31

Прожектор

преди 2 години

Единият говори през зъби, а другият - на скоропоговорка. Единият разделя, другият събира, но твърде угоднически. И двамата не са ми по сърце, защото са две глави на една и съща ламя. Не съм ясновидец, за да преценя кой какви ще ги дроби през следващите 5 години. Затова мисля в неделя да ходя за гъби. Дано да не вали !

30

Началото на края

преди 2 години

Когато четете словото ми трябва да знаете, че аз съм от ония, а не съм от тия.

29

Данчо ДПС-то

преди 2 години

Естествено,че нашия електорат ще покрепим Герджиков,неговите връзки с ДПС са от дълги години,колко наши симпатизанти изкараха висше образование само с едно вдигане на телефона от сараите

28

иво

преди 2 години

Т.Е. , ЩЕ ГОВОРИ САМО ЕДИН ! ЗА ДРУГИЯ ЩЕ ТРЕБЕ С У Ф Л ЪО Р ! А ПОЗНАЙТЕ ЗА КОГО !??

27

Алекс

преди 2 години

При тази смазваща разлика,този дебат е малко излишен.Румен Радев може и една дума да не обели и пак ще спечели.

26

от форумите

преди 2 години

Разликата между проф. Герджиков и лентяя Радев е от Земята до Небето ! Герджиков е дал много на българската и световна наука , а Радев е изял много пари на България за носенето на една мазна фуражка !!! Професорът е давал и продължава д дава , Фигуранта е вземал само и продължава да взема ,без да е дал НИЩО !!!! Един пилот от селскостопанската авиация е много по-полезен в сравнение с този злобен кариерист !!!Прочети още на: https://dnes.bg/izbori-2021/2021/11/18/bzns-zove-simpatizantite-si-da-glasuvat-za-gerdjikov.510936

25

Анонимен

преди 2 години

Политиката е дебат и това тук дето бягат от дебат е ненормална работа. Дебатът трябва да е задължителен по закон! Но един дебат може да обърне поне 15% от народа щото вече имаме гъвкави периферии от гласуващи, които сменят лагера бързо.

24

Анонимен

преди 2 години

Вън червената мафия на Радев и на доносниците от ДС!

23

Анонимен

преди 2 години

Приятел и други които не знаете ПП на Радев )

22

Анонимен

преди 2 години

Избирател на ДБ съм. ПП са ми симпатични, но недоумявам как подкрепят Радев. Твърдо ще гласувам за Герджиков, защото не търпя руски слуги.

21

НИКАКВИ ДЕБАТИ

преди 2 години

ИЗБОРИТЕ СА МЕНТЕ!!!!--ГОТВЕТЕ СЕ ЗА "НОВ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС И РАЗДЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ" ОТ ХУНТАТА НА РАДЕВ И ДС/БКП ---ВОЙНАТА ЩЕ Е НАША!---ПРИГОТВЕТЕ СЕ !

20

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ Е БЕДА ЗА БЪЛГАРИЯ! ОСТАНЕ ЛИ НА ВЛАСТ ЩЕ НИ ДОВЪРШИ. ОТ СЛУГА НА КРЕМЪЛ СЕ ПРЕВЪРНА В СЛУГА НА ВАШИНГТОН. ХЕРО МУСТАФА ЯВНО Е ПЛАТИЛА ДОБРЕ НА "ПОЧТЕННИТЕ" РАДЕВ, КИРИЛ и АСЕН. На 21.11 ТРЯБВА ДА ГИ ИЗХВЪРЛИМ ОТ ВЛАСТТА. МИСЛИ НАРОДЕ, ТИ СИ УМЕН!

19

жестока истина

преди 2 години

Хора събудете се,и гласувайте в неделя. Нали не искате герб и дпс да безчинстват пак?!

18

Факт

преди 2 години

Трябва иначе от Турция ще ни командват пак....

17

Анонимен

преди 2 години

Радев е новия президент. Мразя останалите

16

баба мара

преди 2 години

аз няма да гласувам защото не подкрепям никакви проекти и въпросният даниелми доиде в повече

15

Бay

преди 2 години

успокойте се ... Радев ще спечели. Тъжно, но така стана. Ще го търпим някак още 4 години.

14

Анонимен

преди 2 години

Имаме си Президент с топки и се казва Румен Радев. Много злоба към него, защото отдавна по партиите има само мекотели и нагъзвачи... Единствен той ни извоюва това, че мафията премина в изолация и скоро макар и бавно и търпеливо, ще бъде минало, а виновните за положението на единствената ни Родина, да си понесат заслуженото.....

13

Анонимен

преди 2 години

Пoлитичecкият интeрec e нa Борисов дa oцeлee нa вcякa цeнa, зaщoтo инaчe дeмoкрaтичнoтo възмeздиe зa дeяниятa му щe бъдe нeизбeжнo и нямa дa ce изрaзи caмo в мoрaлни oцeнки, a и в cъдeбни прeцeнки. Той извърши национално предателство спрямо България! Геополитическият интерес е на Ердоган. Герджиков тук не означава нищо. Пешчица, жалка марионетчица в една *** игра срещу демократична и европейска България!Коментар на проф. Николай Слатински

12

Анонимен

преди 2 години

Няма как да не гласувам за генерала когато СИКаджията мутра постоянно вие на умряло срещу него,той е човекът...нашият генерал Радев!!