават черноработници без право на самостоятелност , евтина работна ръка, много ниско заплащане, широки пазари за лоши продукти, произведени от други черноработници по света, Елит - това е бъдещето

38

Анонимен

преди 2 години

Защо се оставя възможност само за частните училища да са присъствено, а другите-не, това е дискриминация?!! Или всички присъствено или всички онлайн, няма да делите деца според финансови възможности на родители!! Когато заболеваемостта спадне, тогава и частните училища да преминат присъствено, както е за държавните!!

37

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм съгласна детето ми да си бърка с пръчка в носа та дори и само. Ако ще има тестове те да са еднакви за всички. Иначе ще си седи вкъщи и без това се справяме добре с онлайна. А относно ваксините е въпрас на личен избор, но за сега моето дете е 11 г и няма да го ваксинирам м.

36

Анонимен

преди 2 години

Не щат тестове, а? Малките няма кой да ги гледа вкъщи и безотговорните родители без скрупули се съгласиха, за да им е по-лесно, ама големите яко се опънаха, а?

35

еее

преди 2 години

Един пореден слаб министър на образованието, който затвори дацата в къщи, превърна ги в килийни ученици, разсипва образованието на всички учащи-ученици, студенти и т.н.

34

Анонимен

преди 2 години

Хора, ваксинирани или неваксинирани, трябва да се обединим ЗАРАДИ ДЕЦАТА НИ!!! Да спрем театралните постановки в българските училища!!! Оставка Денков!

33

По тази логика

преди 2 години

Защо ДЕЦАТА не учиха цяло ЛЯТО точно лятото няма епидемия

32

Анонимен

преди 2 години

Тоз бухал какво се е ококорил? На всички ни е ясно, че пак с учениците се отчитате и си измивате мръсните ръце, понеже други мерки у нас не могат да се вземат - ще ви разстрелят бизнесите. Още Боко ви откри, че с училищата е най-евтино отчитането на мерки пред световните шефове - хем нищо не ви струва, хем пък пестите откъм отопление и друга поддръжка на сградите. Отдавна е ясно, че всичкият цирк, свръзан с ковида, няма нищо общо със стремеж за опазване на човешкото здраве - локдауни, инжекции.

31

То вече СПАДА

преди 2 години

Кривите се пречупиха. Каква се чака да ги пуска всички деца големи и малки да не се мотаят по моловете.

30

Гиб Мелсън

преди 2 години

С това електронно не мога да разбера кой кого учи, учениците учителите или обратното. Вчера сина ми обясняваше с картинки и инструкции на учителката си по български как да праща материали в тиймс. Горката женица към 60 години вече втора година не знае как да борави с платформата, която всички ползват -тиймс. Праща на месинджър тестове на една ученичка а тя препраща на останалите. Та се наложи вчера сина ми да й праща скрийн шотове и да й обяснява как да го прави. А миналата година по физика

29

Анонимен

преди 2 години

Нека някой, който юридически ги разбира нещата за сдруженията, да пише тук, моля!

28

АНОНИМЕН

преди 2 години

До анонимен 28: 100% подкрепям!