28

как ще вярваш бе, Ов

преди 2 години

Как ще вярваш в спонтанните протести бе, Овчаров! Нали си бил доностик на ДС, разбираш ги тия работи, знаеш как стават.

27

Анонимен

преди 2 години

Защо не си останеш просто един уважаван професор? Не е нужно да се цапаш с политика.....Много ниско ниво, Професоре!

26

Петков

преди 2 години

Овчаров, май забрави ,че беше в инициативният комитет за президент на Георги Първанов? Ветропоказател си, обръщаш си задните части към този който ти пълни сметките. Това те интересува , смешен псевдоархеолог.

25

Турчин

преди 2 години

"Спонтанни протести" организирани от "зеления чорап" и хрътките от бившата Държавна сигурност,които са на хранилка при чорапа. Овчаров(Чобанов) ,няма значение и ти си един от тези които от десетилетия си на хранилка в Държавна сигурност. За това въобще не се изказвай за неща за които не ти стига акъла. Тези *** и през 1989 година протестираха пред Турското посолство но само след 3 месеца се втурнаха да правят търговия с Турция.Измерете си възможностите за да не би сред София да марширува...

24

Ник

преди 2 години

Спонтанни друг път....Няма такова животно. На някой му подпари под краката. Но да заплашваш турски посланник.....ейййй много глупав трябва да си......

23

Край

преди 2 години

Странно да си канадски гражданин и министър е ОК а да си турски гражданин и да гласуваш не е ?!?

22

Анонимен

преди 2 години

Е то това за вярване ли, е ако този човек е професор и вярва в това значи е най найвният професор на света.Нищо спонтанно няма в България и няма и да има.Балаженни са вярвуещите.

21

Анонимен

преди 2 години

Хаха, пълни глупости. Протестите започнаха да се организират още преди Рашков да беше казал каквото и да е било. По точно заради изказването и действията на ДПС след кървите избори !!!Явно им е нужно на ГЕРБерастите пак да измият ръцете и да се правят на невинни. Истината е че гЕРБ и Борисов поръчаха на Ердоган и ДПС подкрепа !!!

20

Анонимен

преди 2 години

Овчаров, са припомним, е в т. нар. инициативен комитет издигнал гербаджийското ректорче Герджиков. Така че този набеден археолог отдавна се е продал на шайкаджиите. Не съм и очаквал да каже нещо друго, освен да запее в общия гербаджийско- депесарски хор

19

ГЕРБ

преди 2 години

Радев раздели хората сега ще ни вкара във война с Турция.т.Този ***...т трябва да бъде незабавно разтрелян

18

Анонимен

преди 2 години

И аз така.

17

Анонимен

преди 2 години

Баш боса на иманярите в България. Овчаров държи бизнеса с антики в България.

16

Анонимен

преди 2 години

"По думите му всяка партия трябва да отговаря на въпроса какво е отношението ѝ към Северна Македония." - Боли *** дедовия, какво им е отношениието. Само на това си водят популизма вече! Искам по-високи зпалати, искам стабилен банков сектор, искам осъдени за корупция и здравеопазване ... И го искам, защото ЗНАМ, че може д аго има.

15

Анонимен

преди 2 години

Чорапът постави основите на разединението в България. Прецака всички и всичко в България с юмручето си и пpocтотията с която е закърмен.

14

Фют

преди 2 години

Спонтанен протест след проверка на прокуратура в държавна институция и подкрепа от ЧУЖДА държава със техен закон..... Вярвам на 200% и пия белина като .....

13

Анонимен

преди 2 години

Спонтанен протест, организиран от МВР.

12

Анонимен

преди 2 години

Много тьп народ има и им дай кюлчета, чекмеджета, чалга и се навеждат веднага на поредния спасител пуснат от руските кукловоди.

11

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно прав. Фигуранта най много искаше машини а червените *** нон стоп повтарят ГЕРБ и ДПС като папагали все едно не помним кой винаги се е целувал с ДПС.

10

Електра

преди 2 години

Не сме дорасли като народ за Презедент като Професор Герджиков, *** си заслужават каиша на диктатора Крадефф. Трябва да ни е ясно, че Балотажа е свирен мач в полза на Крадеф, само масово гласуване може да го спре . Не случайно той, тръгна като Мадуро с фалшификации, чрез машинния вот. Слави, Ристю и Г.нома, Мая и Капона, са марионетки, като Кирчо и Кокорчо, в ръцете на чорапа, с помощта на 80 процента от дебилният ни народ...

9

Анонимен

преди 2 години

Професоре и ти си плю на авторитета, който гради с години и съсипа за минути. Не вярвам, не мога да кажа ... нещо много несигурно и бягане да се заеме и отстоява позиция. Сигурно и в чекмеджетата не вярва и в Мата Хари и в кюлчетата?! А в какво вярваш и можеш да кажеш, професоре? Всички ли стават толкова безгръбначни, когато отстояват позиция на хунтата герб-дпс. Много паднахте в очите на хората, професоре!