222

Анонимен

преди 2 години

Честит празник на Сухопътните войски! Ердоган ще отговори на Радевата просто тия с марш по жълтите павета.

221

анонимен

преди 2 години

Екстремизъм не ни е нужен. Много разумен подход и с добро,към всяка съседна държава да има. Включително и с Турция. Приятелско отношение,а не омраза.

220

Анонимен

преди 2 години

Борисов е национален предател и престъпник, скоро ще го обявят за издирване от Интерпол.

219

Анонимен

преди 2 години

Радев е готов на етническа война за да запази властта си.

218

сега в 11 часа

преди 2 години

Корнелия ще говори по БТСВ

217

Анонимен

преди 2 години

Точно така, Турция е неприятелска страна. Турция е терористична държава. Турция финансира тероризма в Близкия Изток и на Балканште, турция изкла десетки хиляди араби в Сирия и Либия. Турция изби половин милион кюрди. Турция радикализира турците в България и финансира строежа на стотици джамии в БГ. Турция работи по възраждането на миpизливата си прoклетa османска империя. Турция е на едно ниво с Русия и Китай по психарщина.

216

ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО

преди 2 години

Стига вече фатмащина ,омраза и злоба . Стига узуновци , масонци , Рашковци,Кацаровци,фуражки , и 27 чичковци с ДС досиета . Тотална изолация . Европа ни заобикаля като чумави , дори Херо се скри от медиите . Искам спокойна ,работеща и мирна държава. ИСКАМ ПРОМЯНА В ПРЕЗИДЕНСТВОТО !!!<!--

215

СТЕНОГРАМА

преди 2 години

Манолова, Слави и Христо Иванов подариха на Доган гласовете от Турция. Радев НЕ наложи вето на поправките им........Заседание на парламента на 29 април 2021 г

214

Анонимен

преди 2 години

Турците избиха арменците, избиха гърците, избиха българите. И като вече нямаше повече християни за избиване в Анадола се насочиха към кюрдите. Ето това представляват турците. Това е реалността.

213

Анонимен

преди 2 години

Вчера даваха резидента как ходи при попа, днеска цъфнаха по новините.

212

Радев турчина

преди 2 години

Помня, ч етъкмо Румен Ивеличи секциите в Турция от 30 на 160. Тогава нямаше някакъв проблем, а сега има?

211

Анонимен

преди 2 години

Гласуващите от Турция не са българи, а турци и радикални ислямисти, които превърнаха Св София в джамия и избиват кюрди и не биха се замислили да отрежат главата на неверник при удобна възможност.

210

митко

преди 2 години

Дпс е етническа партия и трябва да се забрани.А комбинацията им с крадците от Герб е отровна за България смес.В неделя всички трябва да гласуваме срещу това престъпно статукво.

209

Анонимен

преди 2 години

Ще има сериозен отзвук това в Турция. Дори на Байдън размахва пръст Ердоган. Ако реши утре да пусни милион бежанци към нас ко праим ?

208

До 231

преди 2 години

Ти *** ли си? Тук има не повече от 5 милиона население. Колко да излязат да гласуват?

207

1453

преди 2 години

До varg....Време е братя и сестри,българи!!!....*****************************Време е ама трябват Топки ти с какво си ?

206

рашков в атака

преди 2 години

преди 5 години 13 ноември втори тур на избори Радев Цачева ,... 80 процента от гласовете на ДПС отиват за Радев на втори тур . това са почти 206 хиляди гласа......има и прецедент....в една секция са гласували 2401 души, което е предизвикало скандали от наблюдателите от другите партии.....защо тогава НЕ протестирахте ??????

205

Георги Миков, Чирпан

преди 2 години

Позор! Защо не излязохте да гласувате? Тези 100 000 гласа нямаше да се усетят ако бяха излезли поне половината гласоподаватели. Кой ви е виновен че сами създадохте условия за това чужда държава да организира избори в България? Тези хулигански изпълнения не отговарят за една цивилизована европейска държава, каквато България претендира че е.

204

Анонимен

преди 2 години

Ататюрк щеше да бъде разстрелян от гърците в Анкара, а Турция щеше да е 25% от сегашната си територия ако Ленин не беше финансирал Турция с тонове оръжия по време на гръко-турската война. Турция съществува благодарение на Русия, затова се обичат толкова.

203

Анонимен

преди 2 години

На дебата по добре се представи проф. Герджиков. Браво професоре ще гласувам за вас.