57

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКоя е тази фашистка партия в ПП?

56

Ямболски цървул

преди 2 години

Коментар 56...2000 г.Бях на 19 имам турски браконери заловени.С граничар не си прави майтап.

55

Анонимен

преди 2 години

Преди време, дори посланичката на щатите забрани шествията на тази партия, чийто идол е генерал Луков и фашистката партия "Съюз на българските национални легиони", а сега искате да управляват? ПП, не се съюзявайте с нацисти!

54

Анонимен

преди 2 години

Смях, смях. Кандидата на Бyци много се изложи на дебата. През цялото време се опиратираше на опорките на ГPOБ. А ни лъжеше, че не е техен кандидат! Жалък джeндъp.

53

Бедняк

преди 2 години

за 67. Аз бих се наредил под твоето знаме ако ти ми дефинираш какво в условията на България "ултра нацистка и фашистка"! Просто искам да знам за да определям кой може да мие политически партньор и кой противник. Бих ти благодарил предварително ако можеш да се конкретизираш.

52

Анонимен

преди 2 години

Едната от фашистките партии, която се е обединила с ПП, пробутва нациста генерал Луков, като свой идол, защо не изключите поне тази фашистка партия от коалицията си?

51

Ямболски цървул

преди 2 години

Вие не разбрахте ли,че Възраждане иска да възроди България?....Няма.*** си е тъпо... Каквото му казва телевизора,това е.То не може да мисли самостоятелно .

50

Анонимен

преди 2 години

Има две ултра нацистко-фашистки партии в коалицията на ПП , извадете ги, ще донесат много нещастия и сълзи на хората!

49

Мустафа Бир Фишек

преди 2 години

Абе в тая партия няма един с българско име! Иначе не са етническа партия! Въобще...

48

Киро Рамбото

преди 2 години

На следващите избори гласувайте за ГЕРБ.

47

Ангел Кънчев

преди 2 години

На следващите избори пак не гласувайте и дпс ще са втори!

46

Леша

преди 2 години

Кой е гласувал за индиеца и рома? Измама с машините.

45

Анонимен

преди 2 години

До !!!Нещастията дойдоха в България с идването на ББ и ЦЦ на власт, а не от ДПС или от друга стара партия, както ги наричате партии на "статуквото" , са направили нещо лошо на хората, новата коалиция ПП не е ляво-центристка, както те сами се назовават, а е чисто ултра нацистка и фашистка, даже и Цецо,Москов са си там, много лошо копие на ГЕРБ. Махнете нацистите от ПП!

44

мдамммммм....

преди 2 години

...очертава се правителство от типа "орел-рак-щука".....Да видим кой ще е щуката тука!

43

Киндер 3 в 1

преди 2 години

С ИТН и ДБ са 108. 12 не им стигат за мнозинство, но правителство на малцинството пак е добре.

42

!!!

преди 2 години

E, Българино, разбра ли какво направи? Продължаай да не гласуваш и една турcka партия (ДПС) може следващия път да стане и първа политическа сила в България. Защото, турцитe (по грешка с българско гражданство) , които даже не знаят български отиват 100% да гласуват, а от българите в България - 20%. Дано някой по-читав депутат да се сети и да поведе инициатива за забрана на тази явно етническа партия. Това и децата го знаят. Дано мъдрите хора на България го разберат и да действат.

41

Анонимен

преди 2 години

Има една група хора, които живеят в някакъв друг стар свят от миналото, някакви изкопаеми, такива хора ще ги видите да пробутват фашизъм и нацистки партии, да говорят за "комунисти" , за "студена война" и други подобни пропаганди от миналото и си стоят в миналото от преди десетки години, не са мръднали на йота напред и се развият, зациклили са на това място и боксуват, боксуват,боксуват, но лошото е, че други хора страдат от това.

40

izh

преди 2 години

Червените еничари толкова години все гласиха изборните закони - по малко гласували и нашите гласове се удвояват. Те ислямистите не могат без нас - ние им отпуснахме парченце от държавата те во веки веков ще са ни благодарни. Тя комунистическата неграмотност е като вселената - безкрайна и безгранична. Сега като им измря твърдия електорат - им го начукаха и въпреки всичко продължават със схемите. Новите комуноиздънки под съветска фуражка са ни приготвили вече театъра . Този път - без публика

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 - Малчи уеее!

38

Анонимен

преди 2 години

До Ямболски цървул10 години нацистко робство, 45 години руско робство, 30 години американсо/европейско робство ... ама СЯ ша са бунтуваш?АХАХАХХА