33

мдаа

преди 7 месеца

Още при първото престъпление е трябвало да бъде кастриран както се прави в Русия , Чехия и др. Тогава детето ще ше да е живо и здраво!

32

Niyazi

преди 7 месеца

Това не е първото подобно престъпление на 25-годишния Ниязи. През 2016 г. той изнасилил майката на сегашната си жертва. Бил предсрочно освободен от затвора.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Дайте му сочна свинска пържола и винце за наказание.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Кармата преследва този човек. Има родово проклятие и направена магия за затвор. Лелята му донесла нещастие, сега братовчедката му донесе нещастие.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Електрическия стол за такива. Няма нужда да храним и поим с нашите пари такива *** през целия им живот в затвора.

28

радеви времена

преди 7 месеца

От електората на Радеф. Вилнял е с протекции от Рашкоф

27

Krom

преди 7 месеца

Не дай Боже, ама чудя се на бащата. Аз още след първия случай щях да взема ловната пушка. Дали пък не е трябвало това да направи ? Дано момичето има още години написани от Господ, но че никога няма да забрави тоя Такива просто не трябва да живеят.

26

Анонимен

преди 7 месеца

"тази жестокост необяснима на този етап". На прокуратурата трябва да й се забрани да говори с медиите, освен през специално назначени хора. Какво обяснение трябва да има за жестокостта? Това не е човек, това е животно. Само едно животно може да го направи. И трябва да бъде затворен като животно, завинаги. Защото това е абсолютен рецидивист, ако излезе ще изнасили сигурно и дъщерята на момичето, ако тя изобщо оцелее след опита за убийство. Г-да от МВР, престанете да оневинявате престъпниците!

25

патриот

преди 7 месеца

той като работи в Германия предполага че е запознат че в еврогейския съюз може и 5 да убиеш и изнасилищ наказанията с а като си обрал една банка и сле договорка със съда излизаш и продължаваш - в някоя стран анямаше да доживе сутринта

24

Меди доганов

преди 7 месеца

Първо плющял майката с години ( за дъщерята не се знае) после изнасилил майката, след това и дъщерята, имат общ дядо който евентуално е и баща на двамата! Наща , бетер (ц) турска работа!

23

dobri

преди 7 месеца

този просто трябва да бъде застрелян. На колене, торбата на главата, и куршум в мозъка. Просто е и ефективно за такива ненормалници

22

Анонимен

преди 7 месеца

Турчин изнасилил и е на свобода, защо? това и в Африка го няма. Българската съдебна система е няма никаква. Позор!

21

Козъгъзъ

преди 7 месеца

Вай електорат гитти! Права, свободи! Що прайти дискриминация бате! То цялото село в инцест, кой ши гласува иначе за мене!

20

Нане

преди 7 месеца

2016 г изнасилил майка й, доколко разбрах през 2019 г е предсрочно освободен... Тия съдиите членове на бхк ли са?! Сега да вземат да ги съдят и тях за съучастие, за Момичето...

19

Оруч реис

преди 7 месеца

Турска му работа. Да си турчин не е диагноза, това е присъда за цял живот.

18

Анонимен

преди 7 месеца

До 10За такива по бай Тошово време имаше остров Белене. Там по цял ден местеха камъни от единят край на острова до другия.))В Белене не са *** ли камъни, там такива няма. Имали са си затворническо ТКЗС и с труд и пот са си изкарали прехраната.

17

Петър

преди 7 месеца

Смъртно наказание ! Такива не трябва да съществуват и да ги храним.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Най-големите страхливци са тези, които посягат на жени и деца. ***!!!

15

д-р Радев

преди 7 месеца

А дали е ваксиниран?

14

Анонимен

преди 7 месеца

Някоя бабка съседка няма ли да каже, че той е многго обро момче?