49

Боко

преди 2 години

Лека вечер. Дано днес е по-добър ден. Успех на всички. Ще се видим догодина.

48

Боко

преди 2 години

Ваксината не е да не заразяваш. Пак ще заразяваш. Номера е да имаш по-голям шанс да прекараш болеста леко и да оцелееш. И да не претоварваш болниците. Това е целта. Видяхте ужаса с препълнените болници. Тук си стояхме вкъщи за да смогват болниците. В България 65% от населението трябва да се ваксинира за да имат шанс болниците да смогват докато го прекарат всички. Говорим за години. Мутафчийски ви обясни всичко. Слушайте.

47

Луда

преди 2 години

работа! Тези сьвсем се самозабравиха.

46

Анонимен

преди 2 години

До Боко Къде видя да ти говоря за конспирации и Рокафелер. Просто казвам, че ваксината не създава стерилизиращ имунитет и ваксинирани не заразяват по-малко от неваксинирани. Но това никоя медия не го казва. Следя какво се случва в много други държави и говоря с хора там и другаде медиите са по-зле даже... Ти чул ли си за VAERS изобщо? (официална система). Чул ли си, че има хиляди учени, лекари и организации, които говорят против масовата ваксинация и сертификатите? Ако не, информирай се.

45

Боко

преди 2 години

The spirit

44

Боко

преди 2 години

46ти какви са тия конспираций дето ги виждаш. Цялата фармацевтична индустрия е създадена с цел печалба от Рокафелер и Илюминатите контролират всичко, нали? Реалността е такава, че не може да се страхуваш от всичко. Медийте имат за цел да пречупват дyха и да насаждат примирение. Ако искаш примери - на приятелката баба и е на 94 години. Ваксинирана с Астрата през април 2021. Жива и пуши цял живот. Вече не вижда ама пуши. И с трети съпруг от една година. Факти.

43

Боко

преди 2 години

Е. Аз пия, пушил съм и ям пържено два три пъти в годината. Пия газирано и се ваксинирах отдавна. Тук в Дания. Гледам новините в България я превъзнасят ненужно. Държава като всички други. С нейните си предимства и недостатъци. Но новините в България ги следя от две години, понеже роднините са там. Много ви пречат медийте. Създават паника и дескредитират правителството. Една година се стои на пауза заради Радев, Корнелия и Чалгаря. Трябва да се върви напред.

42

Анонимен

преди 2 години

До Боко Ти като си толкова загрижен за достоверност на информацията, защо не вземеш да провериш дали е истина, че ваксинирани заразяват по-малко от неваксинирани. Погледни официалните статистики на европейските държави. Потърси "increases covid unrelated vaccination". Опитай се да си обясниш VAERS данните (openvaers) за смъртни случаи и други реакции след ваксината. Защо във всеки месец съвпадат с броя дози? Някой разследвал ли ги е? И търси контра аргументи и на контра аргументите!

41

Hoho_Boho

преди 2 години

Годината е 2024... ...На последния жив ваксиниран бе поставена 36-та доза.

40

Анонимен

преди 2 години

До БокоВ случая жената не е безизвестна и тя самата казва, че племенникът й е починал. Ти би ли лъгал за нещо такова? Още повече че няма интерес да лъже, след като казва след това, че е "за" ваксините. Чети по-внимателно. Аз не пия, не пуша и избягвам пържено. Ирония е и да казваш, че не пиеш кола, защото "не знаеш какво има вътре" и после да се ваксинираш с тези препарати за генна терапия.

39

Боко

преди 2 години

Няма да питам защо го е ваксинирала това мъниче. Ама щом в туитър трябва да търся - ясно колко ще е надеждна информацията. Вярвате на всичко, което четете явно. И съдейки по минусите мога да заключа, че се засягате като ви кажат, че пушенето, пиенето и пърженото водят до куп болести. А това е доказано. Не казвам да не пушите, пиете и т.н. Но да ревете, че ваксината е опасна докато слагате в телата си доказани отрови няма логика. А да правите нелогични неща си има негативни последствия.

38

Анонимен

преди 2 години

До Боко Като си говорим за умрели близки, има я и другата крайност на запад. Потърси Tami Burages в Twitter и виж пост от юни месец - племенникът й умира 3 дена след инжекцията (аутопсията показва уголемено му сърце и някаква течност около него; момче без сърдечни проблеми досега). А тя била готова пак да ваксинира дъщеря си ако трябва.

37

Анонимен

преди 2 години

Шприц на 6 месеца хахаха

36

DussetO

преди 2 години

Да претАкам зейето освен а ?

35

Анонимен

преди 2 години

Пак ни изпревариха. Докато ние се ваксинираме те вече ще са на 10 та игла.

34

Боко

преди 2 години

Виждам, че всички са медицински професори, саркастичните коментари също са на почит, но докато не ви дойде вкъщи вируса и да загубите някой близък - няма да се научите. Дезинформацията, която упражняват медийте, стреса и страха, който насаждат в населението за да са актуални и на печалба, достигат такива величини, че България е една от три държави в Европа под 20% ваксинирани. Нормално е да има последствия. Българинът е сред челниците по пушене, пиене и пържено. Но иначе ваксината е страшна.

33

Martin

преди 2 години

Малко смях в четвъртък вечер...

32

Анонимен

преди 2 години

Абонамента започва

31

Анонимен

преди 2 години

Първо ваксърите те игнорират, после ти се присмиват, после се борят срещу теб и после ти побеждаваш.

30

Талибан

преди 2 години

До Анонимен "И до кога тва бодене!?!?!?" --- ако овцете не направят нищо - доживот (вече го намекнаха разни политици по света). В даден момент, от "факсини", препаратите ще се превърнат в животоподдържащи и тогава вече няма да се "безплатни"! Като дойде този момент, сетете се, че някой някога ви е предупредил, но вие не сте направили нищо!