220

До ПП

преди 2 години

А, ти кво очакваш ? Това е естествен процес на дефрагментация и формиране на нов политически елит и политически формации. Но този процес е дълъг и изисква време... Не е лесно да се отърсиш от 30 години "Мутро-Демокрация"!

219

ъъъ

преди 2 години

Славчо, най-добре се скрий и захлебвай мълчаливо! Първите 7 години - докато се яде, не се говори.

218

ПП

преди 2 години

Сега такова продължаване и такава промяна ще падне, че ви е бедна фантазията. Промяна, на промяна, на промяната. Не за 800 дни за 80 ще се промените. Светлото бъдеще идва с нова година, представа нямате колко силно ще светнете ама на червено.

217

до Бойко

преди 2 години

"""Бойко също ще го подкрепи и какво? - Комунистите отново на власт!""" ------- Не, не комунистите! Комунистическата Идеология в Бг свърши през Ноември 1989 год., а през 1990 год. в Бг беше установена Мутро-Мафиотска власт от генералитета на ДС. Костов се опита да ги разгони и почти успя, но ДПС докара Мадридския Саксофонист и Мутрите се преродиха! След Саксофониста дойде Тиквата и Мутринското управление придоби легален и що-годе нормален образ. Днес имаме шанс да преключим напълно с "Прехода".

216

Анонимен

преди 2 години

дон Чалгаре колко ти платиха?

215

плана МОИСЕЙ

преди 2 години

До Юдеи-Семит-Масон в пълен ход! България е обезличена! Жалко за турското!

214

Хан Крум

преди 2 години

Този и от чалга не разбира. Добре че са там Гъмзата, Евгени и Годжи. Ама като си завря носа и в политиката ... Осмърдя всичко! Сега чакам да видя сеира на харвардските "бизнесмени".

213

хмм..

преди 2 години

Славчооооо и ти ли ...... Заблуди народа, че си различен, но и ти си част от тази вихрушка, която ни управлява от години... Случайно ли те държаха в ефир толкова години всеки ден .... горко му на ноарода.

212

Анонимен до 260

преди 2 години

Същия въпрос можеш да го зададеш на комунистическа партия ГЕРБ там всъщност имаше повече бивши комунисти от БСП-то.

211

Кирил Петков-Канада

преди 2 години

Славчо, Мошенцето Лорер ми е обещал че ще си пусне да слушка албума ти "Македония" докато пуска без уговорки РСМ в ЕС, а от ОМО "Илинден" са обещали да играят хоро на "Йовано Йованке" на жълтите павета веднага след като ги регистрираме като политическа партия.

210

Анонимен

преди 2 години

Бойко ми е набор и на неговите години и аз исках да стана партиен член,да ми е по-спокойно в работата.Познайте кого отхвърлиха като неблагонадежден...

209

Анонимен

преди 2 години

Герберастията е толкова елементарна, слабоумна и гръмогласна колкото техния лъжлив гуру

208

Бойко

преди 2 години

също ще го подкрепи и какво? - Комунистите отново на власт!

207

Анонимен

преди 2 години

Македонския космонавт ще го истрелват с чинията на бузлуджа радев ще е пилот

206

Слафчо

преди 2 години

добре си свърши работата, за която го избрахме нахендри ни турски секции в Турция и по целия свят и венецуелски машини дето си избират когото си искат - сега може да почине и да предаде щафетата на Крадеца и Лъжеца.

205

Станимир, Враца

преди 2 години

Слави жалък си... Ж А Л Ъ К !!!

204

ха-ха-хи

преди 2 години

След срещата си с Херо Мустакатата...наш Славунчо Учиндолски със сълзи на очи е обещал,че ще бъде смирен и ще направи всичко възможно да има правителство. Харвардските братя са му напълнили душата със светлина и надеждааа...МааалиЕЕЕЕ...!

203

Анонимен

преди 2 години

Ердоган има да си връща на Румен Радев за това, което българският президент направи не позволи у нас да се реализира политическият проект на Ердоган, посочи Андай. Ако не беше Румен Радев, на онези избори в Турция един избирател нямаше да гласува по 7-10 минути. Гласовете от Турция щяха да стигнат на ДОСТ и партията щеше да влезе в парламента, а станеше ли това, днес може би ДПС нямаше да ги има на сцената, каза Андай.

202

На Слафчо

преди 2 години

и без друго му беше тегаво да се кълне по телевизора и да управлява парламентарната си група дистанционно - сега ще я даде под аренда на Лъжеца и Крадеца.

201

Абе Слафчо

преди 2 години

разбрахте ли се за макето космонафт! Тоя Лорер дето македонците ни го назначиха за външен министър нищо не казва по въпроса.