240

Слави Учиндолски

преди 2 години

Оф, добре, че ПеПи спечели, а още по - добре, че се сринахме чак на 5 место, таман нема да ми се наложи да управлявам държава.Така ще ги дебнем изодзаде, и ще критикувам и лендзим на воля!

239

Анонимен

преди 2 години

Според мен ИТН ще подкрепят ПП не от желание, а защото ако има следващи избори тези по подобие на Майчето ще изхвърчат от парламента завинаги след двата им неуспешни опита за съставяне на кабинет.

238

до анализатор

преди 2 години

Пичага, Коя партия открито управлява три пъти с ДПС, два пъти с мандата на турците? БСП

237

Демократ

преди 2 години

Не на президента Радев станал президент благодарение на гласовете от Турция.

236

Аре бе

преди 2 години

Слави, Ицо и Мая им направиха на турците безкрайно много секции без регистрация да гласуват ГЕРБ пак ти виновни, че те потурчвали.

235

Тц,тц

преди 2 години

Трифонов, ти стара, загоряла, фурнаджийска лопата.Взаимно се плюхте с Петков,сега си плюхте взаимно в устата! По твоята логика може по същия начин да се сдобриш с Борисов и да играете отново на карти. Но ОНАЗИ градинка пак няма да я получиш..

234

петкан

преди 2 години

в неделя масово гласуване срещу узурпиране на властта от ДС-фатмашката мафия.След това съд и затвор за Мутрофътмакот.

233

анализатор

преди 2 години

Уверихте ли се скъпи братя и сестри българи,какво прдставлява разбойническата организация ГЕРБ?Искат да ни потурчат.С кой се хванаха вече открито за ръце?С турците от ДПС!Яли сме попарата 500 г. но тази халифат.Битката е между доброто и злото.А злото са ГЕРБ и ДПС.Излезте в неделя и гласувайте за доброто.Тази престъпна ***. трябва да си получи заслуженото.

232

мдаа

преди 2 години

А можехте вие да излъчите премиер още след юли месец, ако не бяхте толкова големи некадърници. Сега ще се задоволите с трохички и ще дишате харвардската пръдня.

231

пияница мистик

преди 2 години

До стоян === Стоенчо, Стоенчоооо...де си расъл, де си пасъл бе, селинджърчето ми :))) За съд трябва обвинения, после следва присъда и затвор. Аз досега срещу Борисов и Пеевски не съм чул ни едно. Само мантрите на комунистите, колко много били крали. Даже МАгнитски го писаха Пеевски като олигарх, ама какво има срещу него? Едно голямо нищо. А срещу Борисов пък още по-малко. Там вече нищо няма. Така че продължавай с мокрите сънища и да си дращиш тук, пари за това не се взимат :))))

230

Целта е

преди 2 години

В БГ да се истанови мутро-мафиотска власт ръководена от генералитета на ДСЦели 27 бр. агенти от ДС са в щаба на Фигуранта.И харвардите и Фигуранта са на место за да слушат и изпълняват заповедите нс ДС.

229

харвардски чалгари

преди 2 години

Козяк харесва това

228

пияница мистик

преди 2 години

Има един парк някъде, забравих къде. Май в Младост. Държавен. Славуцата искаше да го купи и да застрои цял жилищен комплекс. Борисов не му разреши и от тогава този гей го мрази до смърт. Сега вече спокойно ще го купи, разруши и направи поредния огромен блок в Младост

227

стоян

преди 2 години

В неделя трябва масово гласуване срещу престъпниците от Герб и Дпс.След това следва съд и затвор за Боко Тиквата и свинята Пеевски.

226

Анонимен

преди 2 години

А писна ми всяко правителство да идва със слогана тия преди нас не струват, няма да сме като тях ще поемем по нов път.... Хайде баста поемете по правилния път за народа и държавата. Няма да строите пътища ли? Няма да събирате данъци ли? Няма да повишавате стандарта на живот ли? Всички си мислят че всичко започва от тях.... Имало е хора преди вас, вероятно ще има и след вас.. Ние взимаме на на заем от бъдещите поколения. Редно е да им оставим нещо по добро отколкото е оставено на нас.

225

Анонимен

преди 2 години

БСП,ИТН и ДБ не желаят да се самоубият със скорошни нови избори. А съюзяване с ГЕРБ и ДПС за тях е по-лошо и от самоубийство. Харвардските момчета са възпитани и спокойни хора, с които може да съгласуват добри политики за да вървим напред.

224

Анонимен

преди 2 години

СЛАВИ Е СУПЕР БУ, ***, ВАСИ СКАПА, НЯКА. НЯМА ТАКОВА ПРОДАЖНО ЖИВОТНО. ГНУС МЕ Е ЧЕ ТОЯ СЕ НАРИЧА БЪЛГАРИН. МРЪСЕН ***. БОГ ДА ГО НАКАЖЕ.

223

СелЯнин

преди 2 години

КосмонаФти шъ изстрелвами ли?

222

Абе Слафчо

преди 2 години

добре ни отвори очите за фалшификациите на Кирчо и Кокорчо, ама сега след като суверена подкрепя нарушители на закона и осъдени мошенници ,които газят конституцията не му остава нищо друго освен да ги подкрепи - суверена иска така.

221

Анонимен

преди 2 години

вкара електронното гласуване за да си "изберем" америка за българия, и сега официално подкрепя псевдохардвардските пеперуди за да гъчи докато може.