33

мдаа

преди 2 години

Още при първото престъпление е трябвало да бъде кастриран както се прави в Русия , Чехия и др. Тогава детето ще ше да е живо и здраво!

32

Niyazi

преди 2 години

Това не е първото подобно престъпление на 25-годишния Ниязи. През 2016 г. той изнасилил майката на сегашната си жертва. Бил предсрочно освободен от затвора.

31

Анонимен

преди 2 години

Дайте му сочна свинска пържола и винце за наказание.

30

Анонимен

преди 2 години

Кармата преследва този човек. Има родово проклятие и направена магия за затвор. Лелята му донесла нещастие, сега братовчедката му донесе нещастие.

29

Анонимен

преди 2 години

Електрическия стол за такива. Няма нужда да храним и поим с нашите пари такива *** през целия им живот в затвора.

28

радеви времена

преди 2 години

От електората на Радеф. Вилнял е с протекции от Рашкоф

27

Krom

преди 2 години

Не дай Боже, ама чудя се на бащата. Аз още след първия случай щях да взема ловната пушка. Дали пък не е трябвало това да направи ? Дано момичето има още години написани от Господ, но че никога няма да забрави тоя Такива просто не трябва да живеят.

26

Анонимен

преди 2 години

"тази жестокост необяснима на този етап". На прокуратурата трябва да й се забрани да говори с медиите, освен през специално назначени хора. Какво обяснение трябва да има за жестокостта? Това не е човек, това е животно. Само едно животно може да го направи. И трябва да бъде затворен като животно, завинаги. Защото това е абсолютен рецидивист, ако излезе ще изнасили сигурно и дъщерята на момичето, ако тя изобщо оцелее след опита за убийство. Г-да от МВР, престанете да оневинявате престъпниците!

25

патриот

преди 2 години

той като работи в Германия предполага че е запознат че в еврогейския съюз може и 5 да убиеш и изнасилищ наказанията с а като си обрал една банка и сле договорка със съда излизаш и продължаваш - в някоя стран анямаше да доживе сутринта

24

Меди доганов

преди 2 години

Първо плющял майката с години ( за дъщерята не се знае) после изнасилил майката, след това и дъщерята, имат общ дядо който евентуално е и баща на двамата! Наща , бетер (ц) турска работа!

23

dobri

преди 2 години

този просто трябва да бъде застрелян. На колене, торбата на главата, и куршум в мозъка. Просто е и ефективно за такива ненормалници

22

Анонимен

преди 2 години

Турчин изнасилил и е на свобода, защо? това и в Африка го няма. Българската съдебна система е няма никаква. Позор!

21

Козъгъзъ

преди 2 години

Вай електорат гитти! Права, свободи! Що прайти дискриминация бате! То цялото село в инцест, кой ши гласува иначе за мене!

20

Нане

преди 2 години

2016 г изнасилил майка й, доколко разбрах през 2019 г е предсрочно освободен... Тия съдиите членове на бхк ли са?! Сега да вземат да ги съдят и тях за съучастие, за Момичето...

19

Оруч реис

преди 2 години

Турска му работа. Да си турчин не е диагноза, това е присъда за цял живот.

18

Анонимен

преди 2 години

До 10За такива по бай Тошово време имаше остров Белене. Там по цял ден местеха камъни от единят край на острова до другия.))В Белене не са мести ли камъни, там такива няма. Имали са си затворническо ТКЗС и с труд и пот са си изкарали прехраната.

17

Петър

преди 2 години

Смъртно наказание ! Такива не трябва да съществуват и да ги храним.

16

Анонимен

преди 2 години

Най-големите страхливци са тези, които посягат на жени и деца. ***!!!

15

д-р Радев

преди 2 години

А дали е ваксиниран?

14

Анонимен

преди 2 години

Някоя бабка съседка няма ли да каже, че той е многго обро момче?