11

Анонимен

преди 2 години

Много ме забавляват хора, които пишат по форумите, за дипломата на Герджиков.Дори и тук Радев го бие, защото освен дипломи има и научно изобретение, относно намаляване летателни часове на пилотите......Ако се избира само по диплома, аз нямам познат в моето обкръжение, който да не е с диплома и специалист в някаква сфера.....Според мен се изтъркахте с тези глупости. Дано ДПС да се отдръпне от Герджиков, защото ще нанесе големи и непоправими щети на партията си...

10

+

преди 2 години

ЗаЩО ни е Герджиков?Радев се осмели единствено Той да се противопостави на Бойко и ГЕРБ И СЕГА НА ТИ ...Герджиков президент. Радев си заслужава мястото на президент на България още 4 години.

9

За мен

преди 2 години

КОРУПЦИЯ е да погазиш законите за да се облагодетелстваш с власт и пари и да не бъдеш наказан за това - както Киро Лъжеца и Радев Наглеца погазиха Конституцията с лъжлива клетва пред очите на целия народ. Но тоя народ явно е ОК с КОРУПЦИЯТА. ТОЙ Е СЕ ВЪЗХИЩАВА И ОДОБРЯВА. Дори да я види, дори да е доказана, дори съда да е отсъдил на най-висока инстанция. Явно имаме голям проблем с МОРАЛНИТЕ ОРИЕНТИРИ НА НАЦИОНАЛНО НИВО. 54 ПРОЦЕНТА ОТ ГЛАСУВАЩИ БЪЛГАРИ ИМАТ ТОЗИ МОРАЛ.

8

Независим журналист

преди 2 години

Колко да го повиши? Знае се колко ще гласуват за Герджиков и колко ще бъдат мобилизирани от южната ни съседка, предимно не говорещи български език и имащи проблеми с машините, защото не са учили достатъчно...АНАСТАС ГЕРДЖИКОВ - превод на турски "НАПЕРЕН" или "ХУБАВЕЦ"1. СТАВА РЕКТОР С ПОМОЩТА НА ДПС.2. ТОЧИ ПАРИ ОТ ФОНД "НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ".3. НАЗНАЧАВА КАЛИНКИ НАВСЯКЪДЕ В СУ.4. ДАВА ЛИЧНИ ДАННИ НА СТУДЕНТИ НА ДПС.5. СКЛЮЧВА ДОГОВОР С МАЙКА СИ.6. РАЗДАВА СИ БОНУСИ ОТ ПО 35000 лв.

7

негласуващ

преди 2 години

Нищо няма да повиши!На хората им писна от идиотиите на тази територия и всеки гледа да я отика някак си до последния си ден и не му дреме ни за президенти ни за вируси и сертификати!Бедна обрулена "държава" сме благодарение на тези крадци и палачи!Това е положението и платените говорещи глави от телевизора много добре го знаят!

6

Както обясни

преди 2 години

един от венецуела дори да се брои съдържанието на записките - пак може да се деформира броя на гласовете в машините + 3-5 процента - дори половин процент е достатъчно за да излезеш победител. Колкото до дебатите усещам, че професор Герджиков заема много толерантна и обединителна позиция в изявите си и има опасност хората по-скоро да се разколебаят. Трябва малко повече да е принципен освен толерантен.

5

Слави Трифонов пее

преди 2 години

.... к'ви дебати ,

4

АнонимеН

преди 2 години

БЕЗ ДА СЕ БРОИ СЪДЪРЖАНИЕТО ОТ РАЗПИСКИТЕ! И ТЕЗИ ИЗБОРИ ЩЕ БЪДАТ ФАЛШИФИЦИРАНИ ОТ РАДЕВ В НЕГОВА ПОЛЗА!

3

Кратко и ясно

преди 2 години

Професора ще застане пред камерите и обществото с дипломата си, Фигуранта ще застане със зелените си чорапки.

2

Анонимен

преди 2 години

Ще гледам ако се беше появил на дебат Радев нямаше да хване и 4 процента

1

1

преди 2 години

На кой му пука? България чупи рекорди по смъртност, а Радевия бъдещ външен министър се готви да изтъргува българската история. Въпреки това Радев води със 700 хиляди гласа. България се запътва към небитието, със или без "дебат".