124

ББ

преди 2 години

До До 145"радевата зима"заложена от мафията през цените на тока,през раздадените милиарди авансово,през посредниците,налагащи ни административни рестрикции...се разпада...хоратавиждат,че ги рекетирате и манипулирате,ще платим цената...и ще ни излезе ..по-евтино от доган-борисов-пеевски грабежи..."виденовата" пак по този сценарии я създадоха доган и костов...не сме слепи...и ги презираме за грабежа...ще създадем блага...и ще живеем в просперираща България...а мафията дпс-гроб...строги присъди..

123

Сатира

преди 2 години

Дебата беше между един интелигентен човек на науката, и надменен егоцентрик, изпълнен със неприязън.

122

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли сега защо е важно да има дебати? Ако този дебат се беше провел преди 1 месец, резултатите на първия тур щяха да са много по-различни, както и нагласите на избирателите.

121

До хазартния

преди 2 години

Ице *** в парламента поне нема да имаш хемороиди!!!! Нали!!!!!! Е ще има полза хазарта ще се предпази!!!! Ама пази коленцата!

120

Анонимен

преди 2 години

С кой Генерал, щот и Бочката е генерал.

119

Ицо хазарта

преди 2 години

По добре с генерала !Другият е ала бала !

118

LIVERPOOL CHAMPION

преди 2 години

Не искам обръчи от чекмеджетаИ в тях черни фереджета

117

Анонимен

преди 2 години

Абе не знам точно ама ни трябва Президент като Путин, демек от ДС (тяхното КГБ), който поне 20г да ни управлява.За най сериозен кандидат считам таткото на Кирчо - ПП, поне така ще се получи така желаната "симбиоза".

116

До 141

преди 2 години

Социолозите не са изненадани. Защо познаха резултатите за президентските избори, а уж не познаха резултатите за парламентарните. Никой не е изненадан. Щом познаха с точност резултата за едните избори как объркаха всички агенции резултата за парламентарните? Не може всички да са сгрешили. Измамиха народа. Смениха вота. Ще го разберете по трудния начин.

115

Я, па Я

преди 2 години

Не, че нещо, но ... Радев не водеше дебат с Герджиков а с Борисов, та се наложи няколко пъти Герджиков да му напомня, че Борисов не участва в дебата и не е кандидат за президент. Но комплекса и фиксациата на Радев са патологични и до последно си повтаряше опорките за Борисов. Жалка картинка, трябва да си доста изкукал да гласуваш за човек готов да разпали еднически конфликт и война само и само да си запази поста. В пъти е по добре за Герджиков, нямаме нужда и то кървища само това ни остава ...

114

Анонимен

преди 2 години

Радев доказа за пореден път, че дори и след 5 години не е дорасъл за президент ! Той не е разбрал, че призванието на един Президент и да обединява не само поданиците си които му харесват, а всички - и работника, и служителя и гражданина, и селянина, и турчина, и рома, и евреина, и арменеца, и пиятия, и побойника, и крадеца, и затворника,...всички те като български граждани и като токива са негови поданици, а той е техния Президент !

113

До 145

преди 2 години

Умните и образованите избягаха още когато не бяха отворени границите. Бягаха с риск за черен печат на паспорта. Масово започнаха да се изнасят след трите фалита на България от БСП. БСП фалираха 3пъти Б-я. Схемата им беше банкови пирамиди, приватизация, кредитни милионери. Един щ.д.стигна 3 000 лева. Когато стана възможно да се пътува само с л.карта в ЕС се изнесоха още хора. Виденовата гладна зима ще ви се види Рай пред Радевата гладна зима. Много наивници ще тракат със зъби от студ.

112

Я, па Я

преди 2 години

Герджиков беше класи над Радев. Прединяколко дни Герджиков каза, че не чете чужди мисли и никой не му пише речите. Имаше предвид това, че Радев два лафа не може да обели по сложни теми ако не са му написали какво да каже или не проиграл и отрепетирал. Отделно обясни как с колегите си правили разбор и това му била силата. Все едно в политиката и дипломацията и управлението на страната някой ще му даде втори шанс. Нещата се случват тук и сега, ако грешиш плащат всички, няма разбор ...

111

ББ

преди 2 години

До Сата НАТОумните и образованите...бяха прогонени от домовете им ..севде...и сега гласуват от чужбина...ама не за дпс.гроб...в неделя ще ви разкатаем...дпс-гроб срещу България...мафията обслужваща интересите на султано...няма да ни назначат президента...Румеин Радев е Президента на България...Братя масово за България...или мафията ще ви назначи!маАй мисуси севде...ще остарееш в затвора...споко!

110

Анонимен

преди 2 години

И двамата бяха много зле. Най-добрият за мен досега беше Първанката, не случайно изкара два мандата.

109

Анонимен

преди 2 години

През последнатагодина и половина професорите ни докараха до това дередже. Време е за действия, ане за умуване.

108

Анонимен

преди 2 години

То пък Герджика каза нещо повече от щампи и клишета! Дори по-зле - опорките на Боко.

107

Анонимен

преди 2 години

Както ПП изненадаха социолозите, така и Чорапа ще остане изненадан от загубата си в неделя.

106

Военните-много умни

преди 2 години

Когато Господ раздавал ум и разум на Земята военните били на учение и ги пропуснал.Очевидно и Радев е бил на учение, защото говори трудно с щампи и клишета, без ясна мисъл и логически обоснована теза, употребява неправилни езикови форми като оценям и преценям, отпреде, отзаде и т.н. За жалост в момента имаме най-некомпетентният досега български президент.

105

Ха-ха-ха!

преди 2 години

Розовите чорапи ли да обуем?